Torsdag

Hej! Idag slutade jag typ halv ett. =) Men det hade varit väldigt ovärt att åka hem eftersom jag har orkester sen så  nu har jag suttit i bibblan i en och en halv timme och det ska bli lika mycket till. =) Men det finns ändå mycket att göra, läxor, öva eller se serier eller nåt. 
 
Imorrn är det fredag! Veckorna går verkligen ofattbart snabbt. Och det blir en härlig helg för jag har inte mycket inplanerat. =)
 
Jättemysiga sockar som jag köpte igår, passar perfekt på hösten.
 

Två filmer ni måste se!

Jag är inne i värsta filmperioden nu =) Och jag tänkte tipsa er om två riktigt bra filmer...
 
Den första är en av alla Nicholas Sparks kärleksfilmer ''A walk to remember''. 
Filmen var hur bra som helst enligt mig, men slutet gjorde så att den inte riktigt blev perfekt.
 
Den andra är ''Pitch Perfect'' och den är mest bra för att de är grymma på att sjunga.
 
 
 
 

Psalm 23

 
De här bilderna är typ huur gamla som helst, och dessutom tagna med en digitalkamera, innan jag fick min system. Men jag tycker ändå att de är ganska fina och med lite redigering blev det ju snyggt.
 

Hösten är här!

Hej! Nu skriver jag mitt första blogginlägg från min macbook! Vi har ju fått skoldatorer och vi fick macbooks, ganska grymt va?=) Veckorna på skolan dom flyger ju bara förbi. Jag har en riktigt bra klass och nu börjar vi alla nog ha kommit in i det här med att gå skola igen. 
 
Ikväll ska jag göra lite läxor och spela oboe och sjunga, vilket nu är mina ''vanliga läxor'' varje vecka. Imorgon efter skolan blir det först ssb, andra repet för i år, och sen en annan orkester efter det. 
 
Nu har jag faktiskt fotat lite också, kanske anledningen till att jag bloggar...