Strålande väder!

Vädret har verkligen vänt. Från minus tjugo, förra veckan, till plusgrader och massa, massa sol! Jag älskar när det är sånt väder. Man behöver inte frysa och man kan bara njuta av solen. Helt perfekt för mycket skidor, som det verkligen blir imorr'n. Först så har vi det på idrotten som är direkt på morgonen. Sen så fick jag en chock för Ellen och Lina ville åka skidor efter skolan. Jag frågade inte ens, dom kom på det själva! Och så är det ju skidträning på kvällen. Men jag tror att turen efter skolan blir bäst för det är ju då solen är framme! Vi slutar nämligen halv ett. :-)

Enkla uppgifter

Idag så blev det ingen musik för att Vicki var borta. Istället fick vi göra några papper som hör till svenska och jag skulle gissa på att man kan göra dom i typ tvåan eller trean, så lätta var dom. Ni kan se dom på bilderna.
Ikväll så bli det kanske blås, jag vet inte riktigt om det är nåt. Salt styrelsemöte och sen kör då vi ska fira Eva-Britta.

Lite mer gammaldags layout

Jag brukar inte pyssla så gammaldags men jag fick tre papper ur pysselgummans serie från mitt hjärta och då blev det en lite mer gammaldags layout.Kortet är på mig och Lisa i Kanada. :-)

Rejält firad!

Det senaste dygnet så har jag fått höra Ja, må hon leva! väldigt många gånger. Igår så sjöng familjen, Johan & Maria och farmor för mig. Det gjorde dom också imorse och vid frukosten fast då var det några fler. Sen så sjöng kören för mig och nyss så ringde mina kusiner, min moster och morbror som just nu är i Alperna och sjöng. Någon som har fått höra den så många gånger på bara två dar? hihi

Bilden har inget med inlägget att göra men det var
bara en random bild som jag tog i Bjurholm.

Skivställ

Det här fick jag av Johan & Maria. Ett snyggt skivställ med en not på. :-)Mer presenter

Två av mina presenter var ett oboeställ och en spelbok.


Äntligen har jag ett album!

Jag har ganska länge behövt ett album till alla layouter jag har gjort på senaste tiden. Jag kunde ju ha köpt ett själv men jag fyllde ju snart år så då tänkte jag vänta tills dess. Nu har jag stoppat in alla layouter och det är redan mer än halvfullt!
Jag fick också en stans och några papper. Jag kommer kanske att byta till en med annat mönster.
Hemma....

Hej!! Nu är vi hemma efter turen till Bjurholm. Igår så var vädret suveränt så det blev en lyckad skidtur. Tyvärr så glömde jag kameran och det var inte lika nära till skidspåret där som här hemma. Efter det så blev jag uppvaktad, en dag för tidigt. Vi åt tårta och grodbakelser.

Jag fick många fina presenter som jag snart kommer att visa. På kvällen så var vi i kyrkan och packade upp allt till morgondagen.

Vi visade upp predikalen och det gick bra även fast det var många borta. Efteråt så åt vi i församlingshemmet och så åkte vi hem. Nu ska vi snart äta bakpotatis! :-)

Gammal bild

Eftersom jag är borta i helgen så har jag gjort ett tidsinställt inlägg med en gammal bild på mig när vi är på väg upp till vellaberget. Jag hittade en pinne som jag använde som gångstav. hihi


Heej! Nu år vi framme i Bjurholm. :-) Vi h...

Heej! Nu år vi framme i Bjurholm. :-) Vi hade på gps:en även fast vi kunde vägen och den var som vanligt knäpp och sa en massa annat. Först sa den att det var 26 km kvar och sen ändrade den till 37, lite konstigt. Det jag tycker är dåligt med att mobilblogga via sms är att första delen av inlägget blir rubriken. :( Men jag gör det ändå ibland när jag är borta så att ni får veta vad jag gör.


Fredag

Ikväll ska vi fara iväg till Bjurholm, där min farbor och faster bor. På lördag ska vi åka skidor och göra lite annat. På söndag kommer kören och blåset dit för då ska vi visa upp predikalen en sista gång. Och så fyller jag ju år då!! Fjorton år på söndag alltså.:-) Hoppas man får det man önskar sig då. Eller jag har redan fått en present av mormor, en scrapkurs!! som jag blev jätteglad över.

