Blogcandy

Är med här och tävlar, ve med ni med=) HÄR!!


Chokladbollar

Hej, fortsätter försöka ladda upp videon, hoppas det går=). Nu har jag i varje fall bakat chokladbollar, riktigt goda blev dom såklart=) Tyvärr så kan ni inte smaka, hihi. Men hade ni kunnat så hade ni gärna fått=) Haha.


Dans

Hej! Skolan idag:
* Ev, valde bild först, sen dans och sen hk. Fick dans.
* Engelska
* Idrott - löpning
* Lunch
* Matte
* Kemi
Det blev en rätt så bra dag, har förresten kondition på idrotten imorrn också.=)

Jag försöker ladda upp en liten video som jag gjorde igår men vårat Internet suger!! Får se om jag lyckas till ikväll.


3 lektioner

Hejsan allihopa! Hoppas ni haft en bra helg=). Jag längtar efter att cykla tandem igen, haha.

Idag på skolan så hade vi bara tre lektioner.
Först ev där man ska göra läxor och sånt men hur ofta har man massor med läxor en måndagmorgon?? Sen så hade vi två timmar och fyrtio minuters hål. Långtråkigt...svar: Ja!!! Lunch osså mattetest. Sen syslöjd, nu kommer jag förresten bara ha syslöjd, skönt att slippa träslöjden..

Jag och min nya tubhalsduk som farmor stickat åt mig=)

Tandemcykel!!=)

Hej! Som jag berättat så var vi i Bjurholm igår och hälsade på min farbror Johan och hans fru Maria. Vi grattade Johan eftersom han fyllde år och så åt vi surströmming. Men det vi gjorde mest, nästan hela dagen var att cykla Tandemcykel!!=) Det är en dubbelcykel, man kan alltså cykla två. Det var faktiskt första gången jag gjorde det. Och det var jättekul=). Här kommer lite bilder...



Helg

Hallå allihop!!=). Idag på skolan så vare ju som sagt sommar-os. Vilken placering vår klass kom på behöver vi ju inte nämna... Nu har vi varit i stan på efs och spelat med blåset, lite psalmer och sen gladsången och you raise me up.=) Uppdatering: Mellan uppspelningen och övningen så gick vi på matfesten och åt.

Imorrn åker vi till Bjurholm och hälsar på min farbror och Maria. Vi åker typ åtta på morgonen så jag tror jag skippar ett inlägg på morgonen, haha=). Men ni får ha det så bra ändå, kramisar=)

Förresten jättehärligt med helg, även fast vi bara gått en vecka.=)


Idag.......

Hejhej!! Vet inte riktigt vad jag ska skriva men. På skolan hände det egentligen inget speciellt. Vi fick typ leka burträskbingo för att vi hade vikarie (mitt lag vann =)). Sen så hade vi idrott med den nya läraren. Imorrn blir det sommar-os. Hoppas på bra väder, då blir det alltid mycket roligare=). Ska snart börja laga lite mat och sen åker vi till stan och ska testa att vara med i united. (En gospelkör). Jag kommer nog inte att gå den men det är ju ändå kul å testa!=)
Lite bildbrist

Så rött det kan bli

Före:

Efter:

Grillkväll

Hej! Ikväll har jag

(kolla krypet i min panna, haha)

Varit här:


Med:


Vi har bl.a.







Grillat korv, marsmallows, fotat, sjungit och bara tjoat på lite. =)

Lite annorlunda inlägg nu men det är ju kul med förändring.=) Det var i alla fal en kul kväll, tack allihopa!=)



Today

Hej, tänkte bara kika in här på morgonen eftersom jag har sovmorgon. Fast snart måste jag fara men visar en liten bild på mig idag. Ny tröja från ginatricot.


Redigerat ↓




Sol=)

Hej! Första ''riktiga'' skoldagen idag då. Lite musik, bild, engelska och svenska. Och mycket tyska, vi har nämligen två språklektioner samma dag. Men imorrn blir det härligt med 1,5 timmes sovmorgon. Fast det är bara i veckan, inte så lyxigt att det är hela året.=)  

Men solen har jag i alla fall tittat fram mellan molnen i eftermiddag=). Efter typ två veckor med mörk himmel.

