Vatten



Testade att ta några vattenbilder men jag hade inte så mycket tid att testa mig fram så det blev inte nån riktigt bra. Jag ska testa mer nån annan gång.

Årets julkalender

Blir intressant och se den här imorrn. Det vill säga om jag orkar stiga upp....


Apelsinvitamin



Åt just en grymt god apelsin! Labbade förresten med apelsin- och citronvitamin nyss på kemin också.

Har förresten regnat stor del av dagen och när det äntligen började snöa så smälte den ju såklart i vattenpölarna... Vad är det här? Imorrn är det ju första december!

Måste plugga....

Det stavas p l u g g

Skidträningen gick bra men det skulle vara kul att kunna åka skidor för en gångs skull.... Jag har pluggat biologi ett tag nu. Har prov i det på torsdag och på fredag är det historiaprov. Men det tar jag senare. Får se om jag orkar ikväll eller, men tog i alla fall en liten datapaus nu.

Fattar inte att det snart är JUL!


Tisdag...

Känns som en typisk ''irritationsdag'' idag... Men hoppas på lite rensning av tankarna på träningen.=)

Musiken och bilden var kul. Btw, fick igen matteprovet igår (som jag väntat) och det gick superbra! Har varit på gospeln och efter maten blir det träning. Tränar bara en gång i veckan nu, måste börja träna mer för jag saknar det men det är inte lika roligt om man är själv....

Hoppas eran dag har varit bra ♥


Ni är bäst!

Tack för att ni läser min blogg, blir så glad! ♥


Ett brev...

Gissa vad som låg i brevlådan när jag kom hem....Mitt första lönebesked, hihi=) Tidigare i höst så berättade jag ju att jag och några kompisar delade ut flygblad. Och äntligen kom lönen.

Det är ju inte jättemycket men ändå bra=) Kommer förmodligen använda endel till julkläder till bl.a. grötfesten, julens sånger och julafton.


Blir ni less?

Det har blivit väldigt mycket före och efter bilder på senaste så därför tänkte jag ta ännu fler, haha=). Nä, men jag har börjat redigera mycket mer nu och jag själv uppskattar verkligen när andra bloggar visar före och efter bilder. Men blir ni less så säg till!=)

Den första togs för ca en vecka sen och den andra riktigt somriga bilden tog jag ganska tidigt i sommar.
Före - Efter




Skyltsöndag

Försäljningen med klassen gick riktigt bra. Vi fick sålt allt och det borde vi ha tjänat ganska bra på. Men vad är egentligen en skyltsöndag utan snö?....

Ska spela oboe och plugga ikväll så taggar vi en ny vecka imorrn. Mina måndagar är ganska slappa tre lektioner....

Har inte visat denna...

Juldajm




Jag har gjort Dajm nästan hela dagen. Men jag har inte smakat en enda! Tänk om dom blev jätteäckliga.... Sen har jag gjort ettiketter och pyntat påsarna med snören. Hoppas nån vill köpa det här imorrn på skyltsöndag då.

Om bara nån minut ska jag iväg och öva på efs för klockan fem är det julfest. Efteråt blir det tg i Jörn. Imorrn startar dagen med en god frukost på ''Christmas Brunch''. Sen blir det försäljning med klassen.

Följ bloggen!

Jag känner att lite fler följare på bloglovin skulle inte vara helt fel. Så varför inte klicka dig in på min sida och följa min blogg! Klicka på bilden!=)


Details


Städning bland bilder

Har städat bland alla bilder vilket behövdes... Hittade då lite gamla bilder som var helt okej. Redigerade en som ni får se för och efter bild på.




Teethdoctor



Idag på engelskan spelade vi ett spel där man fick kort med ord på. Man skulle sen förklara ordet för dom andra men utan att säga det såklart. Lina skulle förklara Tandläkare, jag förstod efter ett tag vad ordet var. Då sa jag:
- Teeth...teeth...teethdoctor?
Ja, sen skrattade vi ett tag. Ordet skulle vara dentist men jag kan inte sånt, haha.=)

Stjärnhimmel



Såhär mysigt är det inne i stan nu vid första advent. Ger en riktig julkänsla trots snöns frånvaro. Vi var i stan efter skolan och lämnade bl.a. in lite bilder som ska skrivas ut.

