Superbra låt!!


Bada, äta glass och jordgubbar

Hej Hej =)
Idag har det varit jättefint väder så jag har inte fått tid till att blogga förrän nu. Först var jag och Lisa på Strandudden och badade sen for vi förbi café 33 och tog oss två kulor glass, fast dom hade inte hallonlakrits, den som är så god. Det blev ett till dopp på Sidtjärn och sen mat hos farmor.

Nyss så råkade jag pajja en tallrik men jordgubbar. Jag tappade ner en sak från skåpet över och så gick tallriken i bitar, men jordgubbar klarade sig..puh =)



Hoppas ni alla har fått lite jordgubbar, för en sommar utan det.. Ja, vad är en sommar utan jordgubbar? =)

Sandviken


Idag har vi varit på stranden hela dagen. Jag ville bli brun men som vanligt blev jag riktigt bränd. Vi har badat och försökte fånga fiskar, till slut lyckades Elsa fånga en liten aborre med hjälp av hov.

Min nya bikini som jag lovade visa för länge sen..





Hur går det då?


Hur går det för er med sommarutmaningen då?
Jag har bilder till rätt så många ord men får jag nån bättre av nåt så kommer jag ju såklart att byta ut den.=) Fast jag har inte riktigt bestämt mig om jag ska få använda gamla bilder från typ förra sommaren eller så.

Riktigt röda äpplen - favorit i repris


Genom kanalen

Jag hade vita fingrar och vita tår (bortdomnade och tappat känseln), kramp i magen, armarna och ryggen, hade trillat tre gånger, MEN det var inte förgäves för jag hade gjort en riktigt bra vattenstart, en rätt så bra bryggstart och det bästa av allt, kört genom kanalan.=) Alltså under två broar och genom en kurva, där det var rätt så smalt.

Nu ska jag förklara vad jag pratar om. Idag var vi på strandudden, och senare på kvällen kom pappa dit med jetskin och vattenskidorna! Så nu är årets första åk avklarat. Och som ni hörde så åkte jag genom kanalen.


Lisa som just fått sig upp=)

Härliga sommarbilder!






Gult



Längesen

Sprang nyss tre och en halvan. Första gången på flera veckor som jag sprang, men det kändes inte ovanligt jobbigt. Och så badade jag efteråt, tänkte hela vägen ''när jag är klar får jag bada'', haha.

Nu håller jag på och fixar med sorteringen av alla mina scrapsaker. Tänkte också börja med ett minialbum. Men får nog fortsätta nån annan gång för ikväll hinner jag inte klart.



Visar bara en ganska gammal bild, redigerad.

Ni kanske har märkt att jag har fixat en ny ''logga'' till mina bilder. Blev riktigt nöjd med den och verkligen med tanke på den förra.

Äntligen lite sommarväder!

Gomorron!! Idag är det sol, lite moln och 20 grader. Förmodligen så blir det bättre under dagen men det är ju rätt så okej väder.


Distress Ink

Gjorde lite blandade saker med hjälp av distress ink som jag använt för första gången. Och även den nya grattis-stämpeln.

Rubrik?

Igår var jag med Ellen och vi försökte bl.a. lista ut rytmen och skriva ner den till en viss klappramsa. Idag har vi stått på cafeét på Strandudden. Men det blev lite långtråkigt eftersom vi bara hade 36 gäster. Och det verkar som att det ska regna varje dag det här sommarlovet...


Redigerat ljus

Före:

Efter:

Dagg


Midsommarafton

Idag är det ju midsommarafton. Vi ska snart till Signe och dom och äta (fast Signe är ju på konfa). Sen blir det Strandudden. Vi har varit på  Sidtjärn men jag och Lisa gick hem för det ösregnade. Tur att vi hade paraply till kameran. När jag kom hem kunde jag vrida ut mina sockar, tänk då skorna...