Så här ser affischen till predikalen ut.

Jag kan berätta att vi får inte spela pingis på skolan längre för nån har typ ritat på väggen. Nu måste vi hitta en lösning som gör att det fungerar, annars får vi inte spela. :( Och det finns inget annat kul att göra på rasterna. Vi måste få spela pingis!!

Layouter

Jag har bara gjort tolv layouter i mitt liv. Ändå känner jag hur mycket jag har utvecklats sen den första. Även fast man kanske inte blivit nöjdast med den senaste så har man gjort en mycket mer komplicerad layout än den första och andra o.s.v. Med nya tekniker och annan inspiration. Man lär sig jättemycket på en endaste layout.

Jag har inte haft nån som hjälpt mig när jag scrappat. Men det behöver man inte heller eftersom det finns inga rätt eller fel. Men inspiration är viktigt eftersom annars har man ingen aning om hur man kan göra. Jag har bara varit på en scrapkurs än så länge och då gjorde vi inte ens en layout. Istället är Internet en jättestor inspirationskälla för mig. Jag läser scrapbloggar och andra hemsidor för scrapbooking där personer som är mycket mer erfarna än jag visar bilder på sina layouter. Man får hur mycket inspiration som helst bara av att se något. Det är ett tips som jag tycker ni ska prova. dezssutom så får man ju se annat material och hur fint man egentligen kan göra. Om ni har problemet att ni inte blir nöjda med era saker för att ni tycker att alla andra gör mycket finare, så måste ni ändra på eran åsikt och inte titta på det fula utan det fina och bra med era layouter.

Det finns inte bara bloggar att läsa. Jag har just hittat en tidning som bara finns på internet och som är fullproppad med scrapbooking-inspiration! Läs den här!! :-)

Från början gjorde jag ju inte layouter utan mest askar och kort m.m. Men jag testade göra en layout och det är jättekul, jag tycker det är roligare än att göra askar, kort och sånt. Så om ni inte har testat att göra en layout så borde ni testa för det är jättekul!! Det är bara att välja ut några kort som man tycker är fina och starta!! Mitt tips är att man lägger upp allt som man tänkt sig innan man limmar fast det.

Här kan ni se min första layout och alla andra i ordning till den sista.


Från början använde jag nästan bara cardstock.Här skrev jag lite text till.

Till ''På en rosenbädd'' använde jag ganska mycket dekorationer.

Med ''på toppen'' var jag nöjd för att jag lyckats använda mina stansar.

Den här blev jag jättenöjd med :-)

Jag använde symaskin!!

Jag tycker att papprena matchar kortet bra.

Och den sista som jag inte vet vilken av placeringarna det blir än.

Cimarosa

Nu har jag spelat oboe. En av låtarna jag har i läxa är samma som för nån vecka sen. Jag har haft den ett tag för det är ganska mycket att jobba med i den låten. Här får ni höra hur den låter. (Det är inte jag som spelar). Mamma brukar spela piano till mig. Först spelade hon inte så mycket rätt men nu går det ganska bra.

Cimarosa


VM-sprinten!

Hej! Jag har just sett finalen i vm-sprinten! Om ni inte såg så kan jag ju berätta att Marcus Hellner utklassade alla andra, t.o.m. Petter Northug. Om man inte är så insatt i skidor så är han en av världens bästa skidåkare, både då det gäller sprint och distans. Marcus Hellner hamnade sist i starten vilket inte är bra när det gäller sprint, som nästan bara handlar om position. Men i den trånga uppför-backen så körde han förbi alla och fortsatte i ett rasande tempo. Just innan mål så var han nästan tio meter före de andra. Han tog alltså guld, Petter silver och Emil Jönsson tog brons. Så det blev två svenska medaljer, en riktigt bra start för Sverige i VM! Efteråt så visade de finalen igen men med norska kommentatorer, det var väldigt kul att se. Hahaha:-)

Jag bestämde mig att inte fara på skidträning på grund av kylan. Så nu har jag inte så mycket att göra. Det blir väl att spela oboe och kanske scrappa lite. :-)

Nån mer än jag som skulle vilja ha ett strå med såna här på nu?
Mmm...mums!Vad tycker ni?

