Spelning

Hej!
Tidigare idag sjöng och spelade vi med Four Stars på Strandudden. Fyra låtar varav tre som ni kan höra här.

Bild från sista låten, one of us.

Mitt inne i låten.

Jag vid pianot.


Tack Lisa för att du fotade åt mig =)

Pictures



De senaste dagarna....

Ja, om jag nu skulle sätta mig och berätta allt som har hänt sen förra gången så kommer det bli alldeles för mycket, dessutom har jag inte tid. Men jag nämner snabbt några saker. =)

Vi har såklart varit och badat en massa, sen hälsade vi på några i deras stuga där vi fick åka ring och vattenskidor och även bada badtunna =). Natten till idag har jag , Sigen och Rebbe varit på tjejkväll hos Ellen. Först övade vi inför söndag sen blev det god mat film och lite kubb innan vi somnade =). Idag cyklade vi till strandudden där vi badade och tog oss et fika. Nu hinner jag inte skriva mer för vi ska till stugan och äta surströmming..synes=)




Questions

Jag vet att det här är tråkigt och läsa så fråga mig inte varför jag skriver det.

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: glad
Favoritgodis: Marabou mjölkchoklad ♥
Är det nåt du absolut inte äter: Leverbiff och annat äckligt
Kläder just nu: Vita tights, jeanskjol, vit linne och blåvit skjorta
Sommarplaner: Sommaren är snart slut, men ska på ett till musikläger
Fisk eller badkruka: Mer åt fiskhållet men kan vara lite badkruka ibland.
Hur många kuddar sover du med: Oftast 2, men 1 funkar
Favoritväder: En solig och varm dag vid påsk i fjällen =)
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Mat, tändare, kompis...
Spelar du nåt instrument: Jag spelar oboe i bl.a orkester. Också piano
Morgon- eller nattmänniska: Natt
Sparare eller slösare: Sparare
Bästa film: Det blir nog twilight men alla narnia filmer är också bra.
Är du kittlig: Aa
Snarkar du? Tror inte det
Stjärntecken? Fisk
Rädd för insekter? Näe
Äckligaste insekten: ?
Bästa bok? Twilight-böckerna. Fast många andra också =)
Chips, morötter eller godis? Godis, fast om det hade stått mellan chips, vindryvor och godis så hade jag kanske valt vindruvor (chips är inte min smak).
Pizza eller hamburgare? Olika beroende på vad jag är sugen på.
Skriver du dagbok? Nej, eller räknas bloggen?
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Nej!
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.)Städat
Gungar du på stolen? Ibland, (när pappa inte ser)haha
Vilken hand håller du gaffeln i ? Beror ju på om jag använder kniven då eller inte. Med kniv: vänster, utan: höger.
Är du rädd för blod? Nja, fast i stora mängder
Saltar du på maten? nope
Gillar du att sjunga? jaaaaaa
Anser du att du är stark? Nää
Brukar du sola? Nja, inte särskilt mycket, jag blir ändå bara rötd =(
Vad gör du om du får hicka? Sväljer, dricker eller håller andan. Jag får hicka rätt så ofta.
Kaffe, te eller inget? Inget.


Bad och Dunken

Hejhej!=) Alla dagar sen jag skrev senast så har vi varit i stugan med kusinerna, spelat fotboll, badat och lekt dunken (kurragömma med dunk). Det är så grymt kul att leka det där för det finns så många bra gömställen och så har man ju så bra kusiner =).

Idag däremot var vi först hemma sen for vi och körde gokart (första gången för mig) Sen for vi till det ''berömda'' stället i Bergsbyn där dom säljer jättestora mjukglassar. Den på bilden är bara en liiten bägare. Tänke er då stor våffla...


Dålig uppdatering

Ursäkta den dåliga uppdateringen, men det är sommarlov och alla mina kusiner är hemma så jag vill bara ta vara på den tiden. Det blir normal uppdatering senare eller kanske efter sommaren :S

Lite citat

Jag tänkte lägga in lite citat som jag hört de senaste dagarna.

