Video - regn

Här regnar det verkligen, man hör det ända in. Jag hoppas verkligen att det liksom regnar allt som går nu och sen inget på sommarlovet. Men eftersom jag kan filma med min nya kamera och jag har skaffat ett test konto på videofy.me så gjorde jag en kort filmsnutt av regnet. Kanske inte det intressantaste men ville testa osv. Det blev inte särskilt bra kvalité men jag är inte van att filma....


Rosa rosor

Hej! Hade många hål idag. Normalt skulle det vara två men det blev ett extra och så fick vi sluta tidigare.=) Men jag tycker det är konstigt att dom inte ordnar lärare menmen. Ikväll borde jag spela oboe också får vi se om det blir en springtur. Eller nåt annat som att fota lite.


Brevbärare på inlines

Idag har jag gjort nåt nytt. Delat ut tillsammansblad åkandes på inlines. Lite roligare än att gå eller cykla. En gång skjutsade jag Elsa i en vagn samtidigt.

Gick såklart ut och fotade lite efter det. Här kommer oredigerade bilder




Låång lektion.

Kom just hem från skolan. Vi såg film på no:n, sjöng på musiken, pratade på so:n, jobbade på svenskan och hade världens längsta genomgång på engelskan. Han repeterade allt och skrev upp det på tavlan. Jag höll nästan på att somna (jag tror det var vissa som gjorde det). Dessutom var lektionen en timma. Sen på matten så gjorde jag provet. Klurade länge på en uppgift men lyckades lösa den.

Nu ska jag alldeles strax cykla iväg på biblioteket dit Signe och Rebecka också kommer. Ikväll är det ingen kör så det blir kanske att springa eller fota!!=)



MM

Ingemar Stenmark mästarnas mästare 2011. Inte så mycket mer att säga om det. Vi ringde Johan (min farbror) och inledde samtalet med värsta skriket. Haha=)


Fisheye

Upptäckte att man kunde ändra korten till fisheye direkt på kameran.


Rönnblad

Redigerad →

Första bilderna

Vaknade tidigt i morse och gick direkt och satte i batteriet i kameran. Jag hann ta lite bilder innan jag satte mig framför photoshop. Här kommer bilder med kameran som är redigerade.



Lisa & Stinas kanin, Sotlugg




Kamera: Nikon D3100 Objektiv: Nikkor 18-55mm Redigerat i : Photshop 9

Photoshop installerat

Har just installerat photoshop och testade då att göra en bild lite coolare =).



Imorrn kan jag börja fota med systemkameran!!!=)

Marinblått

Nu är det egentligen sommar eftersom att vi har börjat vara på strandudden istället för efs. Men vädret verkar inte riktigt tycka det. Här kommer en bild på kläderna från monki. Hade dom idag när kören sjöng.


Nikon D3100

Nu har jag fått min kamera, jag har gjort i ordning allt som går, nu väntar jag bara på att batteriet ska ladda klart. Det blev en Nikon D3100. Den kan filma, har 14 megapixlar, det följde med ett 18-55 objektiv. Sen har jag köpt en väska också. Men det bästa var ändå redigeringsprogrammet som följde med, nämligen...photoshop!!=). Jag tror inte att det är den senaste versionen, men vad spelar det för roll.


Avalon High

Nu är headern på plats. Äntligen fungerade internet som det skulle. Jag är riktigt nöjd med designen men bakgrunden till Majahimajaha kanske är lite knallig. Meni värsta fall så får jag ändra det. Säg gärna vad ni tycker om det, blev det bättre än det förra?

Såg nyss en ny film med Lisa, Avalon High. Den var riktigt bra, det är typ såna filmer jag gillar.


Grattis båda två.

Hej! Jag har gjort en ny header (jag kan ju inte ha en med en bild då jag har långt hår, haha) men just nu går den inte att ladda upp på bloggen. Jag gör det så fort det går. Den här gången ska jag nog försöka ha den lite längre så att ni inte blir så förvirrade varje gång ni läsaer bloggen.

Idag fyller båda mamma och Signe år, grattis båda två! =) Har varit hos Signe med hennes present och mamma firade vi igår.

Har inte spelat oboe på mer än en vecka. Först så tog jag bara en paus och det var ganska skönt. Men sen fick jag munsår och de senaste dagarna har jag varit riktigt irriterad på att jag inte har kunnat spela. Men idag testade jag och det gick riktigt bra. Man måste ju vara vältränad inför blåsarfesten som är nästa helg=).



