Jul....

Imorgon är det första december, alltså bara 24  dagar kvar till julafton. Jag tänker att det snart är julafton men när jag säger att det är 24 dagar kvar så låter det som jättemycket. Vad har ni önskat er i julklapp? Jag har önskat mig en mobil och flera olika stansar (till scrapbooking). Jag hoppas verkligen att jag får en mobil, jag håller tummarna.
Det bästa med julen tycker jag är julstämningen och det man gör på julafton. Har ni tänkt på att julafton nästan är likadan år efter år. Man har sina traditioner, jag menar, de flesta ser kalle anka vid tre, man öppnar paketen vid en viss tid och äter vid en viss tid. Vår julafton brukar se ut ungefär så här: antingen så är vi hos farmor eller hos oss. Vi börjar med att stiga upp och äta tomtegröt till frukost, hela familjen äter frukosten tillsammans. I våran familj är inte det så vanligt så det blir lite speciellt. Sen går vi till kyrkan och efter det så fikar vi hos farmor(även om vi ska fira jul hos oss). Vi ser kalle anka, äter mat och till sist i slutet så ÖPPNAR VI PAKETEN. Det är typiskt att paketen är sist fast om man skulle öppna dom på morgonen så skulle man ju inte ha något att längta till.

Jag har sytt tomteluvan själv.

Dagens citat - 30/11-10

Jag, Lina & Ellen gav namn till några olika ställen på skolan. Det var en hörna i trappen där jag brukar sitta ibland som vi döpte till Majas hörna. Ellen hade också en hörna men den skulle inte heta samma sak, så den fick heta Ellens höna. Om ni tror att jag glömde r:et så ska det vara höna. När Lina gick till Ellen där hon satt i sin höna så sa Ellen:
-Lina ska inte du också skaffa en höna?
Om nån annan hade hört det så trodde dom ju så klart att vi menade djuret höna men det gjorde vi ju inte.

Nix!


Shackles.

Jag är med i en gospelkör som har övat fyra gånger och sen ska ha en uppsjungning. Vi sjunger en låt som heter Shackles och jag ska sjunga solo på verserna + sticket! När jag gick lovsångsdans så dansade vi till den och jag tycker verkligen att det är en bra låt och det är jätteroligt att dansa till den. Om ni undrar varför jag säger gick lovsångsdansen så är det för att dom som ledde den inte kunde fortsätta:(. Här kommer en video med text på låten så att ni får höra den.
Shackles - Mary mary


Nu sitter jag och övar för fullt på den framför spotify.

Första advent.

Idag är det ju första advent, det betyder lite närmare julafton! Imorse gick jag till cirka lite före tio för att packa godispåsar. Sen på gudstjänsten så spelade blåset en massa psalmer. Efter det så följde jag Ellen till hennes mammas cafe, lilla mari. Där hjälpte vi till med bl.a. disken. Nu är jag hemma och ska det lugnt, kanske lite julpyssel, man vet aldrig.

Första ljuset tänt i vår nya adventsljusstake köpt på Dollarstore igår.

Bilder från skidlägret!

Här kommer en massa bilder från skidlägret, alla på en gång. Vi åkte upp i fredags på kvällen och kom hem i dag (lördag) på kvällen. Lägret var i Arvidsjaur. Det gick faktiskt riktigt bra och det blev inte så kallt som dom hade sagt så vi frös inte så mycket men vi hade med oss varm saft ut i spåren och det gjorde så att man blev varm i hela kroppen.

Först lite bilbilder.

Vi och Rebecka & hennes pappa hade samma ingång till våra stugor.Redo för att sova.

Jag försökte väcka Lisa på morgonen och det gjorde jag genom
att dra av henne täcket, hon blev inte glad.

Köket i stugan.