♦ Min lillkusins första kommentar när han kom in i mitt rum: Har du inget lego?
♦ Min farbror när han hade badat: Just nu går all min energi till att överleva.
♦ Jag frågade också min lillkusin om han inte tyckte att det gjorde ont att springa på grus. Nä, sa han. Vad är skönare gräs eller grus? frågade jag då. Svaret blev grus..
♦ Jag frågade min andra kusin om han sagt nåt roligt som jag kunde skriva om. Då sa han: Ja, hej. Skrev endast det där för att han ville =).


Kusinerna kommer!!

Hej! Ledsen att jag inte skrev nåt igår men vi var på en liten släktträff. Kul att träffa några små söta tremeningar som man nästan aldrig träffar.=) Annars då? Idag har vi varit i Burvik på Jetskifestival som dom kallat det, haha.=) Badade endast en gång och höll på att dööö. Men imorrn får vi träffa våra kusiner=) Längtar!! Några ska bo här hemma hos oss, dom ska faktiskt få låna mitt rum, eftersom det är så stort. Men dom andra bor i stugan så det är ändå nära =).


Favorite

Blame it on the boggie - Michael Jackson

Tråktips

Idag var en såndär dag då man inte har nåt speciellt, det är rätt så dåligt väder, och man känner sig inte riktigt frisk. Då kan man hitta på nåt av följande: Hämta husets alla kuddar och lägga på en lång rad. De är till för att nån ska kunna göra ormen (eller vad det nu heter) på om man inte vill använda sig av det hårda golvet =).

Sen om man har riktigt mycket tid och har många pussel så kan man bygga alla pussel och lägga upp som en stor matta. =)

Ja, detta är vad jag har gjort idag...
Jag och Stina byggde inte riktigt alla pussel, vi hoppade över ett tusenbitars och ett femhundrabitars, men annars byggde vi alla. Och tillsammans blev det 2135 bitar!

Långbyxeväder

Gomorron, har just fixat en ny profilbild. Gjorde en vit bakgrund i photoshop så ser det lite roligare ut. =) Jag har ingen aning vad jag ska göra idag, det är inte särskilt varmt, typ första dagen i sommar jag har långbyxor.



Ha en bra dag!!

Lego och Eric Saade

Hej, sitter just nu hos Lovisa och Petrus (mina tremeningar). Jag har hjälpt dem att göra nya bakgrunder...


Lego-bakgrund åt Petrus



Eric saade åt Lovisa

3 låtar

Gomorron!!
Ska snart iväg och öva med four stars så jag tänkte visa er tre av låtarna vi ska sjunga (den fjärde fanns inte). Fast jag kommer nog knappt kunna sjunga, för jag är förkyld.






Spela inte för mycket bas...

Idag har jag spelat så mycket bas på bandcamp att jag fått blåsor på fingrarna. Men nu är det slut på det, vi hade en liten minikonsert idag för typ sju pers men, haha. Det har varit jättekul. Särskilt att få testa på alla instrument lite mer, jag spelar ju mest piano. Och på musiken blir det ju inte så mycket spel. Nu ska jag nog se Bläckhjärta och imorrn blir det kanske övning med four stars igen.



Såg den här för nån dag sen (Narnia kung Caspian och skeppet gryningen). Jag såg den en gång på bio men då blev det nåt problem efter typ tre minuter så det blev inget av det. Men nu har jag äntligen sett den. Riktigt bra som alla andra Narnia filmer, enligt mig.

Prästkragar

 




 


Fredag till måndag

Hej! Nu var det ett tag sen jag bloggade, menmen. Vi har hunnit med lite blandat.