Nu har jag en liten fråga till er. Det är nämligen så att jag har gjort en layout med de nya papperna (hot chocolate). Som vanligt så har jag svårt att bestämma hur jag ska placera allting, för det finns ju så många alternativ. Jag har gjort allting klart och satt fast det förutom själva stora pappret som allt sitter på. Jag har tagit kort på två av förslagen om hur det kan placeras och då vill jag att ni ska säga vad ni tycker. Vilken av bilderna är snyggast? Hur ska jag limma fast det? Eller ni kanske har något eget förslag.Om ni inte ser vad det står så är det: COOLING I BARNVAGN
Och det är ju så klart jag i mindre ålder med glasögonen på och paraplyet i högsta hugg.

Uppdatering: Egentligen så är det inte så stor skillnad fast även lite skillnad kan göra att den blir lite snyggare. :-)

Ett foto som passar perfekt!

De snygga papperna ur serien hot chocolate som jag köpte, passade helt perfekt till ett kort som bara har legat och väntat på några snygga papper som passar. Kolla själva på bilden. Nu ska jag bara försöka få ihop en layout av det hela också.


Kortet blev lite dåligt men jag var tvungen att ta utan blixt för annars glänste det bara om hela fotot.

Egentligen ett onödigt inlägg men.

Som rubriken lyder så blir det här nog ett rätt så onödigt inlägg, men jag tror ändå jag har nåt halv-intressant att skriva om. Nu har jag förhört Ellen på samhällsen via mobil, hihi. Jag ringde faktiskt men det hade jag inte gjort om jag inte ringde gratis till Telia, då hade jag smsat. :-) Frågan är om jag själv kan allt inför provet. Och svaret på den frågan är, nej. Men det ordnar jag efter vi har ätit hos farmor. Sen måste jag också spela oboe.

Just nu har jag inte så mycket att göra så jag försökte knåpa ihop ett blogginlägg, som jag lyckades med. Det dumma med bloggning är att när man har tid att blogga så har man inget att skriva om. Men när det händer jättemycket och man har jättemycket bilder att visa så hinner man knappt.

Hade ingen annan bild att visa än en på mitt stökiga skrivbord.


Äntligen någorlunda varmt för skidåkning

Idag var det äntligen nog varmt för att ha en riktig skidträning, alltså med skidor. Egentligen var det kallare än 15 som är gränsen men eftersom vi inte har åkt skidor på mer än en vecka så blev det ändå skidor. Jag ville jättegärna åka men jag brukar inte åka när det är så här kallt för då brukar jag bara frysa. Fast idag for jag ändå och som förväntat så började jag frysa väldigt mycket om fötterna men det var det värt för att få åka lite. :-)

När jag kom hem efter skolan så var det bara tolv minus och då blev jag jätteglad. Men så klart så skulle det ju bli mycket kallare. :(

Nu ska jag ta en varm dusch och sedan äta gott kvällsfika.Frågestund!

Ni får gärna ställa frågor till mig om mig och mitt liv. Jag svarar mer än gärna och får jag många frågor så kan jag skriva svar på dem i ett inlägg på bloggen. Så det är bara att fråga på. Jag svarar även på frågor om scrapbooking, musik och skidåkning.


Snodde bilden från google :o

Pluggar....

Sitter nu och pluggar inför samhällsprovet på torsdag. Området vi har jobbat med nu känns ganska tråkigt och jobbigt med en massa svåra ord, men det går framåt. Det blir ju lite roligare när man lyssnar på musik, smsar och bloggar samtidigt. :-) Som vanligt så gör jag en sammanfattning på datorn.

Testet som jag gjorde tidigare med att mobilblogga gick inte riktigt som jag tänkt mig men jag kommer nog ändå att mobilblogga lite till helgen och så.


Och här sitter jag då...

Heej! Jag testar bara en sak med mobilblog...

20110214181 (MMS)

Heej! Jag testar bara en sak med mobilbloggningen. Jag hoppas att det jag testar lyckas för då kan jag mobilblogga mer t.ex när jag är borta. Som i helgen och på sportlovet. :-)


Prao

Som sagt, idag har jag varit på prao, Saras garner och vävnader i stan. Det var jättekul! Det jag gjorde mest var att sortera garner och fixa i hyllorna. Så här ser det ut i affären.
Malmstråket.