Hjälpte Lisa att sortera sina pärlor och det ledde till att jag nu hatar pärlor. Jag råkade fälla ut rätt så många och dom är inte stora.


Insekter





Sommar-TG

Hej! Idag var jag med mamma, Ellen, Erika och Lovisa på fotogalleriet här i Boliden. Vi ska förmodligen gå en nybörjarkurs i höst, jag, Ellen och Signe. =)

Sen har jag experimenterat lite med de nya scrapsakerna. Nu har jag lite bråttom för jag iväg på sommarens första sommar-TG, kul!! Men visar en bild på en sak som vi hade på gården imorse.


Pysselgrejs

Fick en massa scrapsaker av mormor... Vet inte ens vad allt är =) Men det lär jag väl lista ut, haha.

Hejsan igen =)

Nu är man hemma från lägret. Hade jättetrevligt men det fanns även några minus:

*Dåligt väder:


*Att det var i Boliden.
*Vi badade aldrig.
*Man fick bara köpa glass en gång per dag.
*Lätta låtar.

Vi spelade cirka 4 timmar varje dag, och om man räknar ihop allt så blev det ett halvt dygn. =)



Vi hade nåt s.k. gräddkrig sista kvällen då vi också noga studerade min ''mördarblick''. Vi fick även användning av nödutgången, fönstret, den kvällen, hihi. Ingen brand men en liten tur runt huset bara.

Vi vann talang med lägersången, jag och tio stycken till. Sen vann mitt lag också Burträskbingot..





Och så har vi ju lärt känna Ronja, (på bilden ovan).

Det hela avslutades som vanligt med en konsert och alla 97:or (alltså jag, Ellen och Clara plus flera till) fick en avskedspresent för vi får inte vara med nästa år, eller joo, som ledare men jag ska ju på konfa så det går inte =)




Löv






Min kamera ♥

 
Kamera: Nikon D3100
Objektiv: Nikkor 18-55mm 3.5-5.6G
                Nikkor 50mm f/1,8G
 
Stativ: Velbon Sherpa 600R + stativväska
Tillbehör: Uv-filter till båda objektiven
                 Motljusskydd till båda objektiven
                 CloseUpFilter +10, +4
                 Minneskort 4GB och 8GB
                 Kameraväska Lowepro

Beskrivning på blomma

Här kommer den äntligen, gjorde filmen för typ ett halvår sen. Men har inte kunnat lägga ut den, för först hade jag inte videofy.me och när jag väl hade det var internet för trögt för att kunna ladda upp den. Men nu kommer både del 1 och 2.

Jag visar er hur ni gör en blomma av papper, har själv kommit på designen.




Drar på läger

Nu åker jag till efs med alla tusen grejer. Konstigt nog så behöver man alltid mer grejer på läger än om man är hemma, fast det beror väl på väder och så. Jag har en väska med kläder och sånt, en med oboen, en påse med täcke och kudde och en madrass. Tänk Signe och Rebecka som just nu är på tvåveckors-konfaläger. Då måste man väl ha med sig hela garderoben, haha. Längtar tills nästa år då det blir konfa för mig och Ellen.

Kan säga att jag har gjort tidsinställda inlägg så ni har nåt att läsa, lägret är ju bara tre dagar så det blir inte så länge, men ändå=)

Bild från lägret på storstrand i vintras. Jag föredrar faktiskt läger på sommaren. Fast det var ändå mysigt i våran stuga. Det var mycket röda ögon på den där bilden, typ alla.

Opps :s

För bara nån minut sen när jag satt här framför datorn så hörde jag min telefon vibrera, så jag gick in i mitt rum. Mobilen låg på skrivbordet och där stod även ett glass med vatten. Och såklart vällte jag ut glaset så att det fot vatten på golvet, skrivbordet, stolen, och mobilen. Fast den klarade sig riktigt bra, hade den i en mobilstrumpa, tur det. en av mina layouter låg just bredvid men den klarade sig som tur. Ja, man kanske måste vara lite klunpig nån gång.=)



Favori i repris, tagen med gamla kameran=)

Stor blomma

Hittade en beskrivning på denna blomma genom en blogg. Här kommer mina två blommor som jag gjort och sedan beskrivningen.

