Onsdag

Hej! Igår skrev jag klart historian och det känns så skönt, fast jag har ju musiken kvar men... Blev förkyld igår, men jag hoppas verkligen att jag blir friskare till helgen då det är skidläger i Arvidsjaur. Och så är det ju första advent! Julpynt, julkalender och massa annat mysigt.
 
Igår hade vi möte med klassen för att planera inför klassresan. Vi bestämde datum så nu vet jag att jag kan följa både på klassresan och till Italien med ssb. =)
 

Lights in the darkness

Hej! Nu var det länge sen jag fotade. Men idag gick jag ut med stativet, vilket är ett måste nu, och tog några bilder. Har redigerat dom endel men är riktigt nöjd. Nu har jag faktiskt många ideér som funkar att fota även i mörker, då gäller det bara att genomföra de också! =)
 

Fotovägg?

Hej! Skönt att det snart är helg. Fast det betyder att vi närmar oss inlämningsdatumet av Historiauppgiften. Och musikuppgiften också för den delen, och alla prov. Men det går nog snabbt och så är det jullov. Idag ska jag iaf på skoterkurs. Och imorrn ska jag kanske på the life.
 
Jag har länge velat göra en fotovägg i mitt rum. Och nu tror jag faktiskt att jag har ett bra ställe eftersom jag har möblerat om lite. Vi får se vad det blir. Alla möjliga bilder eller bara de mest ''konstnärliga''. Och om bilderna blir uppsatta direkt på väggen eller på snören. Har ni nåt förslag, här är lite inspiration.
 

Ny vecka

Hej! I lördags såg vi ju breaking dawn. Tyckte den var riktigt bra, även fast man fick en chock där i slutet, men det var det som gjorde den riktigt bra. Såg ett klockrent citat på weheartit, som verkligen beskriver vad jag kände, men ska inte visa det och avslöja saker för er som inte sett den. Igår sjöng vi med kören och annars gjorde jag inte så mycket. Ny skolvecka och ganska mycket att göra, skjuter man fram saker så får man skylla sig själv. Men nu känns det faktiskt som om jag har kommit igång med historian. Men nu har jag ju flera alternativ på hur jag ska skriva så då måste jag ju välja ett....
 
Ikväll blir det blås och sen körövning inför julens sånger. Längtar tills man julpyntar, bakar pepparkakor och lussekatter och sånt då det blir sådär julmysigt. På torsdag ska jag förövrigt på skoterkurs. Hoppas på en bra vecka! =)
 

Breaking dawn

Hej! Igår fick vi träffa Hanna igen. Jag och Lisa hade svårt att lämna och fara på efs men vi for iaf dit och såg tredje och fjärde twilight som lite uppvärmning inför idag då vi ska se andra delen av Breaking Dawn. Tänkte först att det inte skulle hända så mycket, men efter att jag har läst om boken så tror jag ändå att den kan bli ganska bra. Vi ska snart fara för vi ska äta innan också. Idag har jag städat, mitt skrivbord var väldigt stökigt men un är det fint igen.
 Senaste från weheartit. Kolla mer här!
 

Onsdag

Hej! Idag var vi i stan med klassen som jag praoar i. Jag hoppade av bussen vid femväga så jag fick sluta tidigare. Har varit hemma ett tag nu och jag försöker få mig själv att skriva lite till på historiauppsatsen men det går inte så bra.. Fast jag har faktiskt börjat. =)
 
Igår var det träning i gympan och det var kul, känns som att det var länge sen jag tränade. Längtar till på fredag då Hanna kommer hit. Har henne som bakgrundsbild på mobilen, världens sötaste kusin!  Och på lördag ska jag nog se Breaking Dawn part 2. Sen börjar skolan om igen, fast då är det inte länge kvar till jul!!
 

Pocket

 Hej! Har läst ganska mycket pocket på senaste tiden. Läste om sista twlight eftersom att den kommer ut på film nu. Sen har jag läst en till bok av Sarah Dessen, en deckare, shopaholic och sommaren jag blev vacker. Helt okej böcker, ingen var väl sådär superbra men alla var okej. Nu ska jag börja läsa Jellicoe road, hoppas att den är bra =) Vad har ni läst på senaste tiden?  
 

Bilder från igår

Hej! Igår for vi och hälsade på Johan & Maria i Ursviken. Och lillkusinen var lika liten som förra gången, hon är inte ens en vecka gammal. Vi åt trerättersmiddag också! Hon sov nästan hela tiden men oj så söt hon är =)
 

Måndag

Hej! Även om skolan började om idag så har jag haft en riktigt bra dag! Igår fick vi nämligen en kusin!! Så idag har vi varit och hälsat på på bb. Och oj så liten hon var, man glömmer ju bort hur små dom är från början. Jättesöt är hon och hon ska heta Hanna.
 
Sen så var jag nyss och hämtade klasströjan. =) Blå text blev mycket bättre än jag trodde men tröjan stinker typ, försvinner nog med tiden. Imorrn är det besök på kaplan som gäller, ska lyssna på fem olika program och jag hoppas att jag ska få en närmare aning om vad jag vill välja.
 

Snart slut på lovet...

Hej! Igår for jag på återträff med konfan! Det var inte så många där men det var ändå trevligt! Sov länge imorse och har inte gjort nåt särskilt resten av dagen. Imorrn är det sista lovdagen och sen börjar skolan om igen, hemskt, gruvar mig så grymt mycket inför historiauppsatsen. Men den måste ju göras så...
 
Det blir ju bara en skolvecka och sen prao. Hoppas att det kommer mer snö också. Längtar verkligen efter att åka skidor, så man får vara ute lite och träna.
 

Innebandy!

 
Hej, idag har jag gjort mycket om man jämför med de andra dagarna på lovet! Först har jag varit i stan, hittade några tröjar och köpte en present till Stina. Sen for jag direkt till gympan där vi har spelat innebandy i mer än två timmar. Vi var kring 15 stycken och det var verkligen kul, tycker att vi ska göra om det nån gång. Nu ska jag äta och sen blir det tg där film väntar! =)