Nu julpyntas det här hemma så jag ska se om jag orkar hjälpa till sen.

Första advent snart



Kan inte fatta att det bara är en månad kvar till jul nu. Synd bara att snön försvann, hur ska man klara av första advent utan den? Man får nöja sig med christmas brunch (jättegod frukostbuffé) och sen försäljning med klassen som vi planerade idag på typ tio min... Haha =)

Spelning

Missade att få igen matteprovet idag på skolan eftersom vi skulle fara och spela. Spelningen gick bra och snabbt så vi for på subway innan bussen gick. Men som förr så fick vi stressa ganska mycket och höll sen på att missa bussen för att den inte gick från det vanliga stället. Men vi hann och nu är jag hemma. Tidigare än vad jag brukar vara efter en vanlig övning.


Bra början

Tycker början på den här låten är jättebra, ungefär fram till 30 s. Men sen blir den bara konstig eller nåt.


Dumma nycklar

När jag hade gått nästan hela vägen hem kom jag på att nyckeln var kvar på skolan. Plockade då fram min mobil som såklart skulle få slut batteri just då. Så jag gick hem och lämnade min tunga väska. Sen cyklade jag till skolan och hämtade nyckeln. Är förvånad att nåt mer inte gick fel...=)

Nu ska jag plugga en massa och sen blir det mat hos farmor.


Tisdag igen

Normal skoldag idag, gjorde bort tyskaläxan men då fick vi nya glosor så det är fortfarande lika mycket läxa.... Sen var det gospel 4 U och nu väntar jag på maten för sen blir det skidträning, dock inga skidor. Alldeles för lite snö men hoppas vi gör nåt annat kul!

Bild från igår, jag gjorde dom där stjärnorna direkt i min superbraiga kamera! hihi =)


Före-Efter

Nu tänkte jag visa er lite före, efterbilder för det brukar jag själv uppskatta på andras bloggar. Vissa har ni redan sett den redigerade versionen av. Bild 1 & 2 är jag helt klart mer nöjd med efterbilden och bild 3 & 5 blev väl okej men den fjärde vet jag inte riktigt vad jag tycker om, vad tycker ni?

Före - Efter






Redigerat i Photoshop elements 9

Glitter

Skyndade mig ut för att fota lite innan ljuset försvann helt och hållet. Och övergav läxorna till senare... Men dom måste göras innan kören.

Tog många bilder men de flesta var på samma sak. Nån blev bra, som den här ↓ Använde blixten ganska mycket, det är därför det glittrar så mycket.




Det är vitt ute!!



Kom just hem från blåset och nu är jag jätteglad för att det äntligen har snöat lite. Det krävs mycket mer snö för att vi ska kunna ha skidläger till helgen men även om det inte blir nåt av det så är jag glad över snö.

Kalas





Känslan av sommar ♥


Dubbel



Lägger snabbt in en bild på mig idag, för nu ska vi fixa kalas åt Stina!

Breaking dawn

Jag kommer att längta ihjäl mig till del 2! Den var grymt bra osså slutar den när det är som bäst.... Jag vill inte avslöja för mycket för er som inte sett den men Renesmee var jättesöt och scenen där Jacob präglades på henne var jättebra.


Blått ljus därborta

Hej! Var ute och fotade för ett tag sen och tog då dom här två bilderna ↓ Jag kan lova att dom är helt oredigerade, jag ställde bara in vitbalansen på glödlampa när jag tog dom och då blev det såhär blått! Coolt va?

Sen har jag testat göra en ''riktig'' vattenstämpel. Tidigare har jag bara skrivit på bilden. Så jag gick in på den här sidan där det fanns instruktioner om hur man kunde göra. Det var verkligen lätt och nu i efterhand kommer det gå jättesnabbt att göra det. Man behöver bara klicka lite osså är det klartt! Vad tycker ni om den?


Joy is here

Hej! Nu är jag hemma från konserten som var superbra! Hade gärna varit med och sjungt men det var kul att kolla på också.

Nu har vi förresten köpt biljetter till breaking dawn så imorrn blir det bio!


Bara att vänta...

