Måndag



Hej! Idag blev det ingen lunch i matsalen för vi lagade mat på hemkunskapen vilket blev riktigt gott.=) I slutet av dagen lyssnade vi på en föreläsning om doping och sånt.

Som ni ser på bilderna så har jag börjat teckna lite. Än så länge tycker jag att det har gått bra, men jag tror den kommer vara betydligt fulare när ögonen är på plats. Haha=) Sen har jag börjat läsa Hungerspelen som jag lånat av Signe. Hade även min earcuff första gången på skolan.


Kommentarer
Postat av: Jasmin - Drömmen om att bli en designer och är Halmstads största blogg.

Hejsan har du fått en god start på veckan? :)

Checka gärna in mina kategorier "jag syr" för att tycka till om det jag har sytt och "some funny shit" för ett gott skratt! :)

2012-02-06 @ 17:02:30
URL: http://jaasses.webblogg.se/
Postat av: Johan

Halloj!

Tack för igår. Alltid lika roligt att va me er, om än kort denna gång. Hemresan var inte rolig. Snöoväder och usel sikt nästan hela vägen. Men det gick ändå bra.

Vilka superfina kort från kalla lörda´n. Det var verkligen en klar himmel. Tror inte alls på att du är så usel på att laga mat... / farbror

2012-02-06 @ 17:33:46
Postat av: Maria Holmgren

Tjena! Tack för senast! Va duktig du är på att teckna, Maja!! Tror nog att ögonen också kommer att få en fin touch! /Maria

2012-02-08 @ 11:08:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0