Mycket sång...

Tänkte visa en bild på jag idag innan jag sticker iväg på dagens aktiviteter. Har just varit och övat lite allsånger. Och det blir mycket mer sång innan dagen är slut. Jag kommer inte ha nån röst kvar.... Skriver imorrn eller ikväll hur min valborgs kommer/har sett ut.



Jag har fått ännu mer fräknar från när vi var i Laisvall. Om det nu går...=)

Foppeltoffler

Hej! Det känns som att jag börjar allt för många inlägg med Hej! så jag försöker komma på nåt nytt. Nån ide? Okej, jag vet det finns många sätt att hälsa på, vad sägs som Halloj! Fast nae...

Jag har egentligen inte så mycket å skriva. Har just varit på blåset. Och ska snart cykla ner till Signe och se Vampire Diaries. Bild på mina Foppeltoffler ↓ kom på det namnet för nån vecka sen. Jag tycker det låter mycket roligare än foppatofflor så vi får se om jag använder det namnet i framtiden.



Byebye!!♥

Till och med du....

Ett favorit-uttryck som finns i vår toabok (eller "toatankar" som den heter) som Erika har gjort. Ellen och dom har också en sån och för några dagar sedan sa hon just den här till mig. Jag var bara tvungen att visa den här. =)


Fruktlöfte???

Är nu hemma efter intervallpasset. Jag o Stina cyklade dit och pappa o mamma gick. Det gick ganska bra, jag kunde ta ut mig någorlunda bra.

Sa just till mamma att även fast jag är en riktig godisgris så skulle jag kanske klara att ha godislöfte. Men fruktlöfte skulle nog vara omöjligt. Varför man nu skulle ha det, det är ju inte direkt onyttigt.



När vi åt upp ananasen så sparade vi den coola toppen, bara som dekoration. Hihi =)

Nytt bloggutseende!!

Nu är headern på plats och allt annat är ändrat. Jag är ganska nöjd. Men frågan är om det är snyggt med bara vitt i bakgrunden. Men själva headern blev bra förutom att några av korten har dålig kvalite men. Nu hinner jag inte skriva mer. Ska cykla till det där perfekta intervallstället som jag skrev om igår och springa med resten av familjen, inte Lisa men.
Gammal...

Ny header på G..

Har just duschat efter en springtur med pappa. Vi hittade ett jättebra ställe att ha intervaller på nån gång.

Jag kan ju avslöja att jag håller på med en ny header, vi får se om jag lyckas, i så fall kommer den snart dyka upp. =) Den jag har nu känns ganska gammal och så har jag ju inga bilder, men det kommer den nya ha.



Hade lust att ta lite lustiga bilder. =) Kanske inte så intressanta men.

Seega dator!

Hej! Jag märkte just hur bortskämd man blir med snabba datorer. Just nu sitter jag vid den bärbara och det är sååå irriterande att måsta vänta typ en halv minut för att det ska hända nåt. Men det är i varje fall bättre än när vi bara hade sega datorer. Haha..:) Lite kort om dagen bara... Vi hade två hål, härligt med det fina vädret. Sen var det bibelklubb, mat hos farmor och sen övade vi allsånger hos Ellen som ska sjungas på lördag. (mer om det sen) Har även kommit igång med oboespelandet efter lovet. På torsdag ska jag öva med en pianist, på lördag spelar blåset, oboelektion på tisdag, vårkonsert nån gång snart och provspelning till ssb! Det sista är det värsta. Det blir ju så klart kul men så nervöst! Näe, nu ska jag inte skriva mer men visar en bild från dagen =)


Shorts idag också =)

Ja, ännu en fin dag med shorts. Så härligt att sommaren är här. Nu är det ju bara sommarlov som saknas. Idag har jag varit med Ellen o Signe, vi har gjort lite allt möjligt. Det blev mycket som hade med bollar att göra och så blev det ju så klart glass! <3 Har ätit hos farmor plus en till glass, haha och sen tvättade jag bilen. Nu sitter jag hemma och har just duschat, tänkte spela lite sims nu.




Nästan tvillingar. Bara så ni vet så har Stina inte glasögon på riktigt. Det är mina gamla. Jag hade glasögon i typ ettan och tvåan men sen behövde jag det inte längre.

Blogcandy...

Var med och tävla på Ztinas pysselvrå om det här ↓



Det är kanske inte min stil på grejerna men det är ju ändå kul o vara med.