Den lila blev jättestor, ca 15cm i diameter. Så på den andra testade jag med mindre cirklar och då blev den 10cm. Lite mer lagom. vet inte än vad jag ska använda dom till men det finns nog alltid nåt. =)



Jag tycker att den var rätt så enkel att göra, fast det tar lite tid.


Vid vattnet






Ett ljus i mörkret

Efter Strandudden åkte jag hem med Elsa och Lisa som jag sedan lurade ett par gånger, hihi. Sitter nu här och ska kanske se en film sen. Om det finns nån att se. =)

Imorrn måste man ju packa inför lägret(blåsarläger), som i år kommer att vara här i Boliden, ett litet minus. Men hoppas att låtarna är riktigt roliga.




Kommer strax bilder från Strandudden

Kvällssol



Dunken & Vinken

Hej! Igår blev en bloggfri dag. Vi var i varje fall i stugan med kusinerna, likaså idag. Har lekt alla slags kurragömma plus husknut. Det blev lite sol ett tag så då gick vi och badade men oj vad kallt det var. =)

Vädret idag...

Det berömda dunkstället, haha. Jag tror vi har varit lite vilda och pajjat stolen....

Två övriga bilder


En tur runt huset

Jag gick en runda runt gården, såklart med kameran. Visar bilderna i ordning som jag tog dem.







Jeans

Var ju som sagt i stan idag, med Signe och Linn. Köpte ett randigt linne på gina och ett par jeans och en jeansskjorta på hm. Är inte helt säker på att jag ska behålla allt men visar en bild på det redan nu.

Vet att det inte blev så snyggt med allt jeans men hade inte tänkt ha det tillsammans =) Tycker ni att jag ska behålla jeansen??







Till lunch köpte vi mat på wok´n roll och gick ner till älven och satte oss. Hade i alla fall en bra första sommarlovsdag. Imorrn vet jag inte vad som händer, blir kanske att träffa kusinerna=).

Uppdatering:
Egentligen var det ju riktiga fynd. Skjortan för hundra kr på rea, linnet 59 kr och jeansen 249kr. =)

Kubbguden var visst inte på vår sida.

Hej! Idag efter skolavslutningen for vi till café 33 och sen in till stan för att träffa mormor och kusinerna. Senare for vi till stugan där vi spelade kubb. Dom andra vann de tre första gångerna pga att vi missade kungen på sista slaget. Tredje gången så träffade vi den tre gånger men den föll inte.. Och som Gustav sa, kubbguden verkar inte vara på eran sida idag. Men till slut fick vi vår revansch=) Jag köpte ett motljusskydd men har lite funderingar kring det. Ska gå och fråga imorrn när vi är i stan. Ska dit med Signe=)

Fikade morotskaka på café 33

Värsta schlagern

Här kommer videon från showen! Hade lite problem med att ladda upp den men det gick till slut.


Åska

Ja, ännu en kall och mulen skolavslutning. Just nu åskar det. Aldrig får det vara fint väder just den här dagen. Fast det viktigaste är ju att nu har vi sommarlov!!




Mina tips till mer läsare...

Tänkte skriva några tips om hur man kan få fler läsare, inte för att jag har många läsare men jag testar dom här sakerna och hoppas på fler besökare.=)

* Var aktiv på andras bloggar och kommentera, då kan andra kika in på din blogg.
* Blogga rätt så mycket och ha mycket bilder.
* Man kan bli medlem på bloggtrafik.nu och då genom att läsa andras bloggar får man andra som läser en egens. Här kan ni bli medlem!
* Var med i dagens blogg osv.

Några tips i alla fall. =)


Showen

Hej! Idag har vi haft genrep inför showen. Är just nu hemma men ska snart iväg igen efter att ha ätit.