Längar grymt till:
♥ Julen, alla ljus och den mysiga stämningen, julen borde vara mer än en gång per år!
♥ Snön, och allt som den för med sig, ljus och massa fina vinterbilder t.ex.
♥ Skidåkningen, har ju inte åkt skidor på en evighet känns det som.
♥ Julen sånger är också helt amazing fast det hör ju till julen.
♥ Sparka, bara flyg fram på gatorna.
♥ Ta på sig vinterkläderna och sen gå ut, plumsa i djupsnön, göra snöänglar allt möjligt!

Allt kommer när den riktiga vintern kommer!


Helg nudå!


Plugg och varm choklad.



Ska just göra en powerpoint om lite saker vi ska ha prov på i biologi. Det är faktiskt ett roligt sätt att plugga på =). Sen njuter jag av varm choklad till det ♥

Helg imorrn

Åhh så megahärligt med helg imorrn! Känns verkligen som att det behövs och eftersom förra helgen var ganska uppbokad så ska jag passa på att njuta nu när jag inte har så mycket planerat. Men först måste man ju till skolan en dag till...

Det jag vet är att imorrn så har United en konsert, Joy is here och då är det jag och några till som ska dit. Kommer typ sitta och vara avundsjuk på alla som får sjunga men inte jag. På lördag är det tg på kvällen, Söndag ska vi sjunga med kören och sen är det blåset. Okej, det är inte en helt tom helg men mindre stressig än den förra...



2 bokmärken

Hej! Nu kände jag mig äntligen lite peppad på att pyssla så nu blir det nåt nytt. Jag tänkte först fortsätta på minialbumet men jag kände mer för att göra bokmärken. Så jag tog lite blandade småbitar och skrev två saker som jag tycker passar med böcker.


Twilight andra gången

Har känt mig riktigt taggad på att börja läsa om twilightserien ett tag nu. Men det blev först idag jag började. Har ju läst alla böckerna en gång, men efter ett tag börjar man liksom glömma endel saker. Tyvärr så kan boken aldrig bli lika spännande som första gången men den är så bra så det blir nog en upplevelse även andra gången. Btw, måste bestämma när jag ska se breaking dawn!!


Brinnande rött


Nu är himlen så här vacker nästan varje dag. Precis när man går hem från skolan och då hinner man ut och ta en liten bild. Fast ett teleobjektiv skulle ju vara kul, men stället där jag har tagit den här bilden går ju ganska bra, man får ju med det mesta. Dock blev den här lite underexponerad men den blev snyggare så.

Ändrat!

Visste ni att idag vid lunch så ändrade dom åldersgränsen på Breaking dawn till elva!!! Så nu får jag se den, fast jag hade ändå försökt ta mig in. =) Vet inte när jag ska se den men...

An ordinary day

Hej! En vanlig dag på skolan idag, sen skyndade jag mig till bibblan innan gospeln. Nu har jag just varit på träningen och ska strax gå tillbaks till tv:n.

Nu påminner jag er om detta inlägg! Jag vill gärna ha tips!!

?

Jag vet att jag klagar men allvarligt vart är snön?


Fota hjärtan


Nu ska jag berätta hur ni kan göra såna här bilder ↑


1. Gå ut när det är mörkt ute vilket det alltid är nu för tiden.

2. Ställ in kameran på lång slutartid, t.ex. en eller två sekunder. Det gör du på manuellt läge.

3. Hitta en gatlykta eller annat lyse (just bilden här ovanför är tagen på en spotlight).

4. Tryck in avtryckarknappen och rör kameran som det motivet du vill ha. Ett tips är att inte göra så svåra saker, ett hjärta eller streck är lagom. Du måste hinna göra det på den slutartiden du har.

Det viktiga är: Du måste göra motivet upp och ner, annars blir det fel håll i kameran!!

5. Om du sen vill redigera bilderna så att de blir olika färger är det bara att gå in i ditt redigeringsprogram, typ alla fungerar. Där ska du ändra färgnyansen till vad du vill!


Vad vill ni läsa om?

Jag skulle bli jätteglad om ni gav mig lite tips om vad ni vill läsa. Det kan var nåt ni vill ha mer av eller nåt helt nytt...

Vill ni att jag ska videblogga (mer), i så fall om vad?
♦ Ska jag visa ännu mer bilder, kanske före och efter redigering?
♦ Designtips och fototips?
♦ Mer om min vardag?
♦ Mer scrapbooking...

Det är upp till er att bestämma så kommentera!!!


What?