Surströmming i shorts på påskdagen.

Ja, det har varit en riktigt varm dag. Och som rubriken lyder så har vi ätit surströmming i shorts och det är inte så ofta det händer på påskdagen. Vi har även krattat gården. Och äntligen kan man säga att sommaren är här! Det känns som om skolan börjar imorrn men det är härligt att det är en lovdag kvar. Som vanligt på söndagar så blir det mästarnas mästare.


Nu har man inte den här utsikten utanför sovrumsfönstret längre. Men det hade vi i Laisvall. Nepsurt rakt utanför fönstret. Däremot så är träden i vägen på den här bilden.

Bilder från Laisvall!!

Hej! Vi kom hem från Laisvall ganska sent igår så jag väntade med att blogga tills nu. Vi har haft riktigt fina dagar. Det var inte så mycket snö men vi har kommit oss fram även genom gyttjapölar. Laisan var helt slät, underbart! Lovisa och petrus familj följde inte med i år men istället var vi med några andra familjer tre av dagarna. Nu har jag lite bilder att visa er. ↓

Vi bygger en igglo!

Färdig..

Lite snö.


Såna här har vi sett hundratals av. Jag har aldrig sett nån innan men nu kan jag knappt räkna dom.
(Det är en Fjälllämmel)

Varmaste och soligaste dagen.





Utanför stugan.

Tolkning efter skotern!

Stina och Naima poserar...


Typ inga bilder på mig, men så blir det om man är fotograf. =)

Solare

Fredagens bild blir en på Lisa och Elsa som njuter av det fina vädret...


Madrassbana

En av dagarna för nåt år sen i Laisvall så byggde vi värsta madrassbanan. Den startade med en tunnel och sen en vanlig bana neråt.

Stina

Uppe på fjället

Idag valde jag den här bilden:



Tagen uppe på fjället när vi har tagit en liten paus. Det är jag som sitter på skotern och mamma i pulkan. Nu så har hon en egen skoter så en av oss brukar åka med henne och dom andra två med pappa så det blir nästan aldrig någon som åker i pulkan. Men den är ändå perfekt för all packning.

Morgonrufs

Jag var bara tvungen att visa den här bilden. Har även skrivit ut den och tänkt göra en layout. Det är Lisa på morgonen i Laisvall....
Snygg frilla, haha=)

Framme i Laisvall. Kom hit till Laisvallby...

20110418340 (MMS)

Framme i Laisvall. Kom hit till Laisvallby för ett tag sen. Vi har stått i ett led och lastat in saker och jag bara kastade in sakerna. Såg ut som på bilden. Nu blire bara slapp tills vi ska ut imorrn. Det är inte så jättemycket snö här men det ska nog gå bra ändå. Hoppas det blir lite varmare och att solen dyker upp!


Vilken istapp.

Dagens bild är också tagen i Delikfallet. Det är ett av mina favoritställen. Det är ett vattenfall som ni kanske förstår men i år är det inte säkert att vi kommer kunna fara dit om det är för lite snö och så. Det är inte så svårt att hitta istappar där eftersom att hela vattenfallet består av dom. =)

Jag & Signe

om ca 3 timmar

Ja, nu sitter man här och har packat och handlat. Bara väntar på att få fara. Tomas kommer halv två så då ska vi lasta mammas skoter och sen far vi! Men det är ju tag kvar tills dess så då blir det väl att spela the sims kanske.

Favorit i repris


Jag skriver nog inget mer idag så ha ett fortsatt bra lov. Jag har ju gjort några tidsinställda inlägg med gamla bilder från Laisvall så det finns ändå nåt att läsa. Hejdå!

Söndagen...

Tänkte bara berätta vad jag gjort idag. Imorse var jag i kyrkan och var bl.a. med i ett drama där jag blev buren, hihi. Sen var vi hemma ett tag. Jag städade lite och bakade chokladmuffins. Mamma och Stina lagade mat som ska med till Laisvall. Sen for vi till Erika o Daniel och åt. Nu har jag just cyklat hem från blåset i regnet och ska snart sätta mig med resten av familjen och se mästarnas mästare. =)

Imorrn bär det av mot Laisvall. Vi har planerat att fara vid ett-två tiden. Så morgondagen kommer bestå av packning och bilkörning. Tråkigt men sen blir det riktigt roligt i några dar. Håll tummarna för bra väder!