Imorrn händer det...jag får min systemkamera!!!!=)

Fotokväll

Kvällen har spenderats med bibelklubben, vi har gått en tipsrunda och sedan fotat utifrån en bibeltext.


Han låter mig vila på gröna ängar, han för mig till vatten där jag finner ro.


Han vederkvicker min själ, han leder mig på rätta vägar, för sitt namns skull.


Om jag ock vandrar i dödsskuggans dal, fruktar jag intet ont, ty du är med mig, din käpp och stav, de trösta mig.


Godhet allenast och nåd skola följa mig i alla mina livsdagar, och jag skall åter fo bo i herrens hus, evinnerligen.





Ny frisyr....

Som sagt så var jag hos frissan idag och här kommer en bild på resultatet =)


Monki

Hej! Efter en heldag i Umeå och en titt på Lisas fotbollsmatch så är jag nu hemma. Vi har shoppat, varit på sjukhuset (det var därför mamma for och då följde jag och handlade) och ätit såklart. Jag har köpt en bikini, kjol + tröja, byxor + tröja. Det kommer bilder nån dag när jag har på mig det. Kläderna köpte jag på Monki, en riktigt rolig affär som jag aldrig har varit på förr.





Längtar verkligen tills jag får min systemkamera.

Förresten, imorrn ska jag klippa mig men jag har inte riktigt bestämt hur. Ni får se resultatet imorrn.

Jippi!!

Hej! Idag hade vi tre hål, fast på ett av dom så fick vi vara med på 8:ornas musiklektion. Jag hoppade in på bas, Ellen på trummor (Lina är sjuk).

Nu är Ellen här och vi försöker få in all Litteraturhistoria i huvudena. Inte kul med alla författare som levde 500 år f,Kr osv. Varför ska man veta det?

Vet ni vad...jag ska få/köpa en SYSTEMKAMERA!!!
Lisa och Stina ska få en kanin så då ska mormor betala lite till en systemkamera. På lördag ska vi fara och köpa en, vet inte vilken det blir än.


Prov, prov, prov, prov och prov

Cyklade hem i regnet och var dessutom tvungen att stå upp hela vägen för att påsen var borta. Men jag var ju hur som helst tvungen att byta kläder.

Sitter nu och pluggar inför alla prov i veckan och nästa vecka:
*Religionsprov
*Matteprov
*Svenskaprov
*Biologiprov
*Engelskaprov

Men jag vill mycket hellre gå till skrivbordet och pyssla lite med min nya favorit. ↓



I sanden på stranden

Visar den här layouten nu men den blev klar för nån dag sen.

Det blir inte så bra att ta kort på kort men.

Globen

Idag kom Lisa hem från Stockholm så nu har jag kameran. =)

Dom har shoppat, varit på grönan, gått på Naturhistoriska och varit uppe på globen. Det där sista är jag mest avundsjuk på, för det är det enda jag inte har gjort.


En dag i stugan

Hej! Idag har jag varit i mormors stuga nästan hela dagen.



Vi har lagat mat på morikan (stavning?).


Denna hatt har jag gått omkring med nästan hela tiden.

Förseningar är ordet.

Här kommer ett långt inlägg med en sammanfattning av gårdagen och det som varit av den här dagen.

Igår åkte vi till stan för att lämna Lisa och Maria på flygplatsen (dom är just nu i Stockholm). Vi åt på lilla mari och jag handlade scrapgrejer. Jag hade bara tänkt köpa ett papper till en viss layout men kunde inte motstå allt annat. Hihi=)

Väl hemma så fick jag snabbäta och fixa mig innan det bar iväg på discot. Vi började ställa i ordning alla saker men efter ett tag fick vi ett STORT problem. Dom som skötte musiken hade nämligen borta en sladd, så att det inte fungerade. Innan det hade löst sig så hade discot blivit framflyttat 45 min. Jag kan säga att stämningen inne i matsalen blev ganska mycket bättre när dom satte in sladden och det fungerade.
Det kom tyvärr inte särskilt många men enligt våra snabba beräkningar så tjänade vi i alla fall nån hundring.


Utsäkta den usla bilkvaliteén
Den datagjorda skylten om discot.
Efter att matsalen var ren och fin från alla godispåsar, (Vi borde aldrig ha köpt godis i påsar) så följde jag och Ellen Lina hem. Vi såg 17 Again innan vi somnade.

