I ett fönster

Här är lite bilder från ev:n i onsdags. är väl ingen jag är jättenöjd med men dom blev okej. Hoppas på att fota mycket porträtt och människor för det är verkligen kul men ganska svårt. =)




Massa Istappar

Jag gick ut och fotade lite i det fina kvällsljuset. Blev mycket istappar och sånt men jag hittade inget annat =)


This week



Lite blandade bilder från veckan. Som ni kanske ser så testade vi reflexskärmar på ev:n. Vi gjorde egna som blev väldigt små. Jag har faktiskt aldrig testat att fota med det tidgare men det funkade ju bra.

Nu är det helg och jag ska inte bort som de två senaste. Skönt, men ska ändå göra lite saker. Imorrn är det nasaloppet och sen ska vi sjunga med kören.

Idag: shorts

Det här är vad jag har på mig idag. Älskar verkligen shortsen och dom går ju bra att använda även fast det inte är sommar =) Igår hade jag samma sak fast med en svart sjal, vet inte vad som blev snyggare.


Dumma nycklar...

När jag kom hem från skolan hade jag ingen nyckel. Så jag cyklade till farmor där vi skulle äta. När jag skulle hem och springa så glömde jag också nyckel även fast vi hade pratat om att jag inte fick glömma den igen! Så jag fick fara tillbaka igen. Som tur var kunde jag cykla så det tog inte så lång tid men ändå. Var ganska irriterad på mig själv där ett tag. =)

Nu har jag iaf städat lite i mitt rum, låg kläder och saker överallt. Hade t.o.m gjort en lampa till klädhängare... Strax blir det finalen av Sveriges Mästerkock, ska ni se? =)


Årets första

Nu ska jag ut på årets första springtur. =) Bloggar mer sen.



Turkost




Hade glömt

Tyckte den här låten var jättebra när den vann och nu har jag börjat lyssna på den igen efter att ha glömt bort den.

 


Måndag

Regn, mulet och slask är dagens väder. Vem gillar sån vinter, om man nu kan kalla det vinter. Stickningen på sista lektionen gjorde ju inte dagen bättre heller. Haha, nää så hemskt är det inte. Längtar iaf till påsklovet som inte är om allt för länge.


Favoriter

Lite blandade bilder från senaste tiden som jag gillar. Den längst upp i vänstra hörnet är t.o.m. tagen med min gamla kamera =) Det är inte så jättemånga naturbilder men det beror ju på årstiden. Har också fotat mer människor nu, vilket är kul =)


Två redigeringar

Nu är frågan, vilken av de här redigeringarna gillar ni bäst? Tog bilden på konfalägret och det är Ellens bok.



Konfan

Nu är jag hemma från ett kort läger på Solvik. Nu har konfan äntligen dragit igång på riktigt =) Det var riktigt kul och jag längtar redan till nästa läger. Vi har bl.a. sjungit, tävlat, lärt känna varann och haft lektioner. Och så klart ätit, vet ni hur god mat dom har där? Tog typ inga bilder men.

Vet inte om jag har visat den här...

....

The hunger games var riktigt bra men inte riktigt lika bra som boken, som vanligt. Blev en trevlig kväll iaf. =) Kommer bli dålig bloggning i helgen för imorrn åker jag på konfaläger. Men kommer ju hem på söndag. Så ha det bra!


Nu gäller det!

Att jag bara har nämnt Hungerspelen (filmen) på bloggen typ en eller två gånger är ju ett under! Haha=) Pratar om det hela tiden i verkligheten. För som jag inte trodde så ska jag se den idag på premiären! Jag är påväg till stan just nu, därför hann jag inte hem och blogga så det blev ett tidsinställt. Vi är typ tio pers som ska se den och innan ska vi äta nånstans. Om den inte är bra vet jag inte vad jag gör...
Tkr den här bilden är så cool

Skidor och läxor

Konstigt skidföre idag kan man lugnt säga. På idrotten var det uselt glid och nyss på träningen så var det typ det bästa jag varit med om. Var iaf kul då, hade skateträning som jag oftast inte brukar vara med på för att det brukar vara ssb. Och nu har jag typ skrivit klart engelskan, gör resten på skolan imorrn. Har fysikprov också. Som ni märker så babblar jag bara på massa nu för att få ihop ett inlägg =).....
Nu blir det kvällsfika med snyggkoppen ←↓

Himmel

Märkte just att jag kan typ inga såna här fina texter eller citat så det blev bara nåt på den här bilden. Skolan idag var okej - god mat, skidor på idrotten, samtal med skolsköterskan, biologi och lite annat. Nu väntar läxor och ska nog också laga plättar till middag =)

Kalkera

Idag på prason så fick vi testa att kalkera en bild på datorn. Nu testade jag hemma och här är resultatet. En färglagd och en svartvit, vilken blev bäst? Ser ganska sur ut på bilden men.. Här kan ni se bilden som jag kalkerade.