Såhär ser Stina ut när hon lagar mat, hahaha...(hon skulle skära lök)

Delikfallet

När jag är  i Laisvall så har jag ju ingen möjlighet att blogga förutom via mobilen. Jag kanske kommer göra det nån dag. Men för att försäkra mig om att ni ändå ska ha nåt att läsa så sitter jag nu och fixar lite tidsinställda inlägg med gamla bilder från Laisvall. Här kommer ett litet smakprov med en bild från Delikfallet där mina och Signes syskon söker efter fina stenar i vattnet.


Gomorron!

Hej!! Tänkte bara säga gomorron och visa en liten söt påskpresent från mormor innan jag far till Lina.


Layout med de nya papprena.

Det känns som det var ett tag sen jag pysslade. Men här kommer i varje fall en layout som jag nyss gjorde. Ville göra nåt med de nya papprena så då sökte jag ett kort på datorn och det blev det här. Lovisa & Stina när vi badade i stora Bygdeträsket.



Skriv gärna om ni tycker att jag kunnat förbättra något eller vad ni tycker om den. =)

Påsklov!

Äntligen lov! Hoppas det blir mycket sol o fina dagar. Ska kanske vara med Lina imorrn och sen så far vi ju till Laisvall på måndag. Längtar!!=) Det känns som om det var flera år sen jag var där men det är bara ett. Fast det är ju ändå mycket. Visar i varje fall en bild på solglasögonen jag köpte i stan i tisdags.


Skidavslutning

Det här blev nog säsongens sista skidtur. I alla fall skidträning. Om jag ska åka mer skidor så är det i så fall innan vi far till Laisvall för när vi kommer hem därifrån så går det nog inte. I varje fall så åkte vi ju en sträcka två gånger och skulle försöka få så lika tid som möjligt. Jag körde med taktiken att sjunga, men det gick inte så bra, jag måste ha sjungt i olika tempon eftersom att jag fick tio sekunders skillnad. Men Stina däremot som försökte räkna men tappade bort sig hela tiden, hon hade samma tid. Hon kom även fyra på flest träningar så nu är hon väldigt nöjd över sina två pokaler.



Jag kom på delad femte plats och hade varit på 44 träningar. Han som vann hade varit på 50, typ alla!



Skidlekparken som vi kallar det. Där brukar vi vara i slutet av träningarna och åka i hopp osv.

Alpina segrar!!=)


Nu kanske ni undrar om jag ska träna nåt annat när det inte går att åka skidor. Och ja, löpningssäsongen har redan börjat och det kanske kommer bli nån inlinestur i sommar också. Skidträningen börjar om med barmarksträning nån gång efter sommarlovet.


Imorrn...

Bara en dag kvar och sen påsklov! Så skönt! På lördag så ska tg till Piteå på havsbadet och på måndag så bär det av mot Laisvall! Vi kommer vara där minst till fredag men jag hoppas att vi stannar längre.

Ikväll så är det sista skidträning, alltså avslutning. Skriver mer om det sen.

Det blev ingen cykeltur med Lisa igår men visar ändå en bild på hennes nya cykel.=)

Varm springtur

Istället för att spela the sims så blev det en springtur med Ellen. Det var lika bra att springa nui det fina o soliga vädret. Fast varmt var det. Nu ska jag duscha och sen blir det sims. =)


Snygga papper....

Var in på handelsgården igår också. Hade inte tänkt handla så mycket där men det blev ett alfabet och några snygga papper ändå.=)

Älskar stilen på bokstäverna, däremot inte färgen men.


Blir sugen på att pyssla bara genom att kolla på papprena.

Prylpaket till the sims!




Igår köpte jag ett prylpaket till the sims. Det var rea på game så dom kostade bara 99 kr. Ska installera det och spela lite.=)




Två timmar tidigare! =)

Jaa! Vi fick sluta tidigare idag, hela två timmar! Och missade alltså träslöjden.=) Det var jättefint väder när jag gick hem så egentligen borde man ju vara ute. Får se om jag tar en cykeltur med syrran när hon kommer hem, hon har ju fått en ny cykel. Tänkte ta årets första springtur ikväll också, får se om det blir nåt av det. Men idag har jag haft min nya jacka och tröja så då kommer det bilder.






glass <3

Hej, är nu hemma efter en dag på stan. Vi åt på lilla Mari, shoppade och åt glass♥. Visar vad jag köpte sen. Kul var det i varje fall.