Idag på matten räknade vi multiplikation med parenteser.
När jag rättade mina uppgifter hade jag fel på att bokstäverna var i fel ordning även fast dom var rätt om man tittade på uppgiften. (Alltså typ x och y i fel ordning.) Medan jag räckte upp handen och väntade på läraren så sa jag till Lina, tänk om det skulle va i bokstavsordning. Och jag sa det verkligen helt och hållet på skämt. Det kändes verkligen helt orimligt att det skulle va så i matte! Men gissa vad läraren sa, det ska va i bokstavsordning. Vi blev helt paffa!

Måndag den fjortonde



Hejsan allihop! Jag känner mig typ ändå glad idag även fast det är måndag. Ikväll blir det kören med övning inför julens sånger innan det blir det väl plugg och dator skulle jag tro.

Tog en massa bilder på mig själv nyss. ↑ Men typ ingen blev bra, det är svårt att få rätt fokus på självutlösarläge...


Slapparsöndag

Idag har jag bara vilat, känner mig lite förkyld och så är jag väldigt trött efter allt igår.

Nu börjar ju julen närma sig och jag vill verkligen att det ska komma snö, första advent ska vi på skidläger men det är ju bara om det blir kallare och kommer snö. Utan snö kommer veckorna fram till lovet bara bli mörka med en massa plugg... Imorrn börjar en ny vecka, skönt att våra måndagar är väldigt lugna med typ tre lektioner.

Det jag har gjort idag är typ följt mamma på ica och sen bakat gifflar ↓

Gårdagen i bilder

Här kommer massa bilder från igår.

Välkomstdrinken...


En bild som mamma tog på konserten (min oboe gick sönder efter pausen så jag kunde nästan inte spela, men som tur var lyckades jag med solona rätt så bra)





Snygga dekorationer, hihi=)


Middagen i mörkret


Testblogg för att fixa designer

När man designar kan man lätt göra fel och då kan hela bloggen bli förstörd. Sen vill man kanske inte att alla som går in på ens blogg ser varje steg man gör i designen. Man gör ju liksom inte allt nytt på samma gång. Utan man gör en sak i taget. Därför är det superbra att ha en testblogg! Och det som är så bra på blogg.se är att man behöver inte göra en helt ny blogg utan man kan göra en ''underblogg'' till den man redan har.

Man kan då göra sina designer där och man kan ju hålla på i flera dagar om man vill. I Stilmallen kan man ju förhandsgranska och det är ju jättebra, men det går inte i kodmallarna, det är också en av anledningarna till att skaffa en testblogg.

Jag har visat hur man gör ↓ det är jättelätt!



Höstbild


Vill fota månen!

Hejsan! Nu är det helg fast min riktiga helg kan man nästan säga börjar på söndag eftersom vi ska spela så mycket.

Igår och i förrgår var det typ fullmåne och himlen var jättevacker. Då gick jag typ omkring och tänkte hela tiden: Jag vill ha ett stativ och ett teleobjektiv. Och det står så klart på min önskelista, då är det bara att vänta till jul och hoppas på det bästa. Fast jag vet inte vilket teleobjektiv det ska vara än. Har kollat runt lite på olika sidor men jag hittar inget speciellt, har ni nåt tips?


Tack alla läsare!

Tack att ni fortsätter läsa min blogg, det blir ju mycket roligare att blogga om det är nån som läser allt man skriver.

I varje fall nu är jag hemma från ssb. Vi skulle åka buss hem (det brukar vi inte göra) och den gick typ 40 min efter det var slut. Ellen och Signe var hungriga så dom ville gå på subway. Så vi sprang typ halva vägen från musikskkolan, annars gick vi väldigt fort. När dom hade beställt sina mackor och vi var på bussstationen så var det typ en kvart tills bussen gick. Visst är vi bra på att beräkna tid...

När vi kom hem gick jag och Signe en promenad runt typ halva Boliden för att vi inte kunde sluta prata och det var trevligt. =)



Hoppas ni kan stå ut med lite dålig uppdatering under fredag, lördag. Jag har verkligen fullt upp med ssb men jag ska försöka göra nåt tidsinställt inlägg.

Redigerat till blått

Just nu sitter jag förmodligen på bussen på väg till stan för att spela med ssb. Bloggar nog mer när jag kommer hem, ha en fortsatt bra dag=) tisinställt inlägg

Testade också att redigera hjärtana till olika färger. Här blev det blått.