Grönt och skönt

Det var ju som fint vinterväder ett tag men nu har det gråa kommit tillbaka så nu har jag börjat längta till sommaren igen. Ska bli spännande att se hur jag har utvecklats i fotograferingen också. Eftersom jag bara har haft kameran en sommar. Det finns ju såå mycket fint att fota på sommaren! Här kommer iaf lite gröna bilder från i somras, jag var ju faktiskt riktigt duktig då, har massa bilder jag är nöjd med =)


En tisdag

Kom just hem från skidspåret, idag var det ingen vanlig träning utan klubbmästerskap. Lite annorlunda var att vi bara åkte runt Sidtjärn, och jag skulle åka 5 varv. Inte kul, bara massa stakning... =)

Imorrn ska jag på praso
och kolla på gymnasieprogrammet estetisk media. Men bara på förmiddagen, det blir vanlig skola sen. Men nu duschen och sen lite läxor + längta ihjäl sig till på fredag då vi ska se Hungerspelen!!


Euphoria

Tack vare Signe så går jag nu omkring och sjunger den här låten hela tiden. Hihi=) När den vann så tyckte jag väl att den var okej men nu tycker jag den är rätt så bra. Skriver just nu ut ackord så ska väl testa spela den, har redan testat refrängen men tror inte jag kan lista ut ackorden på versen...


Fruktsallad

När jag kom hem från skolan hittade jag massa frukt och kände för att göra fruktsallad och så blev det =) Det är verkligen gott, typ som godis. Och om man blandar rätt frukter så skulle det kunna bli riktigt snyggt med alla färger.

Och på tal om att laga mat och sånt, idag på hemkunskapen så var vi fem stycken för att vissa har prao. Så vi fick göra lunch med efterrätt, lyx =)





Matchade färger



Blandade lite kuliga färger imorse, har typ förälskat mig i lila och blått/turkos/petrolgrön (vad det nu är) tillsammans. Tröjan är gammal och den har jag typ inte använt på jättelänge.

Tillbaka



Nu är jag hemma från en härlig helg, eller det var ju lite längre. Ätit världens godaste vitlöksbröd, blivit genomblöt i snöstorm, åkt slalom i Hemavan igen, åkt massa buss, spelat tre konserter och haft allmänt trevligt är lite av vad vi har gjort. =) Jag har inte tagit mycket bilder men. Dålig uppdatering här på bloggen har det också varit, men så blir det när man är borta...

På en buss

Nu sitter jag förmodligen på en buss påväg till Tärnaby. Det är min första resa med orkestern. Vi ska vara där ändå till söndag så det blir ett tag. Massa spelningar, slalom och lite annat blir det =)

Bilder från förra året då vi var i Hemavan
tidsinställt inlägg


Dagens frisyr


The Hunger Games



Nu är det ju snart premiär av Hungerspelen! Jag kan nog inte se den på premiären men jag ska såklart se den senare. Har väldigt höga förväntningar på filmen men jag tror inte att det går att göra den där handlingen riktigt dålig. Det var ju bra att jag läste böckerna så sent, då behövde jag ju inte vänta så länge på filmen. =)

Har ni inte läst böckerna? DO IT! Dom är grymma!


...

Har noll inspiration just nu, som ni kanske märkt. Hade ett fotoil för ett tag sen då jag fotade hela tiden men nu har jag kommit tillbaka till att vilja ha sommar... Har inget att skriva om helt enkelt. Imorrn ska jag bort så vi får hoppas på att jag är mer inspirerad när jag kommer tillbaka =)


Tävling hos...



Är med och tävlar på hannalovisasol.se (typ den bästa bloggen ever!) om en objektivmugg, hur coolt skulle det inte va att ha en sån ↑      Va med ni också!

En sko och några bilar

Här är bilderna som jag pratade om, visste inte riktigt hur jag ville redigera dom så det blev bara lite tillfixning. Det var verkligen perfekt solljus utifrån så att bilderna fick rätt känsla. Vad tkr ni? =)




Prao



Första praodagen idag då, om ni undrar så praoar jag på ica. Fick packa upp massa varor och så. Jag fotade lite fina saker inomhus nyss så bilderna kommer upp när jag har redigerat dom. Ska strax på kören, ha det bra!