Utanför lilla Mari


Ska strax sticka iväg till efs där vi ska laga mat och ha bibelklubb. Sen blir det tg i sandfors som jag sagt några hundra gånger, haha.

Min cykel!!



Det är faktiskt inte sommar riktigt än.....JOOO!!!

Jag och Lina följde Ellen hem och på vägen dit så kom Signe och Rebecka springandes och följde med dom också. =)

Lina o Rebecka


Vi öppnade denna magiska kista och sen så såg vi ut....

..så här! Hahahaha. Vi gick omkring med trummorna och spelade, lite galna men.


Signes snygga hårförlängning. =)


Tvillingarna som dom kallar sig.


Vi gjorde lite andra galna saker som att springa runt huset i sockar och utan.
Jag tror inte att vi har fattat att det fortfarande är vinter. =)
Kallt! ↓


Vi skulle möblera om i Ellens rum så då var vi på fyndrunda uppe på vinden.


Signes och rebeckas sockar var ju blöta så dom gick barfota en bit av vägen hem. Tror fortfarande inte att dom har fattat det här med att vintern är kvar. Hihi, fast det är ju snart sommar faktiskt. Bara några hundra snöhögar som ska smälta bort först.



Nu ska jag snart till efs och öva lite allsånger till vårcafe'et på valborgs. Ska kanske cykla!!!

Stan på tisdag!

Satt kvar vid tv:n efter mästarnas mästare och såg agenda. Det var en intervju med socialdemokraternas nya partiledare. Och politiker är verkligen irriterande, dom kan aldrig ge nåt direkt svar. Proglamledaren frågade en fråga och han bara babblade om en massa som man inte fattade nåt av. Sen så sa programledaren, kan du svara ja eller nej. Osså bla..bla...bla...osv. ja, ni förstår nog.

Min tisdag blev ändrad igen, nu ska jag spela oboe klockan åtta, hihi. Och sen åka till stan och shoppa. =) Har förresten varit med Signe idag. Vi spelade lite the sims och hoppade dubbelhopprep!



Lärde mig att hoppa ut i dubbelhopprep! =)

Ingen dörr

Igår så sjöng kören på efs och sen så gick jag och Signe hem till oss och spelade the sims. Huset som jag hade köpt var alldeles för litet så vi började bygga om det. Men efter ett tag ville vi att simmarna skulle gå ut eftersom att dom var ivägen men vi hade ingen dörr just då så då fick vi ordna det först, haha. Idag händer inte så mycket speciellt förutom blåset då.
Hade ingen annan bild...

Kalas o sport =)

Hejhej!! Jag trodde inte att det skulle bli nån bloggning idag men det blev det. =) Som sagt så fick jag sluta skolan kl. ett och gick då till farmor där det var fullt hus i några timmar. Hon fyllde 70 år! Grattis igen! I slutet kom Ellen och Signes familjer. Ellen, Signe och Terese (Ellens kusin) skulle till gympahallen så då hakade jag på. Vi spelade innebandy, badminton m.m. Nu sitter jag hemma och har tänkt spela the sims tills de andra kommer hem, som fortfarande är kvar hos farmor.

En fortsatt trevlig kväll till mina läsare! ♥




Farmor fick omkring 15 blombuketter, det var svårt att veta var man skulle ställa alla. =)

Times

Ännu en låt av Tenth avenue north. Jag har skrivit ut ackord på den som är någorlunda, försökte samtidigt hitta några till Love is here men dom var helt kassa. Den är riktigt bra, tycker vi ska öva den med four stars nästa gång.

Times - Tenth avenue north


(tidsinställt inlägg)

Drömjobb?

Har äntligen med hjälp av mamma kommit på vad som var felet i en matteuppgift. Hade gjort ett multiplikationsfel. Håller på med tyskan på Libers glosmaskin och har även frågat mamma lite om lärarjobb. Vi ska skriva om vårt drömjobb på engelskan. Jag har ingett speciellt drömjobb men lärare är ett jag skulle kunna tänka mig, så jag skriver om det. Ska också spela oboe =)

Tyskan, engelskan & matten

Fy, vilket före!

