Bildbomb från lägret!

Lägret var ju i Piteå på Storstrand. Vi åkte dit klockan halv nio. När vi kom fram så fick vi en nyckel till en stuga där vi skulle sova. Och när vi öppnade dörren in till den så höll vi inte på att tro våra ögon. För alltid på läger så brukar man sova i trånga rum som är väldigt gamla med osköna sängar och inga saker mer än väggar golv och tak. Men så här såg det ut när vi öppnade dörren till våran egna lyxiga stuga. Jag kan också säga att när vi såg allt så skrek vi i minst tio minuter. För varje ny dörr vi öppnade så skrek vi bara mer och mer och vi fattade först inte att det var sant.


Vi hade kök!! Inte för att vi använde det men ändå.



En glad Lisa.

Här sov Signe & Rebecka

Toan, full med blöta badkläder.

Hallen

Här sov jag & Ellen

Och här sov Lisa, Elsa, Evelina & Jenny.

Vi hade en hel lägenhet med toa, kök, hall och tre sovrum. Man brukar bara ha ett litet rum på läger. Eller på ett läger i somras så hade vi en stuga men den var inte ens hälften så fin som den här.

Förutom att spela så for vi på ett badhus på lördagen och sen så hade vi lite lekar och även en bibelstund.

På varenda liten ledig stund vi fick så passade vi på att spela kort. Det gjorde vi även på natten, från elva till två. Jag vet inte vad kortspelet hette men om man la samma kort som nån annan så skulle man skynda sig att ta saken som i det här fallet var en diskmedelsflaska. Vi hade många krig om den och man kanske tycker att det är ju bara ett kortspel. Men när man väl var inne i det så var det på blodigt allvar. Haha... Här kommer bilder på ett slagsmål som Signe & Rebecka hade om diskmedelsflaskan. Jag tycker Signe är ganska överlägsen, eller?









Sen på söndagen klockan tre så var det dags för konsert. Vi spelade många roliga låtar. En av dem var Aladdin.

Här värmde jag upp.

Nästan hela orkestern syns.


Jag kan i varje fall säga att det var riktigt roligt. Synd bara att det var så kort, bara en natt. Det blev mycket orkesterspel och det ledde till mycket trött i läpparna.

Kommentarer
Postat av: Linn

Har oxå varit på läger i storstrand, i oktober. Konfaläger. Vi trängde in oss 6 st i ett rum där det skulle vara 4;) Tkr ni bored fått ont i huvudet av den höga ljudnivån när alla spelar:)

2011-02-14 @ 16:00:10
URL: http://rebbeochlinn.blogg.se/
Postat av: ronja

lägenheten var ju MYCKET finare än i stugan, fast stugan var liten o mysi!

2011-02-17 @ 16:39:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0