Det är alltså en show som vi har fixat på ev:n på skolan. Man har varit i olika grupper med olika musikstilar. Jag är i Schlager och vi ska göra värsta schlagern. Kan alla rörelser perfekt men måste tänka på att se glad ut.=) hihi

Nu får ni se den riktiga versionen nu och sen om ni är riktigt snälla får ni kanske se våran version, haha.


Förra året

Imorrn är det då skolavslutning. Bilder från förra året... Om ni undrar så går jag ut sjuan i år.=)




Sommarutmaning


Igår kom jag på en sommarutmaning till mig som jag också tänkte att ni andra kan göra.
Man skriver ner alla ord och saker som man tycker hör till sommaren. Det kan vara glass, sol, bada och mygg även om man inte gillar dom. Sen under sommaren ska man försöka fånga allt på bild. Här kommer mina ord/saker:

Maskroser, sol, bada, vattenskidor, glass, sovmorgon, cykla, läger, dagar på stranden, vattenkrig, skratta, fota, studsmatta, blå himmel, barfota, öppna fönster, grönt gräs, plocka blommor, spöregn, myggor, vackra insekter, dagg, kvällsdopp, kvällssol, jordgubbar, smultron och den helt klart bästa sommarbilden =)

Kommer säkert på fler, då lägger jag till dom.=)

Nu kan ni kolla på inlägget med alla bilderna här!!



Höjden av tråkighet.

Ja, som rubriken lyder, det är nog att sitta och titta på en termometer och när den ändrar sig så tävlar man om vem som är först att säga det som står. Det gjorde jag och Ellen idag, haha. Och innan det sjöng vi typ opera...? När vi hade hållt på med saken på termometern ett tag och blivit less så ändrade vi så att man skulle säga allt baklänges. Det knäppa var att det typ var kul, hihi=).




Semifinal

Hej på er! Som jag redan sagt så hade vi brännbollsturnering idag. Man hade ju hoppats på lite varmare väder men det gick ju ändå. Vi (min klass) vann över 8a och 6a (vi mötte bara a-klasserna) men förlorade med tre poäng mot 9a. Det ledde till semifinal som vi tyvärr förlorade ganska stort. Men jag tycker ändå att det gick bra, särskilt om man jämför med förra året.=) Jag är särskilt nöjd över mina två lyror, haha, fast en av dom var jag inte ens beredd på själv.

På eftermiddagen så övade vi vårt nummer med kläder och sen målade vi bakgrunden. Fick sluta halv två för att vi var färdiga. Imorrn gäller det, uppvisning, och vi är sist!! Tog ett kort när vi övade men det blev så suddigt så det är inte värt att visa (ni vet mobilkamera...). Istället blir det ett kort från där vi brukat bada när vi är i mormors stuga.=)



Ska be mamma eller pappa att fota och kanske filma imorrn på showen.

1958/2011

Jag och Ellen har lyssnat på massa låtar, bl.a. från eurovision. Här kommer först ett videoklipp med melodifestivalens vinnare 1958, första året. Och sen ett av årets vinnare.

 

Ingen kommentar på det...


Sommarplaner

Nu ska jag duscha och sen ordna lite grejs till imorrn. Bara två skoldagar nu. Längtar verkligen till sommarlovet!=) Jag kan ju berätta att på tisdag kommer två av mina 13 kusiner, så då får jag ju träffa dom. Sen på söndagen så börjar sommarens första läger, nog för att jag bara ska på två men,det är kanske inte så bara. Det är i varje fall ett blåsarläger som äger rum här i boliden! Kommer kännas konstigt med läger på hemmaplan och jag och Ellen har ett litet problem, vart ska vi köpa glass? När det har varit på mobacken har man ju köpt på cafeét. Nu måste vi ju köpa på ica el. ok, kommer kännas konstigt. Sen nån gång, jag vet inte riktigt när så ska vi till Gotland och hälsa på kusiner. Och efter det kommer andra kusiner hem till stugan. I slutet av sommaren ska vi nog på ett till blåsarläger vid älvsbyn. Det är vad jag vet om sommaren än så länge. =) Har ni några speciella sommarplaner?