Ja, föret var verkligen inte bra idag. Det kändes som om man hade klister smetat över hela skidorna. Det var skate och vi började med lite uppvärmning. Sen backträning med slalombana ner (i skidlekparken) och sen en massa stafetter. Sen när vi skulle gå till klubblokalen och dricka saft och äta pepparkakor som vi alltid gör så gick en av de yngre dit med skidorna på. Alltså på bar asfalt! Men jag tyckte att träningen gick någorlunda bra trots föret. Nu är det bara två träningar kvar. En på tisdag osså avslutningen på torsdag då vi bl.a. ska åka två gånger samma sträcka och försöka få så lika tid som möjligt. Måste komma på nån strategi. Sen blir det glass som alltid på avslutningarna.=)

Ur arkivet...

Äntligen!

Äntligen kan jag spela the sims 3! Förr gick det inte för båda datorerna hade för dålig grafik men nu har vi ju en ny.=) Jag spelade hela kvällen igår och gjorde bl.a. en familj, inredde ett hus och spelade i familjen lite också.
Nu kommer det nog bli ännu mer tid framför datorn när jag kan spela det.



Vikarie nästan hela dagen...

Dagen bestod av bild, geografi (med vikarie), tyska (med vikarie), lunch (med vikarie, haha näe), teater, idrott (med vikarie) och till sist religion. Mycke vikarie blev det i varje fall. Ska snart och äta hos farmor och sen blire skidträning.

Imorrn kommer jag nog inte blogga för att farmor fyller år så vi ska vara hos henne hela dagen på öppet hus. Missar även endel av skolan. Osså kommer ju Johan o Maria.=)

Förresten så löste det sig med oboen. Det blir kl. halv två istället, då gäller det bara att komma ihåg det också.

Har tagit fram tenniskorna också! ♥

En bortglömd bild

Hittade en rolig bild från tg i fredags som jag inte har visat.

Vackert pinnbröd Evelina, hahaha

Lediga nästa tisdag!

Ja, vi är lediga nästa tisdag och då ska jag ha oboelektion kl. 9. Skulle uppskatta en annan tid och har försökt byta med några men deras tider var inte mycke bättre. Så vi får se, jag ska prata med några till annars ringer jag Ulla.

Övriga dan: Bibbelklubb ca 15.00 sen gör vi mat tillsammans där. Och sen drar Bolidens tg iväg till Sandfors (tg). Det blir nog en skojsig dag! =)


Onsdag

Idag var de palt på skolan, riktigt gott! Annars hade vi bara vanliga lektioner och fick massa läxa. När jag gick förbi den jättestora vattenpölen på vägen hem så kom det en bil i full fart och den stannade inte in vid vattenpölen så jag blev lite blöt men inte värst, jag kunde ju ha fått en rejäl dusch. Men att det ska vara så svårt att sakta ner lite. Nån mer än jag som är less på all slask?

Jag idag...

Skjorta från Gina tricot
Svart tröja från HM
Treggings från bik bok


Åt en suupergod apelsin!

Idrotten imorrn: Badminton!

Dagens citat - 5 april

Jag, Lina och Ellen stod i klassrummet och så sa Lina:
- Alla killar vickar ju på stolen. Ellen:
- Inte jag. Ojdå, hahaha!






Piggelin!

Hejsan!! Dagen började med handboll, kul=) Sen såg vi film på no:n. Hålet blev långtråkigt nästan innan det hade börjat. Jag och Ellen gick lite kring skolan i det fina vädret och funderade på vad vi kunde hitta på. (Lina var hos tandläkaren) Några förslag var: äta på cafe 33, gå på pysselaffären men vi hade inga pengar med oss. Vi gick in och då blev jag så fruktansvärt sugen på glass. Vi sprang upp till skåpen och jackorna och sökte efter pengar. Som tur var så hittade jag en femma i skåpet och Ellen hittade typ 3 tjugor i väskan. (Hon hittar alltid pengar i fickor osv.) Så vi gick på ica men på vägen dit var vi oroliga för att det inte skulle finnas nån glass nu på vintern. Men det fanns det! Tur, hela dagen blev räddad, hihi. Det blev varsin piggelin och det var nog den godaste piggelinen jag har ätit i hela mitt liv! Sen satt vi utanför cafeterian med Signe och dom och sjöng för full hals. Haha=) Maten var inte den bästa men gick att äta. Livskunskap, klassråd med planering inför discot och matte. Vi fick igen proven och jag är glad, säger inget mer=). Dagen avslutades riktigt bra med en ''konsert'' av niorna. Vi fick även veta att vi är lediga nästa tisdag, vi får se hur det löser sig med obolektionen.


