Nåt speciellt?



I så fall kan ni bara skriva en kommentar så ska jag försöka förklara det här på bloggen. Men vanliga saker som att byta bakgrund och göra en egen header tänker jag inte visa för sånt står det om överallt på internet.

3 ord


Vill ha lov nu!

Nu ska det göras läxor och sen ska jag iväg med fotoklubben och förhoppningsvis ha kul. Längtar så mycket till helgen och körresan, vill bara slippa allt som har med skola att göra. Ful bild jag vet..


Fotogruppen på ev:n


Courageous

Blev inte så seriöst på fotoklubben idag men det gick bra hos tandläkaren och just har jag varit på Ingegärds minnesstund. Borde ge mig ut och springa men vi får se om jag orkar i det här vädret.




Somrigt och nytt!



Var det bara jag som var ruggigt less på den förra designen och ville ha nåt nytt somrigt? Jag har iaf hållt på lite smått på testbloggen ett tag men aldrig fått till nåt. Men nu äntligen, lite förändring. Bildspelet var lite krångligt först men jag behövde inte trixa alltför länge. Nu är designen somrig, hoppas också värmen kommer tillbaka. Nu vill jag veta vad ni tycker, var ärliga!! tryck F5!

Ett år idag!



Vet ni vad, idag har jag haft min kamera i ett helt år! Vad skulle jag ha gjort utan den, och tänk allt jag har lärt mig. Foto är en fantastisk hobby som verkligen passar mig! I sommar kommer jag fortsätta att utvecklas och ha hur kul som helst när jag fotar, vilket kommer bli ofta! Tro mig..=)

Funderat på rubrik för länge..

Hej! Efter skolan for jag och bokade en tid hos frisören så jag ska klippa mig nån dag innan skolavslutningen. Sen kom Lina hit och vi fixade bildspelet till ev:n på onsdag. Då är det dags för redovisning på allt vi har fotat. Jag åt just småplättar på det nya porslinet som mamma fick igår och nu borde jag göra läxor men det kommer nog inte hända...


Kul dag

Hej! Idag har vi firat mamma för hon fyller år, plus att det är mors dag. Vädret har varit på topp och jag börjar nog bli lite brunare. Att Loreen vann var ju också kul. Skola imorrn och resten av veckan, man får trösta sig med att det snart är sommarlov och att vi far på körresa i helgen.


Vintage eller inte?


Kallt men soligt

Det är alltid lika kul första gången man är på Strandudden. Idag sjöng vi med kören och spelade med blåset. Det var kallt men solen sken! Glömmer ju nästan bort att vi ska på körresa också. I helgen bär det av mot Stockholm, kommer bli super!





Strandudden

Hej! Imorse for jag till Strandudden och krattade och så. Sen sprang jag och Signe hem därifrån, varmt blev det. Ska fixa lite saker nu och sen ska jag tillbaka till Strandudden igen för att öva innan första mötet där!

Igår var vi på kalas förresten. Firade Ioanna med brännboll och fika. Osså var vi ju i stan innan och sjöng.

Dålig bild från början..

Rödluvan

Det blev många bilder men ända ganska många bra bland dem. Det var jättekul att fota såhär, vi måste verkligen göra om det!

Kappan fixade jag och Lisa hemma kvällen innan, det är bl.a. en kjol. Sen drog vi med oss alla saker till skolan. Sen snabbt ut i skogen och hitta fina ställen. Skorna är Linas, att dom passar perfekt.











Vilken bild tycker in är bäst?

Ledig imorrn!

Har haft en superdag och därför har jag inte riktigt haft tid att uppdatera här. Men den började med vikarie på de två första lektionerna. Sen fick vi vara ute i solen på biologin. På lunchen var det konsert och då fick vi även veta det bästa av allt. Alla hade hört om det innan men vi visste inte om det var säkert. Skolan stängdes nämligen för att den ska saneras eftersom det verkar vara nåt virus som alla lärare har fått. Så vi fick sluta då och imorrn är vi också lediga! Grymt!! Och inte är jag ledsen över sommaren som visst också verkar ha kommit. Det blev på med shortsen efter skolan och sen dess har jag ätit tre glassar och hängt med Ellen och Signe.

Ett glädjehopp för ledigheten och värmen! =)

En skön dag



Hej! ''Rödluvan'' blev av så nu har jag massa fina bilder från det att visa. Det blev en kul fotografering och äntligen har vi gjort nåt mer ''arrangerat''. Det måste vi göra om! Sen vanliga lektioner förutom sista då vi dissekerade hjärtan på biologin. Jag gick just en promenad i skogen och imorrn är det konsert med musikskolan både vid lunch och på kvällen.