Bilder från andra träningspasset. (skate).
Vi hade två träningspass på lördagen, ett klassiskt och ett skate.
Fast vi han åka på fredagen också.
Egentligen så var lägret ända till på söndag men vi
ska spela med blåset imorgon så därför for vi hem tidigare.Lisa som snart kommer till ''mördarbacken'' som hon kallar den.
Det var väldigt mycket backar där, både uppför och nerför.Bilderna blev lite suddiga men det var ju för att vi åkte.Alla som var med och tränade, Byske skidklubb var också med.
De var fler än oss från Bolidens skidklubb.

Efter att vi hade ätit lunch så åkte vi till Dollarstore.
Jag gjorde värsta fyndet och hittade en perfekt förvaringmapp för scrapbooking.Middagen åt vi i en stockstuga, vi åt pizza.

Jag, Lisa & Rebecka spelade biljard och nåt som jag inte
vet vad det heter, i receptionen.

Julkort.

Igår när jag hade kommit hem och tittade ner i postlådan så blev jag jätteglad. Jag hade fått brev från min så kallade scrapbookingkompis. Hon brukar stå med mig och mormor på markander så därför känner jag henne.
Vi brukar skicka mallar och sånt till varandra.

Två julkort som hon hade gjort, hon skickade med mallar också.Utstansade snöflingor som jag fick.

Jag testade att göra ett av julkorten. Resultatet!

Skidläger!

Nu ska vi snart åka iväg till Arvidsjaur på skidläger. Vi var först lite osäkra på om vi skulle fara för att det kommer att vara ganska kallt men vi bestämde att vi åker. Det är några från Bolidens skidklubb som ska följa och några från Byske skidklubb. Jag tar med mig kameran och tar en massa kort, så ni kan vara lugna. Jag hoppas att det ska bli kul och att vi inte ska frysa allt för mycket. Egentligen så är lägret från fredag till söndag men vår familj kommer att fara hem på lördag kväll för att vi ska spela i kyrkan med blåset på söndagmorgonen. Det är ju första advent!

Fotavtryck i snön.


Nu måste jag skynda mig och packa, ses!

Dagens citat - 26/11-10

Igår satt ungefär hela klassen utanför klassrummet och väntade på att våran lärare Rickard skulle komma. Lektionen skulle egentligen ha börjat för fem minuter sen men han hade inte kommit än. Då kom han uppför trappen och sa:
-Vem har ni nu då? Då sa vi:

-Dig!
-Ojdå, det hade jag glömt, sa han.
Så han kom alltså och frågade oss vem vi hade när det var han vi skulle ha. Lite förvirrat.

Bland stakar och strutar.

Bland adventsljusstakar och adventsstrutar, det kan man säga nu. Jag har adventspyntat mitt rum. En stake i ena fönstret och en strut på hyllan. Alla tomtar kommer senare.

I det andra fönstret blir det som vanligt men i det här blir det en stake.

En så kallad strut, det är en ljusslinga i den.

Jag ställde även lite julpyssel bredvid, det kanske ändras senare.
Det vara bara för att skymma sladden.

Har ni advents eller julpyntat?
Visst börjar man känna att julen är nära.

Julpynt i skåpen.

Idag på hålet så julpyntade jag, Ellen & Lina i våra skåp.
Här kommer resultatet.


En liten speciell adventskalender och ett anteckningsblock på min skåpdörr.

Typ det enda pyntet jag har inne i skåpet är dom julgransbollarna i papper.
Jag kommer nog att ta dit mer saker.

Ellens skåp med adventskalender, julgran och skynke för alla skolböcker.

Linas skåp med massor av pynt.

Nu blir det mer julstämningen även på skolan.
Nu ska jag gå och adventspynta mitt rum, det innebär adventsljusstakar.
Tomtarna kommer senare.

Nya frisyrer!!

Lisas frisyr blev så här, inte så stor skillnad men.

Min frisyr blev lite kortare och mer uppklippt, jag är riktigt nöjd.

I slutet så lockade hon lite med plattången där fram.