Bokmärke

Det här bokmärket är gjort på några spillbitar och blomman kommer från en tidning. Jag klippte ut den samtidigt som mamma förhörde mig på läxan, hihi. Och som jag trodde så gick den att använda till nåt.

 


Jag har gjort några bokmärken och det är riktigt kul + att man får användning av spillbitarna som kan bli många. =)
Problemet är bara vad jag ska använda alla till, jag får väl byta nån gång i månaden, hihi. Man kan ju ge bort dom också.

 


Längtar till jag kan spela the sims!

Har suttit och rensat lite i dokument och bilder. Ändrat bakgrundsbild osv. Det finns ju lite och göra när man har ny dator. Den är i varje fall jättesnabb jämfört med den förra. Har även laddat hem Seterra och Msn. Nu är det bara the Sims kvar. Den andra datorn och den bärbara hade för dålig grafik så det gick inte bra att spela det på dom. Men nu blir det kul att få  spela lite mer.=) Måste skynda mig upp och äta innan dom blir arga men visar en bild på mig idag. Jag tycker verkligen att sockarna matchar tröjan, hihi.

Ps. jag tror det blir semlor till efterrätt!

Snygga glasburkar

Igår så fixade jag lite på skrivbordet, flyttade runt alla scrapsaker osv.

 




Som ni ser på sista bilden så har jag använt mig av glasburkar. Det är vanliga burkar som det t.ex. har varit sylt i. Det är jättenkelt och jättesnyggt att inreda med dom. Även praktiskt.


Yes!

Jaa!! Hundra procent på hela världen. Jag har haft 98 och 99 men aldrig det där lilla sista. Jag känner mig stolt att säga att jag kan vart alla länder i hela världen ligger. =) Jag googlade på hur många länder det finns i världen men hittade inget exakt svar. Men det ligger kring 200 st.

Så här såg det ut, fast allt var vitt och det stod 100% uppe i hörnet.


Ny inspirationstidning!!

Kollade just på allt om scraps hemsida och det hade kommit en ny inspirationstidning, måste läsas! Här kan ni läsa den.


Cykla!

Lisa och Stina skulle cykla till ica och handla och jag följde med. Vi brukar inte cykla på vintern så jag hade pappas cykel, Lisa mammas och Stina hade Lisas sparkcykel. Här kommer bilder...:)

Mamma och pappas. Pappas är väääldigt gammal men han tycker att den är jättebra.

Lisas sparkcykel.


När jag tar fram min cykel så lovar jag att ni ska få se bilder!

Vi håller också på att fixa med den nya datorn. Snart kommer nog första blogginlägget från den. Den är typ en miljard gånger snabbare än den förra. (nu bloggar jag från den bärbara).

Nä, nu ska jag spela Seterra och försöka få 100% på världen. (Mitt rekord just nu: 98%)

JOB

Hej! Igår bloggade jag inget, det var rätt så skönt eftersom att jag har bloggat ganska mycket de senaste dagarna. Men som ni vet så var jag och spelade på barnkördagen. Här kommer två bilder på JOB som pratade en massa under mötet.


Konsten att åka i en sopsäck....

Vilken kväll! Det var hur kul som helst! Först åkte vi lite i backen, sen fikade vi, sen åkte vi lite till. Vi testade att åka tre pulkor bredvid varann, sen fyra och sen sju, tror jag det var. Då hade vi en presenning som alla satt på så att vi åkte tillsammans. Kamera-batteriet tog slut efter ca en halvtimme så då kom mobilen till användning.

Klara, färdiga, gå!


Vi grillade lite smått och gott, fast jag åt bara några marschmallows. Var inte så sugen på nåt efter backrullartävlingen, haha=). Så här lät det när de grillades pinnbröd:
- Min brinner.
- Min brinner!
- Min brann.
- Min glöder.
- Din glöder.
- Din brinner! O.S.V

Elsa tyckte att det smakade lite skumt när hon hedde ketchup på marschmallowsen. Hahahaha=)

Karin(tg-ledaren) sa så här:
- När jag gick i högstadiet...Vilma:
- Jaha, då var det ett tag sen. Karin hedde lite snö i Vilmas ansikte och sen, Rebecka:
- Men hon är ju jättegammal.



Vårt fina, lilla träd...