Vill ha mera sommarlov!!=)

ny katalog

Hej! Plockade just den nya IKEA - katalogen från postlådan. Tänkte kolla igenom den och få lite snygga inredningstips.=) Sen tänkte jag kanske cykla en bit om jag känner för det, eller om det fortfarande är regnuppehåll.

Imorrn blir det vanliga lektioner på skolan. Så nu börjar allvaret...


Färger

Rensade just bland alla mina bilder och gjorde lite säkerhetskopier. Då hittade jag denna....

..trodde nästan att jag hade publicerat den men nix. Det är mitt älsklingsgodis!!=)

Kort

Gjorde just det här..



Tur...

Hej. Jag höll nyss på att avstulen min cykel. Jag var på bibblan och hade inte låst den. Sen när jag kom ut var den borta men jag såg nån cykla iväg med den så jag skrek och då kom han tillbaks. Han sa typ nåt om hans kompis cykel och sen gick han. Jag är bara glad att jag fick igen den. Tänk om jag hade varit inne lite till då hade den varit borta...

Jag lånade i varje fall om stravaganza-stjärnornas stad och sen såg jag en till bok som hette besatt så då tog jag den också. Får se om jag läser ut dom nån gång, jag har inte läst mycket i sommar och dessutom har jag lite böcker som är mina egna som är olästa. :S
Om ni undrar varför jag redan är hemma från skolan så är det för att vi bara hade halvdag, fram till elva=)

Skola i övermorgon......

Hej! Egentligen borde jag ha visat bilder från gospeldagen som vi just kom hem från. Men jag klantade till det och tog med mig kameran men sd-kortet var hemma i datorn. Men ni kan nig ändå föreställa er hur det såg ut, haha=). Det var skitkul men rösten tyckte nog inte det, haha. Blev riktigt taggad på att börja United (kören som han som ledde oss har). Det är samma dag som ssb och i så fall kommer typ hela torsdagarna tillbringas i stan. Så vi får se, men jag kanske ska fara och testa på torsdag.

Ja, då var det bara imorrn kvar och sen börjar skolan.
Lite blandade känslor för mig. Det känns väldigt jobbigt och jag tror det kommer bli ett tufft år men samtidigt efter den här sista regniga veckan som alltid brukar vara långtråkig så känns det ändå lite roligt.=)

Gammal...

Gospel imorrn!!

Hej, kom just hem från stan. Bion var väl lite sämre än förväntat men den var ändå bra. =) Den handlade om två tvillingar men den ena dog. Jag trodde att det skulle vara en jättesorglig film men det var inte så hemskt sorglig...


Imorrn blir det gospeldag på Strandudden med kören och lite fler. Kommer vara upptagen hela dagen och dt blir nog jättekul så därför kommer jag nog inte skriva.

Fredag

Hej. Har just slängt ut allt ur min garderob, dammsugit den och sen lagt tillbaks allt fast mycket finare, haha=). Hoppas ni får en bra sista veckodag innan skolan börjar. =) För mig blir det bion jag saknar dig.


?

Tycker ni att jag ska ändra bakgrunden till det här:



Istället för det jag har nu?

Höstgrönt

Nu är designen till Linn färdig.=) Jag gjorde headern tidigare men nu sa hon vad ville ändra osv.=) Det är riktigt kul att hålla på med designer=). Jag kom ihåg första gången jag kollade i mina stilmallar. Det kändes helt overkligt att man skulle fatta nånting... Här är den ↓ Besök bloggen här

Tråk-dag.

Hej, idag har varit en tråkig slöardag. Det blir ju ofta så om det är dåligt väder. Och det är det, har regnat heela dan! Men nu ska Linns design fixas!!=)


Löpning

Nu sitter jag här vääldigt svettig efter en springtur. Det gick väldigt lätt men det var bra luft och värme så det kanske berodde på det.=) Om jag ska va ärlig så har jag inte sprungit nästan nåt i sommar. Jag sprang ju regelbundet när skidsäsongen var slut ungefär fram till sommarlovet. Sen la jag typ av. Jag vet inte vad men jag kom mig bara inte ut. Det var väl så mycket annat. Sen sprang jag en gång med kusinerna i stugan, i måndags och så idag. Men det verkar konstigt nog inte ha påverkat kondissen så mycket vad jag märkt.