Vad tycker ni?

 


Adventskalender.

Jag kommer att ha en adventskalender här på bloggen. Det kommer att vara scrapbooking-tips som jag brukar använda mig av eller saker jag kommit på själv. Den börjar ju såklart den första december. Ni får ursäkta mig om jag skriver för en dag nästa dag men det kanske beror på att jag verkligen inte har haft tid. Inläggen kommer att vara under kategorin scrapbooking eftersom att det är scrapbooking-tips. Inläggens rubriker kommer förmodligen att vara så här: t.ex. 1.Dagens lucka-bokstäver.

På tal om adventskalendrar så kan jag berätta att årets tv-adventskalender heter hotell gyllene knorren, konstigt namn. Jag ser alltid julkalendern, även om jag inte tycker den är bra. Jag tycker att det hör till Julen&Julstämningen. 

Min chokladkalender som jag fått av mormor.
Jag längtar tills jag får börja öppna den.

Sluta hålla för mina öron.


...Längtar...till.......

Ibland när jag längtar till en massa saker så brukar jag rabbla upp det för nån. Nu tänkte jag göra det här på bloggen och det blir också ett sätt att berätta om vad som kommer att hända.
  • På onsdag, jag ska klippa mig. (Vi har två prov också men det längtar jag inte till).
  • Torsdag, jag, Lina & Ellen ska julpynta våra skåp på hålet. (Ni kommer att få se bilder).
  • I helgen, det är skidläger i Arvidsjaur + 1:a advent.
  • Julstämningen som börjar komma när man julpyntar.
  • Julpyssel (scrapbooking), men det har jag redan börjat med.
  • Jullovet.
  • Julen & Julaft♥n
  • Min födelsedag i slutet av februari. Då fyller jag 14!
En gammal bild på mig då jag hade glasögon och förmodligen flätor.
Det är ingen bra bild den är tagen på mobil.
Jag ser ut som en gammaldags lärare med knut i håret.
Prov..........

Vanligtvis så brukar det inte vara något fel på onsdagar men i veckan så blir det inte kul! Två prov på samma dag!! Det ena är Engelska-grammatik och det andra är Biologi-fotosyntes. Jag behöver inte plugga så mycket till Engelskan, nog för att jag inte är så bra på Engelska-grammatik men nu handlar det bara om enkla saker som plural-form (flertal) och om man ska ha a eller an framför substantivet. Det kommer nog gå ganska bra. Men det andra, fotosyntesen, behöver mycket plugg. Vi har typ alltid prov i No och vi jobbar med området jättelite innan vi har provet, så man måste typ lära sig allt hemma. Oftast så är prov inte så farliga eftersom att man har jobbat med området på skolan och då kan man typ allt men så är det inte på No:n. Sen på måndag så är det Matte-prov.

Det blev ett tråkigt och bildlöst inlägg men sånt händer.

Konsert med Nassim al Fakir.

Nu har jag och min familj varit på konsert.
Det var i Anderstorpsalen på Anderstorpskolan.
Vi tittade på den för att min lillasyrra var med och sjöng med sin klass.
Det var lite speciellt för att Nassim al Fakir var med som konfrancier.
De sjöng Astrid Lindgren låtar.

Det var även några som dansade.

Orkestern som min oboelärare Ulla ledde.I slutet då både dansare och sångare gjorde rörelser på ''Karlsson''.

Skrynklot.


Stina 8 år!!!!

Idag har vi firat att Stina (min lillasyster) fyller 8 år!
Hon fyller egentligen år imorgon men då har vi inte tid till något kalas.Rolig min va?

Presenten som jag och Lisa gav henne kan ni se här.

Stinas present

Jag har gjort ett kort och en låda (för presenten) till Stinas födelsedag.

Kortet - ett kort på henne.

Lådan - innehållet (alltså presenten) är en Stämpeldyna: guld och Stämpel: fjäril.
Presenten är från både mig och Lisa.