Krock=)

Som jag trodde så hade vi backrullartävling. Man rullar alltså nerför backen och sen så ska man springa upp. Det gick någorlunda bra för mig att rulla ner men sen när jag skulle upp så blev det stora problem. De andra sa att jag såg ut som Bambi på hal is, haha. Det kan jag förstå eftersom jag knappt fick mig upp och direkt jag stod på benen så trillade jag igen. En gång så trillade jag två gånger på rad och då tänkte jag, nä nu ska jag inte trilla nå mer. Men gissa vad jag gjorde?

Nu kommer vi till det som rubriken handlar om. Att åka i sopsäck nerför backen var en av de bästa ide'er vi fick under kvällen! Jag har aldrig gjort det förr men det var jättekul! Man åkte jättesnabbt och så snurrade man runt. Skitskoj!! Ni måste testa det nån gång! Sen skulle vi hoppa upp för backen när vi stod i dom. Det ledde till att min gick sönder och då började vi göra hål i dem för armarna, benen och huvudet så då var det bara att hoppa nerför backen när man ville åka, man behövde inte ta nån sak eller så. Och så kom ju det nya modet, hahaha=).

Mörk bild men det kanske ändå syns att dom har på sig sopsäckar.

Till slut fick vi lov att åka hem, vare sig vi ville eller inte. Ett tag när vi låg nere i en stor hög så hade vi planer på att sova där men så blev det inte, hihi. Hoppas att jag har fått med allt från denna roliga kväll! Ha det bra!

65 %

Jag hade för lite tålamod på den nya datorn så jag laddade upp Seterra på den bärbara. Har spelat lite nu och testade hela världen där jag fick 65 %. Ellen har fått 100 % procent där men hon har ju tränat mycket mer. :)
Men man blir då bättre snabbt. Nu testar mamma hela världen. undra vad hon får. Måste gå och kolla...



Uppdatering: Nu har jag klarat 80% på hela världen. Och snart är det nog mer, hihi.
Och nu är det 94%, jag närmar mig hundra =).

Ikväll och imorrn..

Tänkte snabbt berätta vad jag ska göra i helgen. Ikväll så var det tänkt att tg skulle bli på efs där vi skulle ha tårtbakartävling och sen bjuda in föräldrarna och tävla med lite lekar. Men på efs så går det visst inte att va, för dom sätter upp nå plattor i taket som ska göra det tystare. Istället blir det Åkulla (en by där Rebecka bor), vi ska grilla, åka i backen, förmodligen ha backrullartävling och massa annat kul.

Imorgon så är det barnkör-dag på efs. Jag är ju inte med i barnkören men jag är en äkta blåsare. Och vi ska spela till några låtar som de sjunger. Kul =)

På söndag vet jag inte om det är nåt speciellt förutom blåset. Det blir kanske en skidtur om vädret är bra eller en innedag med skrivbordet fullt av scrapsaker och massa nytt att visa på bloggen. =)

Hoppas ni får en bra helg!

En bild på oss Tg.are

Helg och snaart påsklov!

Hej!! Hemma från skolan och som ni kanske har sett så hann jag slänga in ett inlägg imorse också. Inte så vanligt, jag brukar typ aldrig blogga på morgonen. Men det beror nog på att det inte finns nåt och skriva om och att jag i så fall måste stiga upp tidigare och jag föredrar att sova så länge det är möjligt, hihi.

Det blev i alla fall ett oplanerat aprilskämt till vår klassföreståndare Rickard. Några hade ställt om klockan i klassrummet lektionen innan för att försöka lura läraren men det gick inte så bra. Sen så ställde ingen tillbaka den så på Rickards lektion fick vi sluta tio minuter tidigare efter som att han följde klockan i klassrummet. Men efter ett tag kom han ut i korridoren och då hade han upptäckt det. Men lite kul blev det i varje fall =).

Nu är det helg! Och bara två skolveckor kvar till påsklovet!!

Jag, Signe, Ellen o Camilla

1:a April

Kom på först igår att det var första april idag. Mamma visade mig nyss vad aprilskämtet var i Norran. Jag hade läst tidningen men inte lagt märke till nåt. Tänkte att jag skulle hitta på nåt skämt till bloggen, men jag fick inget annat förslag än att lura er att jag skulle sluta blogga. Fast jag skulle nog förlora alla mina läsare då. Så inget aprilskämt här. Enda gången jag kan minnas att jag har lurat nån riktigt mycket är då tjejerna i vår klass lurade läraren att det var värsta bråket. Hon gick på det och det blev ett riktigt lyckat skämt.=)

Gammal....gjord av Signe, haha