Efter de dryga fem kilometerna la mig på den ''vanliga'' platsen. Där man ser trädet↑ och gjorde situps och rygglift. Mamma ''befaller'' mig att göra det för att jag ska räta mer på ryggen, haha=)

Det var i varje fall väldigt härligt med en liten tur. Det kanske låter konstigt att det är härligt att springa men jag tycker faktiskt att det kan vara skönt att träna. Särskilt skidor!!=)

3 Systrar


En layout som jag har suttit och knåpat på, mest nu ikväll men själva grunden gjordes tidigare. Jag tycker att det är ett så fint kort (det är jag och mina systrar i Hemavan) därför ville jag att det skulle bli en riktigt fin layout!=) Och jag blev riktigt nöjd med den så då lyckades det ju. =) På tagen är det tänkt att det ska stå lite mer om vart vi är och när men jag måste fråga mamma om vart det är innan jag kan skriva nåt =).

Sommarutmaningen!!

Tänkte först att det var så många bilder att jag skulle göra två delar men nu blev det så att allt kommer på samma gång.

Blev väl mer eller mindre nöjd med bilderna men...

Gomorron!

Drar till tandläkaren nu men jag kommer tillbaks tänkte jag visa alla bilder till sommarutmaningen!!=)           Regn idag också....


Vinbärssaft ♥

Hej!
Idag plockade jag först vinbär med mina syskon som vi nu håller på att göra saft av, mmm.. Sen var vi hos farmor där vi åt. Det har ju inte varit så fint väder så resten av dagen har jag mest varit inne och slappat. Spelat oboe och lite annat. I sommar har jag inte spelat särskilt mycket oboe. Efter första lägret så spelade jag ingenting förrän typ i augusti. Då jag försökte spela varje dag fram till lägret. Och nu efter ett läger så är ju ambissen på topp så då måste man ju försöka hålla den uppe tills blåset, lektionerna och ssb börjar. (orkestern som jag ska börja, längtar!!).

Tog bara en bild


Förresten sa jag ju att Linn, Signe och jag kanske skulle till stan idag och se bio men det blir förmodligen på fredag och i så fall ska vi se jag saknar dig.

Regnig dag

Ja, nu börjar man känna att sommarlovet snart är slut. Regnigt och grått. Och imorrn ska jag till tandläkaren 9.10 och det känns verkligen inte som sommarlov.=(

Och eftersom då sommaren snart är slut så är det dags att visa alla bilder i sommarutmaningen. Jag ska börja fixa det och så kommer det upp om några dagar=).


Snart måste man börja stiga upp så här tidigt...


Hej allihop!

Hej! När jag vaknade imorse kollade jag på klockan och fick typ en chock för hon var halv ett =). Okej jag har varit på läger men jag gick och la mig tio igårkväll och sov dessutom i bilen. Egentligen var vi inte ens uppe särskilt länge på lägret heller. Menmen, det var hur som helst härligt med sovmorgon.

Nu ska jag kolla vad som går på bio för imorrn blir det kanske stan med Signe och Linn. Sen tänkte jag fara ut och springa =)

Lisa på lägret...

Bara Bäst!!

Hej! Nu är vi tillbaka från Lillstrand.=) Typ det roligaste lägret ever!! Det var andra året i rad vi var där och nu längtar vi redan till nästa år. Bilder...

Så här ser det ut där =)


Vårat rum..på läger ska det var trångt =)

Varje morgon brukar det vara en fanfar och första morgonen spelade vi oboer =)

Jag och Elsa i ''skåpet''

Galningar

Konserten


Vi hade jättekul, bra låtar som var lagomt svåra, fint väder. Första kvällen såg vi en film andra lekte vi generalen och tredje kalle kaos. Annars speladevi åt och gjorde lite annat blandat.