Datakunskap.

Nu sitter jag i skolans datasal och har datakunskap (EV).
Jag är klar med uppgiften och då fick man göra vad man ville så då bloggar jag ju så klart.
Jag har inget att skriva om och ingen bild heller. Men jag ville bara hälsa från skolan.
Det här är första gången jag bloggar på skolan.

Blåsardagen.

Här kommer lite bilder om gårdagen på norrlandsoperan.

Norrlandsoperan

Vi höll på att få en chock när vi kom in på tjejernas toaletter.
Det var jättefint, det blänkte.

På bussen så tränade jag och Ellen lite grann inför tyskaprovet på Fredag.

Upppackning av instrument.

Efter vi hade ätit tog vi en liten tur på stan.

Det här fanns utanför norrlandsoperan, vi är änglar.

Suddig bild.Visst är det vita på bilden häftigt.Det var riktigt kul!!

bloggutfrågning

1 - Hur länge har du bloggat? I cirka 2 månader.

2 - Hur såg din bild av bloggar och bloggare ut en månad innan du själv började blogga? Jag läste kompisars bloggar och Fokis.

3 - Vilken var den första blogg du förälskade dig i? Fokis.Ett tag tog jag en paus då jag slutade läsa hennes blogg, men jag började om för den är så bra.

4 - Hur känner du inför dina första blogginlägg, när du såhär i efterhand läser dem? Ganska okej, jag har ju inte bloggat så länge men lite skillnad är det.

5 - Hur många bloggar återvänder du till regelbundet som läsare? Cirka 4 stycken som jag läser dagligen och andra som jag tittar in på nån gång.

6 - Av de bloggar du läser, hur många procent är dagboksbloggar och hur många är ämnesbloggar (t ex teknikbloggar, modebloggar, politiska bloggar)? De flesta är dagboksbloggar men jag läser även rätt så mycket scrapbookingbloggar.

7- Nämn en bloggare (obs:länka) som verkar väldigt olik dig, vars blogg du tycker om. Fokis, jag tycker jättemycket om hennes blogg men hon har en helt annan stil än mig.

8 - Nämn en bloggare (obs: länka) som verkar väldigt lik dig, vars blogg du tycker om. Vet inte kanske nån av mina kompisars bloggar. Lina & Ellen.

9 - Vad tycker dina närmaste om att du bloggar? Min farbror tycker att det är jättekul, han är en av mina läsare. Min familj tycker väl att det är en kul sak.

10 - Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg? Det tror jag, ingen har då nämnt något.

11 - Har du hittat en fungerande gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränsen hela tiden? Har inget svar på frågan.

12 - Nämn några saker som du aldrig bloggar om, och varför. Jag har inte bloggat så länge så jag vet inte.

13 - I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse, tror du? Har inget svar, konstig fråga.

14 - Tror du att man kan lära känna en person genom att läsa hennes/hans blogg? Man får reda på saker om den men man lär inte känna den.

15 - Har du träffat folk IRL (in real life) efter att ha fått kontakt med dem via bloggen? Nej.

16 - Tror du att det kan vara skadligt för vissa personer att blogga? Kanske.

17 - Har du någonsin blivit sårad av någonting som skrivits till/om dig i kommentarer eller i andra bloggar Nej, inte än så länge och jag hoppas att det aldrig händer.

18 - Har du själv skrivit saker du ångrar i din egen eller andras bloggar? Nja.

19 - Hur ser bloggandets nackdelar ut, för dig? Det finns typ inga.

20 - Tror du att du fortfarande bloggar om två år? Ja om jag fortfarande tycker att det är kul.

21 - Nämn 5 bloggare som du vill ska svara på enkäten. Foki, Lina, Ellen vet ingen mer.

 


Norrlandsoperan.