Kiwi

Hej! Har inte haft nåt att blogga om idag och har inte heller haft lust. Så det har inte blivit nåt inlägg förrän nu. Åt just en kiwi, tycker den frukten ser så cool ut. Äpplen äter jag typ varje dag nu, och förr gillade jag det inte ens.

Imorrn är det första praodagen. Får lite sovmorgon vilket är skönt efter lov. Eller det är alltid skönt.. Hoppas det blir kul där! =)

Har gjort en ny design åt linn. Kolla här!



Mello

Såg på melodifestivalen ett tag men nu har jag typ gett upp, tycker verkligen inte att det är bra. Molly Sandén och Loreen var väl okej men när det är dags för Mirakel vill man bara hålla för öronen, haha=)

Har varit ute väldigt mycket idag, som jag skrev så gick jag först en promenad, sen blev det skidor och när solen var påväg ner körde vi en skotertur.


Lördag

Hej! Kom just på att det här är näst sista lovdagen. Tur att vi har prao nästa vecka, skulle inte orka skola. Idag har jag iaf gått en promenad och nu ska jag strax ut på skidor. Ha en bra fortsatt dag! =)


Jeans ♥

Hej! Idag har jag varit i stan. Köpte ett par hängselshorts (som jag har velat ha länge) och lite annat. Åt supergod lunch gjorde jag också.


Orange


Mulet

Första mulna dagen på lovet idag. Lite tråkigt men det är skönt att inte göra nåt speciellt nån dag också. Vi har ju haft superväder tidigare. Har inte gjort något särskilt hittills och det blir nog inget förutom träningen ikväll.


Ni måste kolla!


Galtis

Idag har vi åkt ca 20 mil till Galtis för att åka slalom. Vi hade riktigt kul så det var helt klart värt det. Blåsigt på toppen men vi höll oss mest i skogen så det funkade. Sen hade vi massa störtloppstävlingar också, kommer ha träningsvärk imorrn...


Redigering

Visar lite före och efter bilder nu när jag inte har så mycket annat att skriva om. Är ju alltid kul att se eller? =) Har börjat märka att jag blir bättre på redigering, nu är jag liksom mer nöjd mer efterbilderna, haha=). Men endel bilder kan ju vara så bra från början att man inte behöver göra nåt...

Massa barr


Fint väder



Redo för ännu en dag i solen! Man kan ju knappt låta bli att vara ute när det är så fint väder. Idag blir det i alla fall en skotertur till nånstans där vi också ska äta lunch. Haré bra! =)

Friends

Ursäkta för dålig bloggning idag, men jag har gjort massa annat så jag har inte hunnit. Jag gick först en promenad med Lina och fotade lite. Sen kom Ellen också och vi for och åkte madrass och sånt. Vilket var kul även om det inte var så bra backar. =) Och sen gick vi hem till mig och bakade kladdkaka. Riktigt kul dag =)







Slalom



Idag blev det slalom med Ellens och hennes familj på Storklinta. Soligt, varmt, bra backar och gott fika var det =) Ikväll blir det blåset, får se vad som händer tills dess.

Brinnande ljus



Lite halvdålig gif-bild men det är ju också min första. Ska testa göra fler nu när jag vet hur man gör i ps. Har just sett film med familjen, Poppers pingviner hette den och var bra men annourlunda =)

Skis in the sun

En skidtur i riktigt härligt väder blev dagens händelse. Vi åkte mot Bjurström och stannade och fikade ett tag innan. Kameran fick faktiskt följa med så jag kunde ta massa bilder =)


Some pics

Gick ut och fotade lite på gården. Konstigt att man kan hitta så mycket fint där. =) Blev iaf väldigt nöjd med första bilden och som vanligt blev det många på solen.







Äntligen!

Ja, ni vet nog vad det där Äntligen står för. Vi fick sportl♥v idag, känns super! Hoppas på riktigt fint vinterväder, dagar med skidåkning, skoterturer och nån slalomdag också. Vecka 11 har vi prao så då blir det inte heller nån skola och sen far ssb till Tärnaby.

Ikväll ska jag på efs där det är en ny sak - Café Crossover. Fika och sång av massa blandade. NU: ut och fota! =)


Klockan 2



Idag fick vi sluta klockan två. Har typ gått och tänkt på sportlov hela dagen. Osså är det jättevarmt, plusgrader och slask... Ska snart ta lite mat och sen ta bussen till stan för orkester. Btw, gammal bild som jag inte visat ↑