Alla som är här kommer nog inte vara med i år, Signe och Rebecka ska ju på konfaläger.

Jag & Rebbe, scary min av mig.



17 min försent

Vaknade vid tio i morse till rätt så mycket sämre väder än de senaste dagarna. Tänkte ta en titt på fotogalleriet här i boliden och även kolla in kurserna lite. Signe följde mig (fick inte tag i Ellen). Men vi kom 17 minuter för sent, dom hade stängt. Men vi har gjort lite annat som att söka ackord till låtar som vi ska sjunga med four stars i sommar. Hittade rätt så bra ackord på låten jag just la ut, by your side.

Snart ska jag cykla iväg till farmor och äta i det numera inte så fina vädret.


By your side



Blandade bilder från Strandudden











Blommig klänning

Detta hade jag på mig på mötet. Köpte den här klänningen för att ha på skolavslutningen men när vi var i Umeå så hittade jag ju nåt annat så då fick det bli den här idag. =)


Fotograf pappa

Fotograf Elsa

Idag, lördag....

Hej! Idag for vi först till mormor i stugan och var där till typ två. Sen var vi på Strandudden där jag bl.a. rodde och svettades ihjäl, vi åt även pizza. Sen skyndade vi oss hem, duschade bytte kläder och sen tillbaka till Strandudden för att öva med blåset som vi sedan spelade upp med på mötet. Jag har tagit mer än hundra bilder idag så jag har lite att visa er, fast det blir nog inte riktigt hundra, haha. Kommer några nu och några senare. =)


Typ min bästa vän idag, hihi =)


Lång slutartid...


Svepask och Fotlänk

Tog hem svepasken från slöjden idag, resultatet:


Har också varit på Miris skaparlusta och gjort den här fotlänken:

Fotat....

Den där lilla, lilla solen som ni ser på kortet ovanför är den i kortet under också, har bara beskärt den.


Läste på en blogg att om man har motljusskydd så blir det inte dom där prickarna när man tar kort på solen så jag borde nog skaffa ett sånt. Än så länge tar jag bara bort dom i photoshop.

 


554

Jaha, nu har man skrivit 554 inlägg här. Det blir några om man bloggar typ varje dag=). Förr var jag ganska nöjd med statistiken och för nån vecka sen hade jag rekord men efter det blev statistiken usel, och då menar jag uuusel!! Så var det med det.

Men nu har vi snart sommarlov!! Har gjort bort alla lektioner nu är det bara två dagar kvar med brännbollsturnering och övning inför showen. Har fått programmet och min grupp är sist..:S Hoppas det går bra i alla fall.

Rektorn hade visst bestämt att vi inte fick ha brännbollen idag utan vi skulle ha vanliga lektioner hela den här veckan. Men när man liks leker på alla så är det väl lika bra med brännboll...det är ju idrott. Men vi får ju ha det i alla fall, måste gå bättre än förra året.=)

Idag ↓

Annorlunda bild ↓

Fräknar!! ↓

Smultron är sommar!

Nu var det länge sen jag gjorde en layout men här kommer en som är ett bidrag till den här tävlingen. (inlägg nummer två)

Man skulle ha tre av allt och jag tror att jag har lyckats ganska bra.

3 ord, 3 färger på papper (grön, vit & brun), 3 brads, 3 såna där dekorationer, tre ränder
De tre ''sakerna'' och bradsen tänkte jag som ett utropstecken.

Det blev inte bra kort men jag vet inte hur jag ska göra med systemkameran för att det ska bli bra när jag tar på sånt här. Man kan ju inte använda blixt för då blir kortet jättekonstigt men annars...nån som vet?