Massa ♥



Här är då bilderna från fotoklubben. Det blev mycket svartvitt (brukar nästan aldrig fota det). Vi hade bra och många ideér speciellt Lisa & Elsa, haha=)

Massa fotande



Hej! Var på fotoklubb efter skolan där vi fotade kärlek/hjärtan. Det var jättekul och hoppas på att det ska bli kul på ev:n imorrn också. Om vi har nog med saker så ska vi fota ''rödluvan'' en idé som vi haft ett tag. Photography in my

For ut och sprang efter maten,
var ganska härligt att man kunde ha shorts och t-shirt! Hoppas på att värmen håller i sig så att man kan ha shorts nån dag på skolan. Ska fortsätta redigera bilder nu, Ciao!

Bland stjälkar och blad

Bara fyra skoldagar kvar då (den här veckan), man måste ju se det från den ljusa sidan. Nä, men skolan är så dryg nu vill bara ha sommarlov. Längtar grymt mycket till Usa också, hade ju nästan glömt bort att jag skulle dit.

Var just ute och fotade lite. Jag lyckas aldrig få nån bild som är så där wow! Skulle vilja ta fler såna. Nu är det liksom bara många okej.. Men fotoklubb imorrn och ev på onsdag, då får jag ju fota med nån också.



Söndag



Några bilder från idag och igår. Det regnar fortfarande, nu har vi sett klart Anne på Grönkulla, har målat naglarna och ätit caesarsallad. Som vanligt är söndagar lite tråkiga. Ikväll blir det blåset och så. Har varit ett skönt lov synd att det måste ta slut...

Somriga bilder

Älskar att fota blommor och sommar!! Jag gick en promenad men kameran och tänkte se hur det såg ut vid sidtjärn men där fanns det inte mycket att fota. Hittade ett annat fint ställe med massa blommor och sånt.  Det är fint väder ute idag men inte riktigt så varmt som man kan tro.






...



Nu drar vi mot stan men först tänkte jag bara säga, komma ihåg och kolla in på min weheartit - photographymaja det kan ni göra även om ni inte har det. Skulle vara superkul. Två låtar:

Who am I -casting crowns
Courageous - casting crowns



Regnig dag



Idag har jag mest slappat, ätit god mat och sett film hos walters. Det har regnat men jag hoppas på bättre väder i helgen. Imorrn ska jag kanske till stan annars vet jag inte vad som händer. Hoppas ni njuter av lovet!

In the forest

Lisa fick frysa fötterna av sig när hon skulle gå i vattnet men det var det värt, haha. Vitbalansen stod på skugga och det var typ det som gjorde bilderna bra. Blev som ett fint ljus, lite sagoskog =)





Frukost ute



Frukost - i shorts - ute. Härligare kan det inte bli! Har suttit och solat utanför lekstugan med syrrorna men nu måste vi tyvärr baka bullar. Sen blir det ut igen och njuta..

Solen på väg ner

Gick ut och tog de här bilderna just innan solen gick ner, bästa tiden att fota! Kvällsol ger så mjukt och fint ljus oftast mycket finare än på dagen. Osså kan man ju fota motljusbilder ♥




Smoothie

Jag for ut och åkte i inlines i det fina vädret och när jag kom hem gjorde jag en smoothie. Hur gott som helst!! Vi gjorde det igår på hk:n därför fick jag id'en., perfekt efter man har tränat också. Kommer göras många gånger i sommar. Snart har vi ingen snö kvar på gården och idag har det faktiskt varit riktigt varmt. Hoppas på fint väder nu när vi har lov. Imorrn ska det bakas bullar och plockas kvist mm. Vi har en sak på skolan då man ska jobba hemma och tjäna in lite pengar. Då passar jag på att jobba lite extra och få lite egna cash.


Kort vecka

Hemma från konfalägret som var jättekul. Längtar grymt mycket till sommarlägret! Först och främst är det sommar, alla man kommer lära känna och hur grymt kul vi kommer ha. =) Taggar inte skola imorrn men vi går bara två dagar sen är det ledigt. Fast på onsdagen måste man typ jobba eller nåt. Hoppas på fint väder och mycket fototillfällen!


Bara en bild


.