Idag är det malmstråket som mamma just nu åker. Vi ska snart fara till stan och se när hon går i mål. Jag hade tänkt åka från Varuträsk men så blev det inte. Istället så gick jag, Ellen och Lisa längs skoterleden imorse för att heja på alla som åkte.


En trevlig dag och kväll!

Igår så for jag först till stan med pappa för att köpa en slalomhjälm och nya skoterkläder (ni får se de senare) samtidigt passade jag på att köpa papprena som jag velat köpa så länge. (De här) Det blev alla sju som fanns ur den serien plus några cardstock och ett alfabet. Klockan halv två så åkte gospeln och tg från efs. Vi var på efs i jörn och hade först ett knytfika och sen lite lekar. Efter det så övade vi lite med gospeln. På mötet så dansade jag, sjöng med gospeln och sjöng med four stars.

Gott knytfika där jag bidrog med chokladmuffins.

Lite dålig bild men. Här sjöng vi at your side.

Gitarrer!!

Idag klockan typ 18.00 så for jag till Ellen. Där la vi fram alla deras gitarrer, elgitarrer och basar. Sammanlagt nio stycken. Sen tog vi även fram deras andra instrument och spelade lite.

Många va?

Heej! Nu ligger jag på soffan och latar mi...

20110218192 (MMS)

Heej! Nu ligger jag på soffan och latar mig med att smsa. Som jag har sagt så fyller Lisa år idag och hon fick en mobil. En sony ericsson x8. Hon verkar tycka att den är bra men jag tycker så klart att min är bäst!! Den är ju den snyggaste färgen (petrolgrön) och så har den ju jättebra kamera. (5 megapixlar och carl zeiss optik) På bilden så ser ni exakt vad jag ser framför mig just nu. Om ni undrar så bloggar jag från mobilen, via sms. Ha en bra helg!


Hejsan Svejsan ...

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om men. Skolan gick bra och vi fick igen historiaprovet som gick riktigt bra. :-) Jag hoppas att jag kan va med på träningen ikväll trots all träningsvärk. Det känns lite bättre efter badet på idrotten då jag fick röra lite på mig. Snart är det helg, bara imorrn kvar. Förresten så fyller Lisa år då, tolv år.


Jag längtar tillbaka till stugan! Jag vill på läger och ha kul!!

Tränigsvärk!!

Jag har verkligen träningsvärk sen tränigen igår. Det blev ju ingen skidåkning p.g.a. kylan. Istället så var vi i klubblokalen och hade styrketräning. Vi tränade magen, armarna & benen och i slutet så såg vi en liten film om skidåkning. Om det är lika kallt imorr'n så ska vi ha styrketräning då också. Fast det känns inte som att det kommer  gå för all träningsvärk. Haha! Men jag hoppas att det blir lite varmare. Jag vill åka skidor!!

Gospel 4 U

Idag hade vi bara tre lektioner. Alltså så blev det mycket pingis. Efter skolan så var det gospel 4 U och sen vare skidträning. Men eftersom att det är så kallt så var vi inne i klubblokalen och hade styrketräning. Det var riktigt jobbigt. På gospeln så höll jag i min nyfödda fyr-mening för första gången. (bilden)


Mobilstrumpa

Jag fick den här av Lisa & Stina. Det var Lisas från början men så gav hon den till Stina som hade sin mp3 i den. Jag lånade den till lägret och sen så fick jag den. :-) Fast jag vet inte om jag kommer att använda den så mycket eftersom jag alltid har mobilen i fickan.


Bildbomb från lägret!

Lägret var ju i Piteå på Storstrand. Vi åkte dit klockan halv nio. När vi kom fram så fick vi en nyckel till en stuga där vi skulle sova. Och när vi öppnade dörren in till den så höll vi inte på att tro våra ögon. För alltid på läger så brukar man sova i trånga rum som är väldigt gamla med osköna sängar och inga saker mer än väggar golv och tak. Men så här såg det ut när vi öppnade dörren till våran egna lyxiga stuga. Jag kan också säga att när vi såg allt så skrek vi i minst tio minuter. För varje ny dörr vi öppnade så skrek vi bara mer och mer och vi fattade först inte att det var sant.