Imorgon ska jag Ellen, Signe, Rebecka, Elsa och Lisa på en blåsardag i Umeå.
Vi åker buss från stan klockan 8 med alla andra från Skellefteå musikskola.
Sen är vi på norrlandsoperan hela dagen och spelar.
Klockan 18.00 är det konsert, så om det är nån som bor i Umeå så kan ni ju komma och titta.
Sen kommer vi hem cirka 22.30. Så det blir verkligen en heldag.
Jag skriver mera om hur det var senare.


Oboe - Jag spelar oboe.

Trombon - Rebecka spelar trombon.Trumpet - Ellen(silver), Lisa & Elsa(guld) spelar trumpet.
Jag tycker att silvetrumpet är snyggare än guld.
Vad tycker ni?

Tvärflöjt - Signe spelar tvärflöjt.

Årets första skidträning, på snö.

Idag var det årets första skidträning på snö, för mig.
Dom andra hade en i torsdags också, men jag kunde
inte vara  med eftersom jag inte hade några pjäxor.
Det var jättekul att äntligen stå på skidor igen.
Tyvärr så blir det inga bilder från dagens skidträning
eftersom det är inte så lätt att bara ta med kameran och
ta en massa kort medan vi åker.
Men ni får se några gamla bilder från Bolidens skidklubbs hemsida.

På en skidträning.

Myrfotboll i Vidsel på ett barmarksträningsläger.

Stavgång.
Bilderna är ungefär 1-2 år gamla.

Veckan

Nu hoppas jag att jag har berättat om det som hänt i helgen.

Kommentera gärna vad  ni tycker att jag ska skriva mer eller mindre om på bloggen.
Har ni någon egen blogg så fyll gärna i dess namn, då lovar jag att läsa dom och att kommentera.

I veckan kommer jag inte att ha så mycket tid till att blogga.
Men jag kommer att skriva om det som hänt senare.
I veckan har vi ganska mycket läxor, iallafall enligt mig.
Och på Onsdag kommer jag att vara borta exakt hela dagen, 7.15 - 22.30.

Läxa - engelska med hjälp av min nya engelska ordbok.

TG - pyjamasparty, smink, frisyrer & ''studiofotografering''

I lördags var det TG!!
Vi kom i pyjamas och hade med oss en massa frisyrsaker.
Vi gjorde frisyrer och sminkade varann.
Endel frisyrer blev normala och andra som t.ex. min blev bara galna.
I slutet kom vi på att vi skulle studiofotografera, så vi la en spegel på ett bord hämtade oh-apparaten och tog gardiner som bakgrund. Bara spegeln gör att det blir mycket roligare bilder.
Jag kommer att lägga ut väldigt många bilder för att alla bilder togs på min kamera, det betyder att alla som var där vill ha bilderna. Så därför lägger jag ut alla så att dom kan kopiera dom.
OBS! Alla har pyjamas...Hahaha


Vilma - hon såg väldigt rolig ut med en ballong i frisyren och jättemörkt puder.


Elsa - det är jag som har gjort hennes frisyr!
Evelina - hon hade fyrkantiga lockar.


Rebecka - sminkad och stylad av Johanna, hennes storasyster.
Maja - min frisyr bestod av jättemånga pippilotter.
Några var lockade, några våfflade, några flätade, några vanliga m.m.


Karin - Tg-ledare
Ellen - hennes hår våfflades av två våffeltänger samtidigt.
Signe - med en söt liten lock i luggen.


Sandra - rosa spray i håret.
Och slutligen hela TG - förutom Johanna som var fotograf.

Jag vet att det blev många bilder som var nästan likadana.
Men som sagt det, det är för att alla som var där ska kunna kopiera dom.Nya pjäxor.

I lördags var vi i stan och jag köpte bl.a. nya pjäxor.På tisdag får jag åka skidor för första gången. Jag längtar!!!

Fars dag.