Rubrik?

Nu ska jag strax försöka slita mig från datorn och göra lite tyska. Glosorna blev lite annorlunda den här gången, man ska typ göra sitt eget förhör. 

Har ni märkt att jag har lite rött hår.
Visste det typ inte själv förr. På vissa ställen och i vissa ljus blir det ganska rött. Se på bilden, längst upp.


Glittrande löv

Som ni kanske har märkt så gillar jag att ta en massa bilder. Och sen gillar jag att lägga upp dom här på bloggen. Hoppas ni också gillar det! Hihi =)


Min åsikt. Det går att ta bra bilder på nästan allt, det krävs bara en tanke bakom bilden.


Onsdag, halva veckan

Idag på skolan blev det bara tre lektioner för cirka två timmar innan så fick vi veta att vi skulle till stan på teater. Jag ska strax iväg till tandläkaren så jag bloggar mer sen. Resten av dagen ska jag inte göra nåt speciellt, vil upp mig för allt med ssb till jubileumet.

Just nu

8tta saker om mig

Här kommer en liten lista på saker ni kanske inte vet om mig. Vill ni veta andra saker så är det bara att fråga på!

I spel försäger jag mig alltid och avslöjar allt.
Jag älskar varm oboy särskilt när det är kallt ute.
Första gången jag åkte vattenskidor var jag 10 år.
Jag tycker att det är superkul att blogga när man har ideér och nåt bra att skriva om.
Jag skaffade facebook först för ca en månad sen.
Mitt rum är rätt så stort, nästan 24 kv/m.
Jag spelar oboe och har gjort det i snart 4 år.
Jag är väldigt bra på att överredigera ögon, men det har ni redan märkt..=) (den där var inte så bra)

Ni ser ju inte min frisyr nu men det är typ det enda som är skillanden.


Mer vintagekänsla


Jag kollade på ett klipp på youtube om hur man kunde få mer vintagekänsla i bilderna. Testade att göra det på denhär bilden, fast den kanske inte var så bra att göra det på eftersom det är så mycket svart.
Men vad tycker ni, bättre före eller efter?

Hjärtan i mörkret

Igår lärde jag mig att det finns saker att fota även i mörker. Mörkret hjälpte mig att komma på idén att fota gatlamporna och använda lång slutartid. Så jag rörde kameran i ett hjärta för att strecken skulle bilda ett hjärta på bilden. Men jag upptäckte då att hjärtat blev upp och ner. Så jag fick röra kameran i ett upp och nedvänt hjärta. Det måste vara så att kameran på nåt sätt gör det upp och ner (jag fattar inte direkt hur men).

Sen ska jag testa och redigera bilderna så att de blir i andra färger.


Fotat i mörkret

Jag var just ute och fotade lite. Var lite skeptisk först eftersom det är så mörkt ute, men jag hittade saker att fota. Det ända som stoppade mig var kylan. Pappa sa innan jag gick ut att det var jättevarmt ute men jag vet inte direkt om jag håller med. (Fast jag hade ju inga vantar så). Jag visar två bilder nu men dom andra får ni se senare. (Dom bästa)=)


Vad har hänt?

Ja, undra vad som plötsligt hände med min statistik? Eller jag skrev på facebook att jag hade gjort en ny design men det kan väl inte påverka såå mycket eller? Jag är i varje fall jätteglad att den har stigit. Var inte direkt nöjd med den under sommaren. (Sidvisningar kanske inte alltid är av läsarna...)



Tyvärr kommer jag inte kunna hålla riktigt lika bra uppdatering nu när skolan har börjat om men jag ska göra mitt bästa =)

Men fortsätt så här och tipsa fler om bloggen!!

Vilken låt!

Fick tips av en läsare om denna video och tack för det! Den var ju superbra. Dom sjunger jättefint och var verkligen tajmade i ''trumkompet'' med lådor.


Mörkt utan snön

Oj vad jag saknar snön! Och det hjälper ju inte att det blir mörkt typ nu. Då skulle snön ha varit bra och lyst upp lite. Men en sak är då bra. Det är inte ens två månader till jullovet. Vi har just börjat om skolan efter ett lov och så börjar jag redan prata om nästa. Visst är det bra? Hihi=)

Har lärt mig göra spegelvända bilder i photoshop så nu blir det en dagens outfit bild, fast ögonen blev överredigerade... Hade i alla fall dom nya jeansen och den nya tröjan idag. Som ni kanske ser.


