Bagarstugan

 
Igår var vi i bagarstugan hela dagen. Blev ju tvungen att stiga upp tidigt på ett lov men det var det värt. Den här gången testade vi att baka hårdbröd också, det gjorde jag på ett läger också. Testade att grädda också, det är verkligen kul att baka i bagarstuga.
 
 
 
 

Fantastiska bilder

 
Det finns verkligen helt otroligt fina bilder på weheartit. Eller de kommer ju från andra ställen men det är som ett ställe där allt är samlat. På senaste tiden har jag hjärtat många Anne på Grönkulla bilder och höstbilder. Fantastisk inspiration är det i alla fall. 
 

Mobilskal

 
Är inte det här skalet hur fint som helst! I måndags gick jag in på fyndiq för att det var fri frakt och hittade det här direkt. Det var dessutom ganska billigt. 
 
Idag har vi ju fått lov! Känns jätteskönt även fast tiden har gått så fort så man skulle kunna klara sig utan lov ett tag till. Igår var jag kvar på skolan hela dagen för att det var världens barn - konsert. Jag har inget speciellt på lovet men det kommer säkert komma nåt. Men sova ska jag då göra, och inte lite heller. De senaste helgerna har jag inte haft många sovmornar eftersom vi brukar träning klockan 10 på lördagar. Jag och lisa fattar inte hur vi klarat av det men. 
 
Morgondagen börjar med tg och sen ska vi kanske hälsa på Hanna som numera kan gå!!

Måndagkväll

 
Hej! Nu sitter jag i soffan framför brasan med en varm filt och har just ätit kvällsfika. Perfekt kväll! 
 
I helgen har jag inte haft nån sovmorgon men det har ändå varit en toppenhelg. I lördags var jag med och spelade på pop&rock konserten med skellefteå symfoniorkester. Och vi övade både torsdag och fredag kväll. Men det var verlkigen jättekul. Och på söndag sjöng vi med kören. Nu är det bara två veckor kvar till lov!