Vi hade kök!! Inte för att vi använde det men ändå.En glad Lisa.

Här sov Signe & Rebecka

Toan, full med blöta badkläder.

Hallen

Här sov jag & Ellen

Och här sov Lisa, Elsa, Evelina & Jenny.

Vi hade en hel lägenhet med toa, kök, hall och tre sovrum. Man brukar bara ha ett litet rum på läger. Eller på ett läger i somras så hade vi en stuga men den var inte ens hälften så fin som den här.

Förutom att spela så for vi på ett badhus på lördagen och sen så hade vi lite lekar och även en bibelstund.

På varenda liten ledig stund vi fick så passade vi på att spela kort. Det gjorde vi även på natten, från elva till två. Jag vet inte vad kortspelet hette men om man la samma kort som nån annan så skulle man skynda sig att ta saken som i det här fallet var en diskmedelsflaska. Vi hade många krig om den och man kanske tycker att det är ju bara ett kortspel. Men när man väl var inne i det så var det på blodigt allvar. Haha... Här kommer bilder på ett slagsmål som Signe & Rebecka hade om diskmedelsflaskan. Jag tycker Signe är ganska överlägsen, eller?

Sen på söndagen klockan tre så var det dags för konsert. Vi spelade många roliga låtar. En av dem var Aladdin.

Här värmde jag upp.

Nästan hela orkestern syns.


Jag kan i varje fall säga att det var riktigt roligt. Synd bara att det var så kort, bara en natt. Det blev mycket orkesterspel och det ledde till mycket trött i läpparna.

Mina bästa minnen.

Det här albumet gjorde jag klart igår. Själva albumet gjorde jag på scrapkursen. Men nu har jag fyllt den med mina bästa minnen.


Tvättar farmors bil och håller i min lillkusin Jesper.

Skidtävling och laisvall.

Laisvall

Thailand - elefantridnig och lianhoppning.

Turkiet och jag och mina kompisar.

Småstjärnorna och paragliding i Thailand.

Hemavan och Laisvall

Semesteresa och höga kusten.Tour de ske

20110211175 (MMS)

Nu sitter jag i bilen och är på väg hem från tour de ske (skidtävling). Jag var inte med men Stina var med och kom etta. När jag och Lisa satt och väntade på att hon skulle komma i mål. Så satt vi uppe i slalombacken på ett hopp och hade riktigt bra utsikt. Loppet avslutades nämligen i slalombacken. Endel åkte uppför hela backen. Utsikten:


17 minus

Hej! Hej! Dagen började med bild där vi skulle teckna modell. Sedan var det samhälls, vi förberedde oss mer för provet som nu är framflyttat en vecka. På tyskan hände en rolig sak som ni kan läsa om här. Innan vi gick och åt så spelade vi som vanligt pingis och då så spillde André kaffe på mig. Efter maten så hade vi svenska där vi övade på att berätta om någon sak. Imorr'n är det redovisning. Jag ska berätta om min skärmaskin och det känns som att det kommer att bli svårt att komma ihåg den. Det är inte direkt varje dag man tar med den till skolan. På idrotten så var det bad där man som vanligt nästan frös ihjäl. Dagen avslutades med historiaprov som gick ganska bra.

Nu har jag dammsugt rummet. Jag ska öva oboe inför uppspelet för tvåorna imorgon och också träna på att berätta om skärmaskinen. Jag vet inte om det blir nån skidträning eftersom att det är 17 minus. Jag vill träna men inte om det är så här kallt för då fryser jag bara. Nu är det bestämt att jag ska vara på prao på Saras garner och vävnader i stan där min moster jobbar.

Min klass i somras på skolavslutningen. Kan ni se mig?

Dagens citat - 10/2-2011

Det var länge sen jag skrev i kategorin ''Dagens citat''. Men här kommer ännu en rolig sak som hände mig idag och har hänt mig flera gånger förr också.

Idag på tyskan så skulle Ellen förhöra mig på glosorna. Hon frågade först vad var och då sa jag: Dann. Då sa hon nästan. Så jag började gissa på en massa annat. Men efter ett tag så förstod båda vad som hände. Hon sa nästan för att det var nästa ord. Jag hade alltså haft rätt på första. Om ni har varit med om det där själva så vet ni hur roligt det blir.