Me today



Jag idag och mina nya skor. Converse är ju ursnyggt och säkert ännu snyggare till shorts, frågan är ju bara när man ska kunna börja ha det. Håller på att packa till lägret nu och som vanligt packar man väl alldeles för mycket, undra när man ska lära sig. =) Tror det kommer bli en superrolig helg, eller hoppas iaf det. Kommer bli lite tomt på bloggen men jag tror ni klarar er =)

Fredag imorrn



Har varit borta hela dagen idag för en konsert så därför har jag inte bloggat. Som sagt så blir det konfaläger i helgen och imorrn skola, fredagar är värsta dagen.. Sen måste jag ju packa för jag har inte ens börjat. Sov gott!

Colour

Massa blommor som vi hittade i parken på ev:n. Fina va? Osså med snö i bakgrunden, haha=)



Halva veckan

Hej! Onsdag idag och då är bara halva veckan kvar och i helgen ska jag på konfaläger, kommer bli superkul! Idag på ev:n hade vi inte så mycket att fota först men vi hittade på lite blandat. Ännu mer blommor och det är så härligt nu är sommaren snart här! =)


Blommor




Här är två bilder som jag tog idag på fotoklubben. Härligt med lite blommor även fast snön är kvar. Längtar så efter att kunna gå i shorts, bli brun, fota sommaren och vara barfota. Allt som hör till sommaren!

Träning och sånt

Tyckte det var dags för lite träning nu när nån väg är utan snö, haha... Det blev cykling, intervaller och lite styrka. Lugn dag som vanligt på måndagar, vi har inte särskilt mycket läxa heller. Ikväll blir det kör och imorrn nåt nytt, fotoklubb efter skolan.


What makes you beautiful - One direction

Glad you came - The Wanted

Viva la Vida - Coldplay

Does anybody hear her - Casting Crowns




En blomma i snön

Jag var lite kreativ och tog en blomma inifrån som jag fotade ute. Det är helt omöjligt att förstå att det är maj om man kollar ut. Men det blev ju ganska fint med en blomma i snön. Ni kan ju också testa om ni vill få lite ''sommar''.






Helgen

Hej! Igår var jag ju som sagt i stan. Köpte ett par shorts, en t-shirt och ett par converse. På kvällen hade vi mys hemma hos Signe och dom. Vi gjorde en kletig ansiktsmask och pilade händerna eller vad det nu heter. Och så målade vi naglarna, sen film på det.


Det här händer inte!



Jag vet inte vad jag ska skriva. Dumma snö, dumma väder! Jag trodde sommaren var påväg men nix. Vi får väl vänta ett tag till...

Nu ska jag iaf till stan och söka ett par nya skor och så. Vet ni vad jag gjorde igår.. Jag hoppade på fel buss först, gaanska pinsamt..

Lovely friday



Hej! Nu är det helg och sommarlovet börjar närma sig. Fast det är ganska kallt och blåsigt här. Men jag är nöjd så länge det inte blir som dom säger på vädret. 3dm snö till imorrn...

Ikväll ska jag kanske på the Life men nu ska jag äta tacos och massa godis! Ha en bra fredagkväll!

Mer grönt

Några fler bilder från i onsdags. Älskar verkligen det gröna gräset!!




Självporträtt

Jag var ute och fotade lite, trodde det skulle bli tråkigt för att det inte var så fint väder men det var faktiskt riktigt fin kvällsol. Testade fota lite självporträtt, men det är svårt att få till. Först och främst ser man ju jättekonstig ut... osså är det ju som svårt och fota när man inte ser, menmen. Jag får väl träna mer=)

Fick typ gröna ögon i solen


In your eyes

Idag har det inte hänt nåt speciellt men imorrn är det fredag! Härligt med kortvecka i veckan. Om ni undrar så håller jag på med en ny design. Blir nog bildspel i headern och sånt, har ju aldrig haft det förut. Men det går lite dåligt med bakgrunden så vi får se när den blir klar.



Grönt är skönt!

Idag kom den första dagen med riktiga chanser att ta somriga bilder. Som jag har väntat! Gått hela vintern och fotat massa tråk, försökt vara inspirerad, varit det ibland, men det är inget jämfört med sommar! Eftersom jag inte ens har haft min kamera i ett år så har jag bara haft den en sommar, ska bli kul och se hur man har utvecklats sen förra sommaren.

Vi hittade iaf ett jättebra ställe på ev:n där solen lyste.
Typ enda stället där gräset är grönt. (om ni undrar så har vi fortfarande snö kvar) Vi fotade lite annat också men här kommer massa bilder på gräs... Fortsätt såhär, mer sol och grönt!