I fredags kom jag inte riktigt ihåg vad vi gjorde, vi var kanske på Strandudden, eller S-udden som Ellen har börjat kalla det =).

lördagen var vi utanför Lövånger, därifrån min farmor kommer ifrån. Badade, spelade kubb och krocket. Vi gjorde värsta krocketbanan med bl.a. en ramp som man skulle uppför, det ledde till att en tog sig upp och sedan i mål medan dom andra stod där och kämpade för att få sig upp.


I söndags så for vi till Vitbergsbadet tsm med Signes familj och våra tremeningar. Efter åt vi på Dallas och tog oss en glass på Ainas.

Måndag, igår alltså, var det ju bandcamp!!=) Som det även är idag. Före det övade vi med four stars eftersom vi ska sjunga i slutet av juni.


Fåglar







Byske Havsbad

Idag har vi också varit på stranden men på Byske Havsbad, vi var där med Ellens familj. Hade aldrig varit där förr så det blev första gången. Det var riktigt fint, väldigt långgrunt också. =) Efter det for vi och köpte mat på wok´n roll som vi tog med ner till älven.



Jag har tagit över hundra bilder idag, bl.a. på massa fåglar, dom bilderna kommer senare.



Fint porträtt på Stina

Vattenskidskollage


Det här gjorde jag förra året, bilderna är tagna av Tomas, och panoramabilden är gjord av mig.

Årets, bilder tagna av mamma och kollaget gjort av mig, alldeles nyss faktiskt.

Det från förra året har både bättre bilder och blev en bättre panoramabild. (det var ju även bättre väder) Fast jag använde ett annat program då. =)

Vattenskidåkning i Sandviken


Hejhej =)
Idag har vi varit på Sandviken, åkt vattenskidor, badat osv. Det var rätt så bra väder, lite molnigt men annars bra.

För er som inte vet hur det ser ut på sandviken...


Lisa och Elsa på väg i plurret.


Lila och lite vitt




Gårdagens nöje =)



Bandcamp

Hej, har inte skrivit på ett tag men det är ju sommarlov så då blir bloggningen lite slö. I lördags var vi ju i varje fall på Signes och Rebeckas konfa och sen på kalas hos Signe.

Grattis!!


Igår satte vi bl.a. fast flytbryggan igen (på strandudden). Den hade lossnat men nu sitter den nog, får vi hoppas =)
Idag hade sommarkyrkan nåt som kallades bandcamp. Vi spelade massa instrument och sjöng lite. Jätteroligt!! Det är imorgon också. =)

Älg eller macka med te?

Här kommer ett dagens citat i den annars döda kategorin. =) Om jag läste den här bloggen så tror jag egentligen inte att jag skulle tycka dagens citat var bra eftersom såna saker bara är roliga när man är med om det på riktigt och inte om man läser om det. Men jag fortsätter väl med det ett tag till och tycker ni det är dåligt så är det bara att hojta. =)

Jag och Lisa skulle göra kvällsfika åt mamma och då skulle hon ''beställa''. När hon sa vad hon skulle ha, typ te och mackor, så satt Lisa och låtsades anteckna i en bok. När hon var klar visade hon mamma den här bilden↓

Och frågade om det var det hon skulle ha.

Vattenkrig

Hejsan! Idag har det varit rätt varmt fast molnigt och så har det regnat några gånger. Men vi var ändå på Sandviken ett tag. Ikväll har jag varit på sommar-tg igen. Vi körde lite lekar och hade vattenkrig, sen badade vi. Jag har börjat oroa mig över hur jag ska ta kort på vattenkrig. Det är ett av mina ord i sommarutmaningen och jag kan  ju inte ta bort det heller. Oftast så är man ju med i vattenkrig och om man konstigt nog inte skulle vara med så vill man ju inte ha kameran mitt i allt det blöta och riskera att den blir blöt. Men vi får väl se i slutet av sommaren hur det gått. =)

Imorrn stiger vi upp tidigt och far på Signes konfirmation. Men jag får vänta en dag till tills hon kommer hem på riktigt för dom ska sova där en natt till efter.


Sandviken i Fisheye