Igår var det Fars dag och vi firade våran pappa med en hel låda
julskum och två paket juice + ett fars dags kort - designat av mig.

För övrigt så gjorde vi predikalen i Anderstorpskyrkan.

Skjortvikningen brukar  göras på tjugor beskrivning hittar du här.
Skjuts - på sparken.

I fredags var mamma & pappa på firmafest, så vi åt hos Farmor.
På väg hem till oss (från farmor) så hade vi snöbollskrig ända till Ica.
Vid Ica så frågade jag Lisa om hon kunde skjutsa mig på sparken hem.
Då sa hon, på ett villkor:att jag får trycka upp en snöklump i ditt face.
Jag gick med på det och jag fick skjuts hem, men det gick väldigt sakta.
Så när vi nästan var hemma sa jag åt henne att hon skulle köra på plogkanten.
Den var så lös så man sjönk ner, så hon var tvungen att slita i sparken framifrån.
Och jag kan säga att vi kom ingen vart.
Men till slut så sa jag att hon fick köra på vägen igen så då  kom vi äntligen hem.
Ibland är det kul att plåga sina syskon så att man får skratta riktigt mycket.
Hon verkar tycka att jag är tung, men jag tycker att hon är svag.

Som ni ser så har hon typ inte gjort något men ändå så är hon helt slut.

Release me - Agnes

Den här låten brukar jag lyssna på rätt så ofta.
Men då brukar jag lyssna på Spotify och jag tycker att det är bättre än youtube.
Ni får tyvärr höra youtube-versionen fast just den här var faktiskt helt OK.

Låten heter Release me och det är Agnes Carlsson som sjunger den.

Vad tyckte ni? Hade ni hört den förr?

Helgen.

I helgen har det hänt så mycket så jag har inte hunnit skriva här på bloggen.
Men oroa er inte, jag kommer berätta allt!
Och ni som väntar på bilder från Tg, det kommer troligtvis imorgon.
Jag hade inte tid idag eftersom att det är ungefär 50 bilder.

Jag har röda ögon...jag tror jag har blivit vampyr. Hahaha..

Bilder på mig, Lina och Ellen, när vi gjorde läxan i tisdags.(hemma hos mig).

Vattenskidor.

Jag gillar inte bara att åka längdskidor, utan vattenskidor också!!
Här kommer bilder från i somras då jag åker vattenskidor.

På några av dom där bilderna så håller jag inte i något, men det är
för att jag har släppt och farit in mot land.(Bilderna är tagna just innan jag ska sjunka.)

Torsdagen.

Idag sparkade vi till skolan, det går att sparka!
Första lektionen hade vi  bild - vi lärde oss om skuggning.
Sen var det samhälls/geografi - vi läste tidningar och svarade på frågor.
Det man väntat på hela veckan HÅL!!! (typ vårt enda) - jag Ellen & Lina sprang fram och tillbaka i korridorerna för att hitta Signe, Linn, Rebecka och Camilla men vi hittade dom inte dom hade lektion:-O. Sen var vi en stund i musiksalen och lattjade på.
Ja, då var det dags för historia/religion, med Gwim!!=Gunnar.
LUNCH - vi hade långlunch så vi gick hem till Ellen för att titta på de tre eller framför allt ett av rummen dom gjort om.
IDROTT!!! - skridskor, jag gjorde ett eller två mål (minns inte) när vi spelade fotboll med skridskor. Mycket stolt över mig själv!!
Och till sist Svenska - skriva en fan fiction (berättelse) om den bok man läst, i mitt fall Bree Tanners andra liv.
Jag fick just en jättebra id'e. När min fan fiction är klar så kan jag lägga ut den här på bloggen så ni får säga vad ni tycker.
Väl hemma pysslade jag på med en massa tags (etiketter) som mormor ska ha på sitt bröd som hon säljer.
Nä, nu måste jag gå, jag får ju inte missa h2o på tv.

Skidor!!