På morgonen vaknade vi av att min mobil ringde. Det var Signe som undrade vart vi var. Det var ju tg som började kl. 10.30. Och där låg vi i sängarna. Så det blev bara att skynda sig hem, packa matsäck, slänga i sig frukost, byta kläder och cykla till efs. (Det tog ungefär 10 min). Där har vi nu varit idag och haft tg-fångarna med tg i Jörn. Riktigt roliga rum var det. Nu tror jag det räcker med text, det är nog ändå ingen som läst allt.


Många inlägg

Hemma efter en härlig springtur med lite längdhopp över visa vattenpölar. Nu ska jag fortsätta hjälpa Linn med bloggen. + Lite plugg.

Uppdatering: Gå in och kolla på Linns blogg nu. Här!

Kom på mig själv med att ha skrivit jättemånga inlägg idag.


Design

Har ju ändrat lite design på bloggen nu. Igår hjälpte jag Signe med hennes nya blogg. Läs den här! Ska hjälpa Linn med design till en ny blogg också.



Hejdå kameran...

I helgen kommer jag måsta ta kort med min mobil eller vår andra kamera. Lisa åker nämligen till Stockholm och vill så klart ha med sig kameran. Synd när det både är disco och tg avslutning.


.....

Åt våfflor hos farmor men klarade mig från regnet när jag cyklade dit.



Visst har vi fint väder här i Boliden.


Randiga skor

Hej! Idag for jag först till mormor stuga och torkade köksskåparna där. Sen for vi in till stan och så gjorde jag det där. Gick sen på stan med mamma och Lisa och köpte dessa ↓


Äntligen!

Har länge väntat på att handelsgården/scrap-ateljen ska få in små blomstansar. Äntligen hade dom det så nu har jag en på skrivbordet.


Gomorron!

Här regnar det idag också. Jag brukar ibland säga att vi bor i Forks. Fast vi har ju i genomsnitt ändå riktigt bra väder. Så man ska inte klaga.

Jag har bytt header igen, fast den är ganska lik den andra. Ska fixa lite med typsnitt och så innan jag tar bussen till mormor. Men först bilder på alla headers jag haft. (Inte särskilt många men).






Man kan inte räkna den här som en nu eftersom jag bara bytt ett kort.






Proppmätt

Hej! Är nu hemma från tg. Vi såg filmen Trassel, åt samtidigt en trerättersmiddag. Kan säga att jag är riktigt mätt nu. Efter det körde vi maffia.




Grå himmel

Det har regnat varje dag den här veckan. Fast idag slapp jag i alla fall hagel när jag skulle cykla hem.

Nu kan man säga att det är helg. Ingen mer skola i veckan =). Imorrn åker jag buss till mormor för att städa (operation dagsverke). På fredag ska jag förmodligen till stan och sen blir det Disco. Har planerat att sova över hos Lina med Ellen och sen på lördag blir det TG. Det blir det ikväll också, med trerättersmiddag gjord av f.d. kock. =)

Mellanmålet

Citat x3

Nu kommer tre citat som jag samlat på mig de senaste dagarna.

Signe: Jag tycker synd om min hjärna idag, den är trött.

Maja: Vet ni vad stället längs ner i Sverige heter?
Stina: Turkiet!
Fast hon sa sen att hon trodde att jag menade i Europa.

Jag och Lina på träslöjden. Vi skulle borra och det var väldigt viktigt att det blev rakt.
Lina: Det är det här man ska hålla på med om man söker efter spänning.

Förresten idag hade jag tappat mina vantar när jag gick till slöjden. När vi kom ut så hade det regnat, jag tog upp vantarna från marken och sen såg det ut så här:


''Roligt träningspass''

Hej! Äntligen kan jag blogga! Vi hittade just felet på internet. Det var därför jag inte skrev nåt efter skolan. Men jag cyklade i alla fall hem i hagel/spöregn.

Nu har vi varit på Leos lekland med skidgänget. Man kan inte tro det men om leker t.ex. tagen så blir det värsta träningspasset. Bilder ↓




Uppdatering: Vi var helt ensamma på hela stället!

Rubrik?

Innan jag hade datorn var Lisa där och gjorde bl.a. den här ↓
När jag sen skulle logga ut från hennes användare råkade jag stänga av hela datorn. Lite irriterande.

Panorama-effekt

Igår satt jag med en layout i flera timmar. Den var helt annars utformad från början och innan jag var klar så var många papper i småbitar. Men jag är riktigt nöjd över resultatet.