Smultron


På väg



Just nu borde vi sitta i bilen på väg till Lillstrand. (tidsinställt inlägg) Hoppas på ett superläger med massa bra låtar!=)

Lillstrand

Hej! Igår var jag först i stan med Signe som kom efter ett tag. Vi köpte några tröjor var, ska visa dom senare. För imorrn åker vi till Lillstrand på läger. =) Sommarens tredje andra (skrev fel) läger för mig. Jag har börjat märka att statistiken stiger efter sommaren då den har varit usel. Hoppas det blir ännu bättre när skolan börjar =)

Ska försöka göra några tidsinställad inlägg som kommer upp. Lägret är till söndag så det är ändå inte så länge.


Album - Vellaberget

Hej! Nu tänkte jag visa er minialbumet som jag gjort lite nu och då i sommar. Det är fullt med bilder från en utflykt till Vellaberget för många år sen.

Jag & Lisa

Jag, Markus och jag

Jag och Lisa i en soptunna

Mamma och pappa och sen utsikten

Ellen och Lisa

Jag och Lisa och sen lite info

Baksidan

Hoppas det gav lite inspiration!!=)

Nuu!

Som jag sa så var det dags att börja på en ny design och nu är den klar!=). Det blev den första headern gjord i photoshop. Jag fick testa mig fram med allt men till slut lyckades jag få ihop det. (Om ni inte ser den tryck F5)

Före

Efter


Vilken är snyggast?
Blev den nya bra?

Kommentera!!=)

snart klar

Gomorron, vaknade för cirka en timme sen, härligt med lite sovmorron. På tal om det så är det bara sovmorron, öppna fönster, läger och plocka blommor som jag har kvar i sommarutmaningen. Jag bestämmer nu att jag ska vara klar när skolan börjar, tror jag =)
Mmm..god frukost

Vackert

Sorry att jag inte bloggade igår men först jobbade jag på cafeét från elva till sex och sen for vi till våra tremeningars stuga och badade badtunna!!=) I denna fina solnedgång...


Sov sött

Nu säger jag godnatt med de här två bilderna =)



3 Grattiskort

Hej! Nu var det längesen jag visade nåt som jag scrappat. I och försej så har jag inte pysslat så mycket på grund av det fina vädret. Men tre kort och endel av ett minialbum har jag hunnit. Albumet är inte klart men här kommer bilder på korten=).





Det sista gjorde jag och Ellen faktiskt tillsammans. (Jag blev nöjd med allihop.)

Kalender

Här kommer en (väldigt dålig) bild på kalendern jag köpte. Jag har fixat framsida och baksidan med lite papper och en bord. =)

Snart slut på sommarn..

Hej=)
Igår var vi på stan där jag köpte lite pysselsaker, en kalender, några slags frön och en ny tröja. Tröjan har jag på mig idag, alltså på bilden.


Tröjan är köpt på jc, linnet på gina, jeansen på h&m

Här är det lite mer mulet på dagarna nu, det betyder att det blir mer bloggning. Men det har varit en riktigt bra sommar, nästan stranddagar varje dag=).
Förresten det är kanske tid att göra en ny design snart, eller vad tycker ni? Har ju haft den här ett tag nu.

Bilder =)

Här kommer några av bilderna jag tog i förrgår när vi var och grillade på Strandudden.




Bubblor

Hejhej! Nu var det längesen jag publicerade en videoblogg. Fast man ska ju ha nåt att filma också. Det blir ivarje fall en kort snutt från när jag blåser såpbubblor, haha=). Det blir väldigt många bubblor varje gång.


Tälta!!=)

Hej! Nu har det hänt mycket. Näe, haha, men lite i varje fall=). Igår var jag på Strandudden med Ellen, Signe, Rebbe och Clara (som jag sa). Vi badade, fikade och rodde. Vi for ut till en udde och kom på att vi borde tälta där. Så vi började planera för fullt. Fast i slutändan blev det ett annat ställe utanför Bjurvattnet. Riktigt trevligt var det. Fast att bada i lera, sjögräs och bland gäddor var väl inte det bästa men:S. Förresten så kom jag på att det var första gången jag tältade och det inte var på nåns gård. =)

Clara och Rebbe från roddturen =)

S-udden

Hej! Ska snart cykla till Strandudden tsm med Signe för att träffa Ellen, Rebecka och Clara!=). Vi ska väl bada och ha lite annat skoj. Hoppas bara att solen skiner då blir det inte så kallt. Men innan jag far tänkte jag spela lite sims.=)

Favorit i repris.