Jayesslee

 
Tog de här bilderna på Lisa för nån vecka sen. Hon har ganska nyss köpt en gitarr och det enda hon gör är att spela...särskilt jayesslee-låtar. Kom på att jag nästan är tvungen att skriva och tipsa er om de. För ett tag sen hittade jag dom på youtube genom en blogg. Jag lyssnade lite på dom och tyckte att de var bra. Sen kom deras låtar på spotify och på senaste tiden är det det enda jag har lyssnat på.
 
De har inte skrivit så många egna låtar men de gör grymma covers. Lyssna på jayesslee om ni inte har gjort det!

Med en krans på huvudet

 
Idag hade jag inget speciellt att göra (inga läxor som är kris, de jag har lämnar jag ett tag, haha) så jag och Lisa fotade lite. Lyckades väl göra en hyffsad krans. Och sen blev det motljus. Jag är väldigt nöjd med bilderna över.
 
 

Två toppenresor

Hej! Nu är jag hemkommen från både Italien och Göteborg. Och båda resorna var fantastiska! Otroligt nog så var inte bussresan till Italien så hemsk och väl framme så var det ju shortsväder och dessutom var vi inte bara i Italien utan vi träffade italienare också. Vi spelade, shoppade lagom mycket, solade, och gick runt en massa.
 
Sen kom jag hem och kort efter åkte jag till Göteborg med klassen. Jag vill tillbaka och jag vill verkligen inte gå ut nian och byta klass. Men det kommer nog bli bra det också. Vi var iaf på Liseberg och hade tur med att det inte var så mycket kö. Helt okej väder hade vi också.