Jag har bl.a. använt mig av några saker jag i läst i ''Scrapbooking'' en bok om scrapbooking. Det är fotohörnen och ''var, när, hur'' och lite till. Att man kan skriva vart det är, när och vad som hände.

Korten är från Laisvall, jag och Signe hade gjort en egen soffa, bobben var skoter och pulkan pulka. Jag tror att vi kände oss som ''vuxna''. =)

Pilen har jag själv gjort i papper. Jag gjorde en liten panorama effekt av korten.




Det var vääldigt stökigt.



Jag funderar på en scrapkväll nån gång framöver. Kanske med en skiss som alla ska följa efter. Det är ju så kul att umgås och scrappa. Nån som är med?

Ssb i höst =)

Hej! Nu är jag hemma från provspelningen. Det gick ganska bra, några toner försvann men annars gick det väl hyffsat. Kom i alla fall med. Så då börjar jag alltså i ssb i höst, på torsdagar.

Lite framöver:
*Leos lekland imorrn med skidträningen.
*Tg på onsdag.
*Operation dagsverke på torsdag.
*Disco på fredag.
*Många prov nästa vecka.
*Umeå med mamma nästa onsdag=).
*M.m.



Svar...

Jag fick en fråga om vilket program jag använt för att redigera bilderna. Det är ett väldigt enkelt program som heter Micrsoft office picture manager, jag tror att det följer med i office paketet.

Jag är glad att ni frågar om ni undrar och jag svarar mer än gärna. =)


Ett bi


Original →

Redigerat →

Den ser ganska overklig ut men.

Det gick bra att spela ute

Med kören så sjöng vi Baba Yetu, Du valde mitt hjärta, I am och Let the sun shine. Riktigt bra låtar och jag sjöng så att rösten blev helt körd. Sen spelade vi med blåset i parken och det gick riktigt bra. Jag spelade på ett gammalt rör och så hade jag vantar med hål för fingrarna, perfekt. Vi åt thaimat i parken och sen for vi till farmor. Ska spela oboe innan mästarnas mästare, annars inget speciellt.



Inte jag idag, fast jag har dom där kläderna, haha =)


Stravaganza

Idag har jag mest varit ute i solen och bl.a. läst Stravaganza↓. Sen var det efs där min syster och hennes kompisar sjöng. Därifrån följde jag Elsa till ug. Typ andra gången i mitt liv jag var där, haha. Såg typ Eurovision och gjorde lite annat. Imorrn sjunger kören på konfirmationen och sen spelar blåset i parken. Det blir nog blåsövning på kvällen också.

Fågelbo

Har varit ute hela förmiddagen sen jag vaknade. Det är väldigt soligt men inte varmt. Nu tänkte jag visa några bilder på ett ägg och fågelbo som pappa hittade.




Nu...dusch sen↓



Strax...

Ska strax springa en runda med mamma och efter det förbi på ok och hyra en film. Ha en trevlig kväll =)





Redigerat

Nu har jag gjort en kategori till alla foton jag visar här på bloggen. Jag har ju kort i nästan varje inlägg, men det som kommer att hamna i ''foto''-kategorin är bilder som jag liksom har varit och ''fotat''. Jag tänkte visa er några bilder som jag redigerat. Det är första gången jag gör det och jag använder bara nåt program som redan fanns på datorn. Så dom är nog inte så bra.

Original:

Redigerat:

Original:

Redigerat:

Helg!!!

Internet var lite trögt så det blev ett inlägg nu istället.

Äntligen helg! Oftast brukar jag tycka att veckan har gått snabbt men inte den här. Konserten idag gick bättre än igår, fast sista tonen blev helt misslyckad. Nu är det bara att lyckas på måndag också. Har just städat rummet.






Inlines

Innan konserten var jag och åkte inlines med Ellen och Lina, fast Lina cyklade. När vi satt oss för att vila lite var utsikten en grusmur. Men himlen var väldigt blå. Då sa Ellen:
- Så fin utsikt!
- Nä, jag menar himmel
- Hahahahaha....


Fullsmockat var det

Ja, nu har man varit på konserten, som gick sådär. Hoppas det går bättre på måndag (provspelningen). Men det blir ju en konsert imorrn också. Jag gav kameran till mamma för att hon skulle ta lite bilder när jag spelade, men det blev Stina som hade den, så jag har inga bilder att visa från just det. Men det var verkligen mycket folk och det har jag bevis på.