Idag har det snöat, skidsäsongen närmar sig!!
Jag ska köpa nya pjäxor, jag vet vilka jag ska ha men inte vilken storlek.


Tripp till Bjuris.

Igår var  min familj och en till familj på en liten tripp
till Bjurholm
, eller Bjuris som vi brukar kalla det, som ligger en bit utanför Umeå.
Där hälsade vi på min farbror och hans fru.
Vi var där hela dan så det blev inget bloggande.

Här är dom! Johan & Maria
Johan brukar faktiskt läsa min blogg så jag var ju tvungen att berätta att vi varit där. :)

Tårta i papper.

Idag ska min syster och hennes kompis på kalas.
Så jag hjälpte dom att göra att födelsedagskort, eller dom hjälpte mig.

Det blev en tårta.
Hmmm...undra om den blev god.:D
Vad tycker ni, blev den fin, vad kunde jag ha gjort bättre?

Trekantig ask.

1. Skär/klipp ut en pappersbit 15cm gånger 30 cm.

2. Vik på hälften. (15 cm är hälften)

3. Mät på kortsidorna vart hälften är (7,5 cm) och markera där.

3. Dra en linje med hjälp av linjal från markeringen till vikningen på hälften i kanten. (se bild)

4. Gör det på båda sidorna. (se bild)

5. Gör hål (se bild)

6. Mät ut 2 cm från vikningarna på valfri sida.(se bild)

7. Klipp ut där och sätt in oh-papper.

8. Nu är den färdig att dekoreras.

OBS! När man har vikt ihop den så ska det vara ett snöre/band genom hålen.

 Lycka till!!


Ny jacka.

Nu har vi varit i sta'n.
Vi köpte presenter till Stina som fyller år den 22:a November.
Jag köpte en ny vinterjacka, täckbyxor och en matchande mössa.
Jag har snart läst ut När jag hör din röst så då var jag tvungen att köpa Ljudet av ditt hjärta.
Det är andra gången jag läser Twilight-böckerna men första gången lånade jag dom på bibblan.
Och till sist så köpte jag en lite mörkare chalk och en juldekoration till scrapbooking.Jag i mössan och jackan.

''Tent Card''

Nu har jag gjort ett litet ''tent card''.
Mått på det hittar du här.

Crea diem=skapa dagen.

Julpyssel!

Här kommer bilder på det första julpysslet!
Det är två väldigt enkla saker.
Först två julkort och sen ett litet ''tent card''.Min 2:a layout*.

Nu har jag gjort min andra layout*.
Den ser ut så här.

Det är jag och Ellen när vi var ungefär 3 år.
Det var i Canada.
Ellen och hennes familj bodde där i cirka ett år när hon var liten och då hälsade vi på dom.

Här kan ni se min första LO.

*
Layout (LO) - det som är på bilden är en layout.

Pysselaffär i Boliden.

Visste ni att det finns en pysselaffär i Boliden.
Jag har inte vetat det så länge, men nu vet jag det.
Det är riktigt bra om man kommer på att man behöver nåt så är det bara att fara dit.
Hon säljer mest pärlor och sånt men det finns ett lagomt stort utbud med scrapbooking.
Jag har nyss varit där och handlat lite.

Jag köpte två mönstrade papper.

Visst är giraffen SÖT.

Brads.
Man kan köpa bara några av varje, man behöver inte köpa en hel förpackning. Det gillas!

Dekorationer.

Affären heter Miris skaparlusta. Bloggen hittar ni HÄR!

LOV

Nu är det ju höstlov,
det ska bli så skönt
eller det har ju
redan börjat men.


''pärltyg''

Hej!
Jag tänkte visa er ett jättefint ''tyg'' som Stina har i sitt rum.
Det är typ från Afrika eller Indien och det är handgjort.Fint va. Mycket pärlor och rosa, jag skulle inte vilja ha det i mitt rum men det är ändå fint.