Yellow


2 norska bloggar

Tänkte tipsa om två jättebra norska bloggar. Jättefina tjejer som visar outfits, fotar mm

http://krisssy.blogg.no/


http://l0ve.blogg.no/

Smile


Mot konfan!

Nu har jag packat klart och om bara nån timme åker vi mot solvik! Där jag ska bo i två veckor. Jag har gjort några få tidsinställda till de första dagarna men sen kommer det bli en liten paus. Men som sagt, jag kommer tillbaka om två veckor. Ha nu en bra start på sommaren allihopa! =)


Tjejkväll

Har jag just kommit hem från våran tjejkväll. Vi gjorde god och superfin mat och vi har skrattat hur mycket som helst. Har haft superkul, det var en bra start på sommarlovet!


Vi åt ute i solen, hur härligt som helst. Sen gick vi en promenad och sen har vi gjort massa blandat.


Sommarlov!!

Hej! Har nog inte riktigt fattat att vi har sommarlov. Det fattar man först på måndag när man inte behöver gå till skolan. Fast då är jag ju på konfa men. Blev iaf nöjd med betygen, fick typ en chock när jag öppnade dom. 

Ikväll ska jag till Ellen där vi och Lina ska äta värsta gomiddan. Eller hoppas det blir gott, det är ju vi som ska göra den! =)


Nya blogg.se


Nu har det nya blogg.se dykt upp för mig också. Kul att dom äntligen gör om det, behövde ju uppdateras en del. Men det tar väl ett tag innan man vänjer sig. Jag tycker det är bra att de har behållt allt det gamla och sen lagt till nya saker. Snyggare än det gamla är det iaf!

Nu ska jag snart cykla mot kyrkan och skolavslutningen. Just nu är det mulet hoppas vi slipper regn iaf. =)


Skolavslutning imorrnIdag har vädret varierat ganska mycket. Blir spännande och se hur det blir imorrn på skolavslutningen. Idag hade vi iaf brännbolssturnering och sen fikade vi med klassen. Det är så skönt nu när man inte har nåt man ''måste'' göra. Man kan hitta på vad man vill.

Olika vinklarSå här stor skillnad kan olika vinklar och perspektiv göra i en bild. Jag vet inte vad ni tycker men jag tycker lugnt att den till höger är bättre. Ett enkelt fototips som man kan tänka på. När jag fotar blommor och så brukar jag testa hur många vinklar som helst för att se vad som blir bäst.

Njuter av livet

Smoothie, i solen, efter löpning

Blommor i det gröna


RandigtIdag gick jag klädd såhär. Och nu har vädret blivit bättre vilket betyder att jag är gladare, haha=). Bloggar nog mer sen.

Måndagskväll

Hej! Jag har just kommit in efter en lerig cykeltur i skogen med Lisa. Orkade inte springa och det är ju alltid kul att variera sig. Det gråa vädret fortsätter hålla i sig. Ikväll ska jag först packa lite till konfan som närmar sig med stormsteg. Sen ska jag mysa framför ett avsnitt av Desperate Housewives med en smoothie! Har förresten klippt mig idag, Inga stora förändringar mest toppat och klippt upp lite.


Stan i regnet
Hej! Idag passade vi på att fara till stan när det regnade så mycket. Köpte ett par sportshorts, en tröja och en ny bikini↑ Köpt på Kappahl, brukar aldrig handla där men den här tycker jag var riktigt fin. Ska inte göra nåt speciellt ikväll men imorrn börjar sista skolveckan! Hoppas vi får fint väder till brännbollsturneringen och så.

a Rosefrom weheartit


HelgNu är det bara en vecka kvar av skolan. Så härligt! Är avis på dom som har slutat idag. Men idag har jag fotat lite, ni får nog se bilderna imorrn, orkar inte lägga upp dom nu. Massa motljusbilder på blommor. Älskar verkligen kvälssol och solnedgångar, så fint ljus! =) Vet inte vad jag ska göra i helgen, inget speciellt tror jag.

SpringturTvå naturbilder från körresan↑ 
Har varit ute på en springrunda och det var verkligen härligt väder att springa i. Perfekt temperatur och så. Skönt att det bara är en skoldag kvar innan helgen. Det blev ju som en kort skolvecka för mig. Hoppas på en slapp skoldag med fint väder. Haré =)

Längtar!

6 skoldagar kvar, 8 dagar kvar till sommarlov, 9 dagar kvar till konfaläger, 51 dagar till Usa!


Slut på körresan

Hemma från körresan nu som ni märker, har varit lite tomt här. Men vi har haft skoj, åkt massa buss då vi bl.a. har sysselsatt oss med att spela ukulele. Sen har vi ju såklart spelat och sjungit och så har vi varit inne i Stockholm.

Publiken vi har sjungit för har varit rolig och vädret har varit sådär, ganska mycket regn. Men vi kom ju på varför, vi sjöng ju healing rain is falling down hela tiden.. Haha, men vi hade det också roligt när vi skulle åka pendeltåg, man är ju inte så van sånt.

Men nu är det slut på det roliga och imorrn är det skola. Men jag tror jag kommer stå ut, det är bara 7 dagar kvar!


Första juni

Tänk att det är första juni.. Inte länge kvar till sommarlov nu och har gjort bort endel läxor och prov idag så jag hoppas att det inte är så mycket kvar. Nu ska jag packa och kring sex ikväll åker vi mot Stockholm. Förhoppningsvis har vi en rolig bussresa framför oss, det brukar vara kul. =)

Kommer inte kunna blogga men såklart blir det bilder när jag kommer hem!

Bilder från igår