Hot Chocolate

Åh, jag vill ha de här papprena. Ska önska mig dem i present. Endel av dem finns att köpa hos scrap-ateljen, men inte alla. Fast jag nöjer mig med dem för de var ändå de snyggaste.

Det blev över två timmar pingis!!

Dagen var helt okej. Den började med Idrott<3, men jag var tvungen att gå lite innan den slutade för att spela oboe. Vi ska spela en duett som heter Etyd för tvåorna. Sen så sa Ulla att hon tyckte att jag skulle söka till ssb. En orkester i stan där man börjar nån gång i högstadiet. Så det ska jag göra även fast den är på torsdagar då det är skidtränig. Jag hann vara med lite på fysiken och sen så var det långhål, = PINGIS!! Vi spelade så länge så vi fick kasta i oss maten för att hinna till livskunskapen. På klassrådet så målade vi någras namn på väggen fast vi hann inte klart. Sen så fick alla som har Rickard som mentor sina omdömen men vi som har Frida (alltså jag) måste vänta flera dagar för att hon är sjukskriven. Ååååå... Dagen avslutades med matte och ännu mera pingis. Vi slutade nämligen tidigt så jag och Ellen stannade kvar och spelade. Klockan tre gick vi till EFS för att det var gospelkören men det var typ inga där så det blev inget. Men det blir nästa tisdag så: Kom! Kom! Kom! Nu har jag varit på skidträningen och jag lovar att jag har träningsvärk imorr'n som jag tog ut mig. Har även spelat oboe.Gammal bild.

Läger i helgen!!

I helgen så blir det blåsarläger på storstrand för andra gången. Längtar verkligen!! I  vintras var vi på storstrand och i somras var vi på lillstrand så nu var det dags för storstrand igen. Det är bara två dagar, alltså endast en natt. Vi brukar alltid säga att vi ska vara uppe längst sista natten så då blir det enda natten istället. Det blir nog mest att spela eftersom att alla låtar ska hinna spelas och övas innan konserten är nästa dag. Jag kommer inte att blogga medan jag är borta men när jag kommer hem så blir det nog mycket bilder. Men räkna med att dom är oseriösa för det går inte att få seriösa bilder på läger. :-)


Ellen och Signe

Jag tog nästan inga bilder på det här lägret så jag hade ingen med alla på. Jag hade ju fullt upp med att skriva in vart det skulle vara vänster-f i mina noter så. Haha

Oboe, oboe, oboe

Nu har jag spelat oboe, det är nog bäst att jag gör det typ flera gånger per dag nu så att jag orkar nåt på lägret. Jag har oboelektion imorgon och då kommer vi bl.a. att bestämma vad jag/vi ska spela på fredag för tvåorna. Det är alltid nån av varje instrument som finns att välja på bolidenskolan som spelar för tvåorna och svarar på frågor så att de får veta vad de kan välja mellan för instrument. Förra året verkar jag ha gjort ett bra jobb eftersom att fyra stycken valde oboe och det är ett väldigt ovanligt instrument.

Läxan....

Sammanfattar om Egypten inför torsdag.

Jag jobbar på för fullt med historian (Egypten) och det går framåt. Men jag lyssnar på musik samtidigt för att göra det lite roligare. Ibland tjuvläser jag också lite bloggar eller som nu: bloggar. Det är ju faktiskt bra att ta pauser. Egentligen så pluggar jag inte så mycket för jag har väldigt bra minne. Mamma säger att jag har ''fotografiskt minne''. Så då undrar ni kanske vad jag håller på med nu, jo jag skriver svar på alla frågor som man ska kunna och gör liksom en sammanfattning. Jag gjorde det till samhällsprovet och det visade sig ju vara ett ganska bra sätt eftersom att jag fick alla rätt på det provet. Men utanför det så gör jag inte så mycket mer, jag kanske ber mamma förhöra mig en eller två gånger. Det är ganska skönt att inte behöva plugga så mycket och ändå få bra resultat. Fast man har ju alltid jobbat med området på lektionerna innan man har prov så egentligen kan man ju redan allt. På torsdag så har vi ju detta omtalade historiaprov och sedan på måndagen så blir det fysikprov och till sist (hoppas jag) så äre samhällsprov (igen). Men jag har ju fått alla rätt på de två senaste proven vi har haft så det känns ganska bra. :-)

Nu är jag snart klar!! :-)Bild från Thailand när jag åker paragliding.
Just nu skulle jag gärna befinna mig i Thailand och göra detta, men vem skulle inte vilja det.