CloseUpFilter

När jag fotar närbilder i naturen vill jag ofta kunna komma närmre motivet. Men då kan inte kameran fokusera. Därför har jag nu kollat runt på olika sidor och läst om CloseUpFilter som verkar funka riktigt bra. Om man inte vill köpa ett jättedyrt macroobjektiv. Men jag kan inte bestämma mig vad jag kommer ha större nytta av, ett +4 eller ett +10. Nån som har ett och kan tipsa? Ska i alla fall önska mig det i julklapp.

Sista Sovmorgonen..

Ja, imorrn är det skola igen då. Det hade ju känts bra med några lovdagar till menmen. Sista sovmorgonen utnyttjade jag då, sov till typ nu...=)

Nu ska jag äta frukost/lunch och sen kommer Signe. Fast jag ska fixa några andra saker också. Ha en bra dag!

Liknande favvobilden.

Ukuleleboy

Jag satt just och kollade igenom arkivet. Upptäckte då den här videon som jag la upp nån gång i December. Blev bara tvungen att visa den igen för er som inte har sett den.

Övergullig

Bravo kola

Har ni testat dom här kolorna? Dom är jättegoda. Oftast brukar kolor vara stora och svåra att tugga, men inte dom här. Osså är smakerna så goda!! (Det blev visst film ikväll också.)


Bloglovin

Hej! Jag har just en promenad till OK för att lämna igen filmen som vi hyrde igår. Synd bara att det ska vara så grått och tråkigt väder. Resten av dagen kommer jag göra lite blandade småsaker som behöver göras.

Sen tänkte jag bara berätta att nu kan ni följa min blogg på bloglovin.


Ikväll...




Shoppat på lovet



Lovade ju att visa vad jag handlade i måndags på stan.
Det blev ett par jeans på rea, två smycken och en mössa. Idag tvärfor vi förbi stan så då sprang jag in på hm och köpte den där t-shirten, fast min är mer svart.

Ingen frost eller snö...

Hej! Vaknade ganska nyss så det blev en riktig sovmorgon för mig, skönt!

Det är fortfarande ingen snö ute, inte ens frost. Dessutom läste jag i tidningen att det inte skulle bli nån snö på ett tag heller! Inte kul... Längtar ni till snön eller inte?

Gamla bilder...

Magic Eye

Hej! Hemma från Ö-vik nu då. Det blev mycket bussåkande av tiden vi var borta. Men vi hann ändå med lite lekar, prat och bad på Paradisbadet. Vi övernattade utanför Ö-vik där vi träffade tg-are därifrån. Har inte tagit många bilder men en är värd att visa.

Jag har varit på Paradisbadet en gång förr då vi såklart åkte Magic Eye(den stora rutschbanan). Nu hade dom ändrat så att det var ganska mörkt i den osså var det blinkande lampor, men jag tyckte den var roligare förr när man såg lite mer.


Nu åker vi


Kvällsgott



Vi har just fikat muffins och lite annat gott. Nu ska jag strax gå och lägga mig men först ska jag berätta vad jag ska göra imorrn.

Vi ska nämligen åka till Ö-vik med tg!! Vi åker buss dit och sen träffar vi tg där. Vi övernattar och sen badar vi på paradisbadet. Sen kommer jag hem igen. Det blir nog jättekul=)

Tuff Träning

Kom just hem från träningen. Det var Evelina som nu går skidgymnasiet men tidigare har tränat i Boliden som hade träningen. Och jag kan säga att OJ, VAD TUFFT DET VAR. Men det är kul att få ta ut sig lite. Har just duschat och nu ska jag äta mycket, efter den här tuffa träningen lär det behövas, hihi. Sen ska det packas..


Drömdesignen kan vänta

Tänk på att första designen man gör kanske inte kan bli ens drömdesign. Man får börja med dom enkla sakerna som att byta header, bakgrund och ändra lite typsnitt. De mer komplicerade sakerna kan vänta tills man blivit bättre.


´Twilightlåtar

Hej! Jag har just spelat lite oboe. Det blev låtar ur twilightboken. Dom är ganska sega att spela etfersom det är filmmusik, alltså typ samma sak hela tiden.