Tips??

Just nu är det väldigt mycket foto på min blogg och eftersom jag inte utger mig för att ha en ''fotoblogg'' utan en allt möjligt blogg så borde jag ju skriva om mer. Har ni tips på vad ni vill att jag ska skriva mer om så får ni gärna säga det=). Det kan vara vad som helst...bloggdesignsguider, mer om scrapbooking, om mitt instrument, om min inspiration till foto, inredning, ännu mera bilder eller mer om mitt vardagliga liv. Har ni egna förslag så kom med dom!!!=) Eller ni kanske tycker min blogg är bra som den är, säg vad ni tycker!!=)


Före & Efter

Äppelträdet igår ↓

Och äppelträdet idag ↓

Mera bilder.....






Vatten & Sand

Tänkte visa lite bilder från igår. Jag tog bara några i början och sen for jag hem med kameran, ville inte vakta den hela tiden. Försöker göra en animation av en bildserie, den kommer upp här om jag lyckas. =)







Ingen bild på mig som vanligt när man är fotograf. Nästa gång jag badar ska jag försöka komma ihåg att ta kort på min nya bikini så att ni får se den =)

Varmt som en bastu

Hejsan allihopa!! Jag är glad att mitt rum är nere i källaren, för här är det kallt och skönt. Våningen ovanför är som en bastu, haha. Och även utomhus. Men det är hur som helst härligt med fint väder. Bara inte det här är allt fint sommarväder, vi måste ju ha lite till sommaren också, eller ganska mycket =). Jag var inte med på idrotten idag och badade alltså inte heller efteråt. Hoppas verkligen att förkylningen ska bli bättre och bad hjälper förmodligen inte då =(  En liten bild på mig idag..tror jag har bränt mig lite.





Skillnad?




Det är inte särskilt stor skillnad på de här två bilderna men jag frågar ändå vilken ni tycker är finast. Den övre eller undre?=)

Mycket att berätta

Hej! Igår när jag satt vid datorn efter att ha gjort allt som jag skulle göra så kom Linn och Signe och undrade om jag ville spela fotboll. Så jag bara lämnade allt som var igång på datorn och följde med. Vi hämtade Ellen och sen kom vi på att badkläderna måste ju med. Vi spelade lite fotboll vid Sidtjärn men det blev istället rugby, haha. Sen badade vi och det var faktiskt riktigt skönt.

Idag var det en ganska normal dag, fick igen ett prov som gått bra. På två lektioner spelade vi jepardy (stavning?). På engelskan när temat var film kunde jag inget, och då menar jag inget! Men på Biologin gick det riktigt bra, det var många blandade ämnen och vårt lag vann!!=) I slutet på dan hade vi träslöjd, sista lektionen, och jag trodde verkligen inte att jag skulle hinna klart, men det gjorde jag. Lina råkade också lägga handen rakt i limmet..

Eftersom det fina vädret fortsätter hålla i sig så har vi planerat en grill + bad + sportkväll vid Sidtjärn. Vi hade alltså tänkt grilla lite, spela fotboll, bränboll m.m. Och så klart bada fast jag kommer förmodligen inte göra det på grund av min förkylning från gårdagens två bad. Undra hur jag ska stå ut i värmen, vi får se om jag blir tvungen att ta ett litet dopp, hihi. Kameran åker förmodligen med så då kommer det upp lite bilder senare =)

Men nu kommer bilder från igår ↓ Jag lär mig och övar/experimenterar fortfarande med alla inställningar på kameran och koncentrerar mig inte riktigt på att ta fina bilder. Men jag har i alla fall lite som är värt att visa..eller??=)





Rubriker är så jobbiga...fast bara ibland...=)

Nu har jag inte tid att sitta vid datorn nå mer. Har mycket att göra:
- Spela oboe, hade tänkt försöka hålla uppe ambissen någorlunda till lägret efter det tar jag nog ett litet lov, som varje   sommar.
- Dammsuga, har typ inte gjort det på 2-3 veckor så det borde nog behövas....
- Tyska glosor, som är till imorrn och jag har inte ens tittat på dom. :S
Sen efter att det är gjort så hamnar jag förmodligen här igen, haha =)
Lycka till med å gissa vad det här är =)

Ny!!