Jag har vuxit!

Hej!

I höstas så mätte pappa mig och mina två systrar för att han ville veta om han skulle köpa nya stavar och i så fall hur långa de skulle vara. Då var jag ca 169,5 cm. Igår mätte han mig och jämförde längden och jag hade vuxit hela 2 cm! Så nu är jag 171,5 cm! :-) Jippi!!

Idag när jag skulle gå hem från skolan så packade jag ner två mappar (läxa) i väskan och så kollade jag på Ellen & Lina och de packade typ fem stycken och då sa jag: varför packar ni så där mycket? Ellen: Vi har faktiskt ganska mycket läxa Maja. Jag: Ja, då packar jag väl resten då men det är ju till nästa vecka och jag kommer ändå inte att göra det. För det är sant, det jag kommer att ägna denna körlediga måndag åt är förberedelse inför Historiaprovet på torsdag och det får räcka, resten tar jag nån annan dag. Jag kan samtidigt meddela att jag fick alla rätt på matteprovet och det är faktiskt första gången som jag får det i sjuan! :-) Förr har jag alltid haft nåt litet eländigt slarvfel.

Det känns som om min uppdatering har blivit lite sämre men jag ska försöka att blogga åtminstone varje dag bara jag har nåt att skriva om.


Så sött!

Den här bilden har jag just nu som bakgrund på mobilen. Jag har ju gjort en layout med den som ni kanske har sett. Men eftersom vi inte hade nån digitalkamera på den tiden så har vi inte den bilden på datorn så jag var tvungen att ta kort på kortet. Jag tycker att jag var så söt med en söt kattunge i famnen. Den är tagen på en bondgård i en liten by där min farmor växte upp. Här kan ni se layouten.

Halleluja moments.

Ni ska veta hur glad jag blev när mamma öppnade ett paket med sångboken Halleluja moments. Den innehåller jättemånga bra och kända låtar med ackord till. Nu har jag tittat igenom den och lyssnat på låtarna på spotify så nu har four stars några låtar på lager.


Japp!

Sitter just nu och mumsar på en japp. ..mmm...Marabou, mer ..mmm.. i livet. Det stämmer verkligen, jag vet ingen choklad eller godis från marabou som är äckligt. Vet ni?
I varje fall så stannade jag hemma från skolan idag. Men nu är jag frisk. :-) Det var nog bara nån huvudvärk som tittade förbi. Hihi.

Imorgon är det efs årsmöte som börjar klockan 3 och direkt efter det så ska kören sjunga på mötet. Och så avslutas dagen med salt årsmöte och TG!

Huvudvärk

Idag efter två lektioner så fick jag ont i huvudet men jag tänkte det är inte så farligt så jag gick in på nästa lektion. Men jag kunde knappt jobba och det gjorde verkligen ont så jag sa till min mentor och så gick jag till farmor där jag åt och sedan somnade på soffan. Nu är jag hemma och det känns bättre men jag känner mig inte helt frisk så vi får se om det blir nån skola imorr'n.


Onsdag

Hej!

Sista lektionen idag så hade vi träslöjd, min värsta fiende. haha. Vi hade också matteprov och det gick nog ganska bra, hoppas jag. Det var även en hel del pingis på schemat, hihi. Idag ska vi äta hos farmor och sen ikväll så får vi väl se vad jag gör, kanske spelar lite oboe, gör läxa och pysslar eller ser på tv.

En spegelbild.

Pingis!!!

Idag slutade jag skolan klockan halv ett! Fast jag stannade kvar och spelade pingis ganska länge men efter typ en timme kom några och förstörde allt så då for jag hem. Jag måste ju blogga, spela oboe och ikväll är det ju skidträning.

Vi fick igen matte-diagnoserna och jag fick alla rätt så förmodligen så går det bra på provet imorr'n. :-)