Hela lokalen var smockfull, det gick knappt och andas därinne.


Idag & Igår

* Försökte spela fotboll på idrotten med mitt onda knä.
* Åt glass på café 33. Den godaste smaken genom tiderna: hallon-lakrits.
* Fick punka på cykeln på grund av ett häftstift.
* Fick veta att en på skolan dött.
* Hade en tävling att försöka komma på olika djurarter, kunde många fler än jag trodde.
* Ville ha en deliboll otroligt mycket, men kiosken var inte öppen.

Kom på ett nytt sätt att berätta hur dan/dagarna varit. En lång text med tråkigt innehåll blir lite enformigt.=)


Ännu ett inlägg med bilder från naturen.

Tredje på rad va? Ja, jag, Ellen och Signe har varit ute och fotat kring Sidtjärn. Så då måste man ju visa bilderna här =). Det var lite tråkigt att både jag och Ellen fick slut batteri när vi var på det finaste stället.


Gräs & Träd

Hej, har just varit ute och fotat lite. Jag tycker verkligen om att fota, jag upptäckte hur kul det var när jag skaffade blogg och började med scrapbooking. (båda är ju bild-beroende) Jag har bara en digitalkamera men vill jättegärna ha en systemkamera. Kommer att önska mig i julklapp, födelsedagspresent och allt som går. Får jag ingen så blir det väl att spara.




Det är ett tak, fast ser lite ut som marken.↓


Träd underifrån

Jag och pappa var ute på en springtur, första gången på elljusspåret. När jag kom hem la jag mig ner på gräsmattan och såg detta (på bilden), var bara tvungen att ta kort.




Idag är det sommar!

Varmare ute än inne har det varit ett tag mitt på dan. Idrottsveckan som kommer blir inte så kul men. Fotboll (ute) imorrn och styrketest på torsdag. Idag blir det kör klockan sju. Innan dess är det en viktig sak jag måste göra..

..spela oboe. Första vårkonserten är på torsdag kväll och de två andra på fredag morgon. Sen på måndagen blir det provspelning. Och när vi liks pratar om konserter och uppspelningar och så, så kan jag ju passa på att berätta om blåsarfesten. Den är i början av juni (i piteå) de flesta ur blåset ska vara med. Vi kommer också spela på invigningen av hela konferensen med norrfjärdens blås. Sen blir det nog nåt med dom från lägret också. Det blir nog en riktigt kul helg =)



Lisa igår

Barfota

Hej! Tänkte bara lämna ett snabbt inlägg innan jag går ut i det fina vädret igen. Vi har sjungt på Sörböle, tror jag det var. Snart ska vi till Ellen som jag sa, och sen blir det blås och Mästarnas Mästare.

Nu börjar tiderna när man kan vara barfota. Det är en av sakerna som jag verkligen tycker hör till sommaren, det är så härligt!


Tussilago!

Kom just hem från efs där jag såg årets första blommor! Tänkte också säga att imorrn åker vi iväg tidigt med kören och sjunger så vi hörs kanske lite senare. =)


Årsmöte i Stortjärn

Hej! Imorse åkte vi då iväg till Stortjärn som visade sig ligga en bit ifrån Falmark. Där var vi med i länskampen, burträskbingo och brännboll. Sen blev det hamburgare, Salt i Västerbottens årsmöte och till sist glass. Här kommer två bilder från dagen. =)




Äntligen helg!

Ikväll kommer jag bara att hänga framför tv:n, har ju bl.a. lovat Signe att Vampire Diaries. Ska även se finalen av vi i femman där min tremening är med =). Imorrn åker jag iväg med tg på salts årsmöte i Storstjärn, klockan nio på morgonen! Det är ju människoplågeri. Ha en trevlig helg!!


Kan det inte bli riktig sommar snart!

Hej!! Veckan har gått otroligt fort och jag har inte märkt att det bara är en skoldag kvar, härligt! Det är inte länge kvar till sommarlov heller =). Beeptestet gick riktigt bra, jag höjde från 10.9 till 11.7. For tvärt förbi bagarstugan efter skolan där mamma, farmor o Stina va. Ska snart fara och hjälpa till med lite aktiviteter på gruppernas avslutning.



Kom just att tänka på igår då jag gick förbi rabatten på bilden hos farmor. Det var bara jord där, vi behöver lite sommar nu!

En layout till Lisa

Jag gjorde den här till Lisa. Bilder på hennes hamster Josef.

