Minnen från konfan

Tittade igenom bilderna från konfan och påmindes om det fina vädret vi hade då, haha. Blev ju som bra bilder och så. Men det var ändå en superdag. Jag minns hur vi sprang från församlingsgården till kyrkan i regnet, hoppade på låten Happy day och sen när vi var i stugan efteråt och åt så lekte vi dunken och spelade fotboll i kylan. Det kan aldrig bli för dåligt väder för att man inte ska kunna köra dunken med kusinerna, haha=)
 
Sen for vi tillbaka till Solvik och gjorde den sista tiden tillsammans så bra vi bara kunde. Men jag fick iaf en bra gruppbild som vi tog dagen innan på Solvik, eftersom kyrkan typ var inplastad, haha=)
 Ett av de få inläggen

Hej igen. Det blir nåt litet inlägg nu och då. Skolan fortsätter som vanligt och nu börjar man liksom komma in i det. Bara en dag kvar och sen är det helg! Ikväll ska jag inte göra nåt speciellt men imorrn ska jag nog till stan och sen måla på efs. Eftersom det inte händer så mycket här kan ni ju alltid kolla in på min weheartit. Här!!
  

a quote


Inte mycket att skriva

Det fortsätter regna och vara grått, men idag har jag iaf lyckats fota lite. Lite daggdroppar osså en ros inne. Bloggningen är väl inte på topp nu men har inte särskilt mycket att skriva. På fredag ska vi måla på efs, vi ska göra om ungdomsrummet och på lördag blir det att sjunga med Ellen, Signe & Rebecka. =)
 

Randiga Stina

Här kommer massor med bilder från i fredags, lite många men jag kan inte välja bort nån. Det här är första gången det har gått riktigt bra och varit riktigt kul att fota människor. Jag vill göra det oftare så att jag kan bli bättre och det är ju perfekt nu när jag har ett 50mm objektiv=) Jag har nästan aldrig använt reflexskärm tidigare men det gjorde jag nu, det är lite svårt i början men med mer träning kommer det nog gå super.
 
 

Morgondagen

Hej! Imorrn blir det ingen sovmorgon för klcokan 9 börjar träningsdagen med skidorna. Kan bara vara med fram till lunch och missar tyvärr myfotbollen för att vi ska vidare på sångardagen på Strandudden. Så det blir en fullspäckad dag. Idag har jag fotat Stina, det gick riktigt bra och var jättekul. Ni får se bilderna sen.

En bra dag =)

Blev inte glad imorse när jag kollade ut genom fönstret men på vägen till skolan kom solen fram och på lunchrasten satt vi rent ute. Det gjorde min dag, vädret kan verkligen styra ens humör. =) Efter skolan for jag ut och sprang och stötte på en orm, lite läskigt var rädd för en till resten av vägen... Nu ska jag läsa de utvalda som nu är jättebra efter att jag har kommit en bit i den. I sommar har jag verkligen inte läst mycket men nu i höst tror jag att det kan bli desto mer.
 

Hollister

Hej! Jag tror tröttheten från skoldagen försvann lite när jag sprang omkring i huset och hoppade till musik. Var ju less innan jag kom till skolan idag, hur ska det här gå..=) Hade iaf mina nya jeans idag. Köpta på hollister i New York, älskar dom! Vill ut och springa ikväll men vi får se hur det går i det här vädret..
 
 
 

lugn dag

Hej! Idag har jag bara tagit det lugnt, varit hos tandläkaren en snabbis och sett Hungerspelen. Osså börjar skolan om imorrn. Ibland brukar man ju längta lite men den här sommaren har jag gjort så mycket så jag har inte hunnit börja längta. Men vi får hoppas på ett bra skolår! =)
 

New York

Nu kommer New york bilderna, jag vet inte om ni har väntat på dom men. Några är uppifrån Empire State Building, rätt så många från times Square. Och ni ser nog vilka bilder som är från Central Park. =)
 

Söndag

 
Hej! Igår var vi på en strand i Svansele. Badade, åkte vattenskidor mm. Sommarens sista baddag kanske.. Idag ska jag till bolímarknan och kolla på min syster som ska va med i småstjärnorna. Ska försöka lägga upp bilderna från New York också.

På dvd!

Idag är det ingen vanlig dag. Nej, för hungerspelen kommer ut på dvd!! Haha, det kunde man iaf inte undgå på Times Square i New York....
 
 
Vi har beställt den så den borde komma på måndag. Boken tyckte jag var grym och filmen inte riktigt efter förväntningarna men det ska bli kul och se den igen =)

Sista sommarlovsdagarna

 
Försöker njuta av de sista sommarlovsdagarna nu. Bra väder är det iaf. Idag cyklade vi till Strandudden med Signe och dom och badade. Och nu ska vi gå och köpa glass. Vill inte tänka på att skolan börjar om 4 dagar...Blää

Grand Canyon och lite annat

Här kommer fler bilder, de första är från Grand Canyon superfint ställe som ni ser. Sen är det lite blandat, från en dag då vi cyklade och då vi badade i en glaciärsjö. Huset ni ser är dom vi bodde hos. =)
 

colorful converse

Fick en idé så jag sprang ut i trädgården och jag är riktigt nöjd med resultatet!
 
 
 
 

Outfit från usa

 

Bilder från Usa del 1

Hej! Här kommer första delen med bilder kanske den minst intressanta men sparar det bästa till sist. =) När vi flög dit åkte vi först till Stockholm sen Amsterdam till Minnesota och sen Denver så det tog ett tag. Men första dagen var vi hos Annikas familj då vi bl.a. badade. Sen for vi ut med bilen som både våran och Dans familj (mina kusiner) rymdes i.
 
Deras bakgård
Hela gänget
Million dollar highway
Såhär såg det ut överallt i Arizona där vi körde. Ganska långtråkigt.
 
 
 
 
 

Hemma från Usa

Hej! Nu kommer nog bloggen börja leva igen.. haha=) Vi kom hem igår men jag orkade inte blogga förrän nu. Vaknade halv tre!! och nu har jag ätit en filtallrik, som jag har längtat efter det! Vi har haft det jättebra i Usa, sett allt från bushen till New York. Och det var jättekul att hälsa på hos Annika och deras familj. Men det är helt klart skönt att vara hemma igen. Jag berättar mer sen och visar massa bilder. Hoppas ni har haft två bra veckor! =)