Nu har jag legat lågt med uppdateringen på scrapbooking-kategorierna ett tag. Och jag har tyvärr inget nytt alster att visa så det blir ett litet tips. Allt om scrap har jättebra inspirationstidningar och inlägg, tycker jag. Så om ni är intresserade tycker jag ni ska kika in på deras hemsida för att läsa den nya inspirationstidningen och hitta massor av annan inspiration. =)


Årets första dopp!

Efter skolan for jag och Signe och badade i Sidtjärn, årets första dopp för mig. Sen for vi hem och försökte hoppa med sotlugg (Lisas och Stinas kanin) men han var inte riktigt på humör för det. Så då klättrade vi i träd. Men ni ska inte tro att jag får mig upp i ett träd själv, haha, lite hjälp var jag tvungen att ha. Och när jag skulle ner fick dom hämta stegen, hihi.



Foto: Signe, Maja, Elsa & Lisa

Favoriter

Hej! Till middag åt vi min favorit: grillat!! Sen efter maten så åt jag en nektarin, min älsklingsfrukt dom var helt perfekt mogna och jag visste inte att dom fanns så här pass tidigt på året. Men för mig gör det inget, hihi=). Jag har varit med farmor och mamma på ett ställe och köpt massa blommor. ↓



Det var väldigt skönt att vara ledig idag. Först och främst för att få vila lite efter blåsarfesten och sen för att det blir bara en fyradagars vecka i veckan. Efter det blir det 2 dagar med övning inför showen (berättar mer om det senare) och till sist skolavslutning. Jag längar till att få ha mina skolavslutnigskläder. Men absolut mest till sommarlov!

Vackert väder!!

Har just vaknat efter att ha sovit nästan 13 timmar. Härligt att sova i sin egen säng som var lite skönare än den i Piteå. =)

Jag tänkte berätta en rolig historia som Dan (min morbror) berättade igår när vi var förbi stugan.
Det var en blondin som gick inpå en tygaffär och sa: jag ska ha nya gardiner till min dator. Expediten sa att man har väl inte gardiner till sin dator. Då sa blondinen: Men hallå jag har ju windows....

Innan jag går ut så visar jag två bilder på det fantastiska vädret idag!



Blåsarfest och massor av bilder

Hej! Ni undrar förmodligen vart jag varit i helgen. Jo, vi har varit i Piteå på blåsarfest.=) Från i torsdags till idag. Jag har tagit massor med bilder men tyvärr ingen på själva orkestern, var ju upptagen med att spela, haha. Här kommer några....det var ju på piteå havsbad så jag har självklart fotat på stranden.











↓ När Signe såg den här bilden sa hon, Oj vilken stor fågel och sen upptäckte hon att det var hon själv.=)

Vi besökte dinousarien....

Vi tyckte det skulle vara kul att få det se ut som om den höll i nån, efter några försök så lyckades vi ↓



Bilder

Har fotat, varit med kaninen och spelat lite fotboll med Ellen och Stina.









Äntligen lite sol =)

Åskade gjorde det igårkväll och hela natten skulle jag tro. Och såklart regnade det ju när vi skulle cykla till skolan men nu skiner faktiskt solen. Jag tycker allt blir mycket roligare om det är fint väder.

Egentligen borde jag vara på skolan nu men träslöjden blev inställd (jaa!!) så nu sitter jag här istället. Det är ju väen långhelg, ända fram till tisdag. Ellen har just kommit hem från Stockholm, så hon kommer kanske hit snart för att hämta sin trumpet och kolla på kaninen. =)