Jag gjorde en väldigt tydlig skiss för ett tag sen och igårkväll satte jag mig ner och gjorde den.

Digital layout

Testade att göra en digital layout. Den blev väldigt enkel men det går inte att göra så mycket annat med paint.

Halloj!

Denna dag har varit en helt vanlig dag. Haha, hade lust och skriva lite knäppt. Var bl.a. och bokade tid hos frisören. Sen när vi hade ätit hos farmor så blev jag tvungen att cykla hem Stinas lilla cykel :(. Kan ju passa på att gratta Camilla en gång till här på bloggen, hon fyller femton =) Beeptest imorrn..blää.


Idag, tisdag

Idag hade vi först idrott sen no och så vare oboelektion. Efter det var vi ute på hålet och försökte träffa basketkorgen med en tennisboll, hihi. Sen fick vi ett extra hål och sen klassråd. Dagen avslutades med ev där vi är i olika grupper och ska öva olika låtar till en show som ska vara innan sommarlovet.

Tänkte ta ett lugnt springpass idag. Eller kanske cykel?! Vi får se, men jag vill inte ta ut mig så mycket eftersom att jag är lite förkyld och vi har beeptest!! på torsdag. Men bara jag slår det förra så är jag nöjd.=) Jag har ju lite böcker att läsa också, så det kanske blir en läs-kväll för första gången på vääldigt länge.

Pysslade lite med paint =)



Siciliana eller Cimarosa?

Tänkte berätta lite om hur det ser ut på oboesidan just nu. Övningen går ganska bra och jag försöker spela varje dag. Oftast spelar mamma piano till, då blir det mycket roligare. Just nu så övar jag mest på Siciliana eller Cimarosa, jag vet inte riktigt vad den heter. Det är den jag ska spela på vårkonserten här i Boliden och på provspelningen till ssb. Jag vill att den ska sitta riktigt bra, nästan utantill om man till exempel skulle tappa bort sig.


Dagens citat, 2 maj

Idag på maten: Ellen
- Ska man ha smör till den här maten?


Bibblan

Ja, nu har man varit på bibblan med Signe & Rebecka. Det ledde till en kasse böcker var. Det är livsfarligt att gå dit eftersom man lånar mycket mer än vad man borde. Jag håller ju på att läsa en annan bok och så har jag ju flera egna böcker att läsa. Ja, ja, jag får börja läsa mer =)

Allas böcker ↓ jag lånade en bok om scrapbooking, Johannesnatten, Stravaganza o Skämmerskans dotter. Om jag skulle ha lånat alla som Signe o Rebecka tipsade om så hade det varit typ en halv bokhylla. :)


Cykel, en perfekt träningsform.

Man tänker sig inte cykel som en träningsform. Mer som ett lätt sätt att ta sig fram. Men det är faktiskt en superbra träningsform.

Vi cyklade skoljoggen baklänges, det är lite asfalt, sen lite grus och sen skogsväg. Det sista var det roligaste så vi vände om och cyklade den biten flera gånger. Mjölksyran i benen var grym, flåset var sådär och dessutom så övar man ju balansen. Det är nästan lika bra träningsform som att springa fast mycket roligare.

Snart borde jag ju också ta fram inlinesen och åka lite. Se det finns ju mycket man kan träna, då gäller det bara att komma sig ut också.



Ellens foton

Ellen (min kompis) har en ny blogg där hon kommer visa bilder.
Kika gärna in där: http://ellennystromsfoton.bloggplatsen.se/


.....



Musikkafé, vårsånger & majbrasa

Hej! Tänkte berätta hur min valborgs såg ut:
Vid elva så övade vi allsångerna i matsalen. Sen var jag hemma ett tag tills vi skulle äta hos Signe och dom. Där blev det en riktigt god middag och sen cyklade alla vidare till matsalen för att öva vårsånger med kören. Vi sjöng upp dom på skolgården och sen började musikkaféet där vi fikade, ledde allsångerna och spelade med blåset. Det hela avslutades med en kort visit till majbrasan för att få äta lite hamburgare och se fyrverkerierna.

Hoppas ni har haft en bra valborgs också.=) Här kommer lite bilder från kvällen






En riktig talang

I fredags skrev jag ju att jag skulle se Vampire Diaries hos Signe. Men dom hade bara tv6 på den upptagna tv:n så då såg vi talang istället där vi såg en kille dansa som Michael Jackson. ↓



Efter det såg vi Trassel som var en riktigt rolig film. =)